Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

QUOTE(milereta @ 2009 09 08, 10:03)
Mama gavo dovanų - bevardė. ax.gif

Įtariu, kad nevisai beveradėė. Ko gero, tai viena gražiausių pramoninių chimerų - Myrthe
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 09 08, 10:03)
Mama gavo dovanų - bevardė. ax.gif

Labai graži chimera 4u.gif
Šiandien keliausiu į Schetelig mažyčių vazoniukų pirkti. Apsikroviau vaikais, tai dabar širdžiai malonų užsiėmimą turiu - sodinti, persodinti rolleyes.gif Tik per tokį gėlių kiekį namie, turbūt pati tuoj vietos sau nerasiu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Mano gražuolė FREDETTE S RISEN STAR.Ačiū l@n@i. aciuks.gif

Nenuskyniau nei pumpurėlių,nei žiedelių blush2.gif Gal reikėtų rašyt žiedų,nes jie didžiuliai didis.gif
Atsakyti

Kokios sanpaulijos vadinamos chimeromis blush2.gif , kažkur mačiau parduoda mėlyną chimerą ...g.gif
QUOTE(simLij @ 2009 09 09, 10:35)
Mano gražuolė FREDETTE S RISEN STAR.

Aha gražuolė wub.gif
Aš irgi buvau užsigeidus, turiu jau nemažą vaikiuką, bet kol kas tik pažastinukus leidžia wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 09 09, 14:18)
Kokios sanpaulijos vadinamos chimeromis blush2.gif , kažkur mačiau parduoda mėlyną chimerą ...g.gif

Aha gražuolė wub.gif
Aš irgi buvau užsigeidus, turiu jau nemažą vaikiuką, bet kol kas tik pažastinukus leidžia wacko.gif

O galėtumet kasnors parodyt kaip tie pazastinukai atrodo? Girdejau, kad juos nuskinti reikia, ar klystu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meiles_naktys @ 2009 09 09, 15:16)
O galėtumet kasnors parodyt kaip tie pazastinukai atrodo? Girdejau, kad juos nuskinti reikia, ar klystu?  blush2.gif

Apačioj tarp lapų išlenda po du lapelius, kol augalas pats dar visai vaikas juos šalinu iškarto, didesniam truputį pažastinukas paauginau , atskyriau ir sėkmingai auginu kaip vaikučius thumbup.gif , o šalinti reika, kad graži skrotelė augtų ir augintų žiedus, o ne vaikus unsure.gif

P.s. aš pati su veislinėm sanpaulijom gyvenu pirmuosius metus biggrin.gif

Per nežinojimą persistengiau doh.gif ir treileriui pažastinukus pašalinau doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 09 rugsėjo 2009 - 14:32
QUOTE(dzūkė @ 2009 09 09, 16:30)
Apačioj tarp lapų išlenda po du lapelius, kol augalas pats dar visai vaikas juos šalinu iškarto, didesniam truputį pažastinukas paauginau , atskyriau ir sėkmingai auginu kaip vaikučius thumbup.gif , o šalinti reika, kad graži skrotelė augtų ir augintų žiedus, o ne vaikus unsure.gif

P.s. aš pati su veislinėm sanpaulijom gyvenu pirmuosius metus biggrin.gif
Per nežinojimą persistengiau  doh.gif  ir treileriui pažastinukus pašalinau doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

O is kur tada auga tikrieji gerieji augalo lapai? Is vidaus ar sonu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meiles_naktys @ 2009 09 09, 16:13)
O is kur tada auga tikrieji gerieji augalo lapai? Is vidaus ar sonu?  blush2.gif

emmm... unsure.gif
Atsakyti
Normaliai augalo lapai sakyčiau auga va taip unsure.gif
user posted image
Čia matosi lenda pažastinukas rolleyes.gif
user posted image
Iš šio pažastinuko norėčiau užsiaugint vaikutį blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Gerb. dzūke, labai labai aciu uz vaizdine medziaga aciuks.gif Viena mano sanpaulija tu pazastinuku priauginus, tai reiks nuznybti kai nuzydes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meiles_naktys: 09 rugsėjo 2009 - 16:24
Nėr už ką irnesakyk.gif

O tie pažastinukai žydi?
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 09 09, 18:23)
Nėr už ką irnesakyk.gif

O tie pažastinukai žydi?

Ne, (argi jei gali zydet? blush2.gif )- juk dar mazuliukai yra. Zydi pati gele is centro smile.gif
Atsakyti