QUOTE(pingpongute @ 2011 08 23, 19:45)
Pagalvojau, kad reikia pasiprašyti jūsų nuomonių apie Marsaskala. Mūsų mintys linksta ten apsigyventi

Myth, o kaip maltiečiai į ta pusę žiūri? Ir apskritai man čia įdomu pasidarė ar yra kokių tai mažiau ar labiau "užskaitomų" vietovių Maltoje?
Kai dairaus į nekilnojamo turto kainas nuomai, tai labai panašu, kad jos orentuotos pagal turistus
As ne Myth, bet pasakysiu savo nuomone. Jei atvyksti ne kaip turistas, kuriam muzieju ir papludimiu reikia, tai manyciau visai tinka ir pietine Maltos dalis, nes ir kainos mazesnes, ir turistu maziau (kas man asmeniskai labai patinka). As gyvenu Luqa ir mes labai patenkinti:rami, tvarkinga vieta, saugu ir pan. Aisku, restoranu ir klubu musu miestely nerasi, tai mes ju ten ir neieskom, bet gyvent tai smagu.
Marsascala, man rodos, kaip ir Marsaxlok, zveju miestelis labiau. Turetu buti rami vietove. Ai, nezinau is tiesu daugiau nieko, geriau tegu Myth pasakoja.
Nezinau, ka tiksliai turi omeny sakydama 'uzskaitomos' vietoves, bet man asmeniskai nelabai prie sirdies ta vietove aplink Hal-Far, nes ten imigrantu stovyklos ir as nesaugiai jauciuos. Ir dar Bugibba man nelabai patinka, nes visokio plauko asmenybiu ten gyvena. Bet cia tik man taip, asmeniskai.