Tada šalink dabar, kam laukt

QUOTE(dzūkė @ 2009 09 09, 18:33)
Tai nenoriu krutint tos geles, dar kanors netaip padarysiu. Palauksiu kol nuzydes, tada pries persodindama ir pabandysiu pasalint, vistiek jie dar lb mazi

QUOTE(dzūkė @ 2009 09 09, 14:18)
Kokios sanpaulijos vadinamos chimeromis
, kažkur mačiau parduoda mėlyną chimerą ...
Aha gražuolė
Aš irgi buvau užsigeidus, turiu jau nemažą vaikiuką, bet kol kas tik pažastinukus leidžia

Aha gražuolė

Aš irgi buvau užsigeidus, turiu jau nemažą vaikiuką, bet kol kas tik pažastinukus leidžia

Sanpaulijos vadinamos chimeromis tokios, na kur buna ziedlapiai dvieju spalvu, ir ta tokiu chimerisku spalvu issidestymu:geda2: Na taip paiskinau, kad pati nesuprantu

Papildyta:
Aiskiau pasakysiu, chimeros yra tos kur ant ziedlapiu , t. y ant viso ziedo matosi kitokios spalvos kryzius, gal zvaigzde

Papildyta:
Ir dar labai nedrasiai pridursiu, cia jau toks mano skonis, nepatinka ziedai su fantazy

Vivianet,kaip gyvuoja vaikiukai ,kur lapelis nuo saulės nukentėjo?

QUOTE(Meiles_naktys @ 2009 09 09, 17:40)
Tai nenoriu krutint tos geles, dar kanors netaip padarysiu. Palauksiu kol nuzydes, tada pries persodindama ir pabandysiu pasalint, vistiek jie dar lb mazi 

Tai jie irgi augs ir tuo pačiu alins augalą, manau kuo mažesnius pašalinsi tuo geriau

Ačiū Vivianet, vadinasi mano bevardė buvo užauginusi chimerišką žiedą

Papildyta:
QUOTE(Vivianet @ 2009 09 09, 18:02)
Ir dar labai nedrasiai pridursiu, cia jau toks mano skonis, nepatinka ziedai su fantazy
Megstu svarias spalvas
Iskyrus patinka sanpaulija su fantazy Mas Prince Froggie, bet ten toks lapo bendras dekoras grazus 

Na, man fantazy tipo irgi ne pirmoje vietoje

Ar merginos,kuri nors is jusu augina kosmiceskaja legenda?
QUOTE(simLij @ 2009 09 09, 19:14)
Kad nuo saules nukentejo man ne vienas lapelis, o lapeliai su vaikuciais sutalpinti i dvi torto dezutes, apie kuri rasiau buvo maziausi vaikuciai, bet visus isgydziau, labai aciu mergaitems uz patarimus

chimera, tai gėlytė su ryškiu dryželiu per vidurį žiedlapio,žiedas sudarytas iš skirtingos sandaros ląstelių ir svarbiausia tai, kad dauginant lapais jos neišsaugo pradinio piešinio, rato stipinų, keičiasi. Todėl dauginama iš žiedynkočių, šoniniais ūgliais arba meristeminiu būdu.

QUOTE(Kaštonė @ 2009 09 09, 21:59)
Na, o man fantazy labai labai
, gražios ir chimeros (Kaune parodoj labai patiko chimera "Amanda" - greit prisipažinat, kurios ji
), o va garbanotais žiedlapiais ko gera mažiausiai patinka...
O as svaigstu ant garbanotu 

Papildyta:
QUOTE(alio-nka @ 2009 09 09, 23:41)
chimera, tai gėlytė su ryškiu dryželiu per vidurį žiedlapio,žiedas sudarytas iš skirtingos sandaros ląstelių ir svarbiausia tai, kad dauginant lapais jos neišsaugo pradinio piešinio, rato stipinų, keičiasi. Todėl dauginama iš žiedynkočių, šoniniais ūgliais arba meristeminiu būdu.

Cia jus taip specialiai mane paerzinot 

Papildyta:
Ypac ta pirmoji

Vivianet džiugu,kad jums pavyko
Gražios tos chimeros
Nevisos
Va ta antroji man nelabai
Bet tai jau skonio reikalas
Garbanės liuks

Gražios tos chimeros

Nevisos

Garbanės liuks

Ar gali man kas paaiskint ka reiskia treileris? 
O chimeros man asmeniskai tokios nelabai skoningos... primena kinietiskas prekes

O chimeros man asmeniskai tokios nelabai skoningos... primena kinietiskas prekes