Įkraunama...
Įkraunama...

Malta III

QUOTE(pingpongute @ 2011 08 24, 16:15)
Mes jau buvome Maltoje praėjusį vasarį, o dabar atvažiuojam gyventi. Planuojame Maltoje gyventi rudens žiemos sezonu, o Lietuvoje - vasarą.

Manes tai cia ziemos nezavi visai schmoll.gif Mieliau Lietuvoj ziemas leisciau, bent Kaledos butu padorios su sniegu. lotuliukas.gif O dar cia ta dregme mane kankino baisiai praejusia ziema. doh.gif Is viso, orai man labai pradeda nebepatikt, vasara ziauriai karsta, ziema ziauriai dregna, tai tik tie pereinamieji laikotarpiai grazus ir svelnus tokie.
Atsakyti
Na, man ziemos cia nera tokios jau baisios, nors del dregmes visos galunes sala namuose bunant [del akmeniniu grindu] biggrin.gif Sutinku, kad per Kaledas sniego truksta [va per ateinancias Kaledas jo, tikiuosi, bus, nes ju sutikti sikart skrisime i Lietuva], na bet cia jau ne Maltos klimato kalte... rolleyes.gif Labiau kankina vasaru karsciai, na bet irgi imanoma iskenteti... tai ir kenciu... tuo paciu megaudamasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2011 08 25, 12:01)
Na, man ziemos cia nera tokios jau baisios, nors del dregmes visos galunes sala namuose bunant [del akmeniniu grindu] biggrin.gif Sutinku, kad per Kaledas sniego truksta [va per ateinancias Kaledas jo, tikiuosi, bus, nes ju sutikti sikart skrisime i Lietuva], na bet cia jau ne Maltos klimato kalte...  rolleyes.gif Labiau kankina vasaru karsciai, na bet irgi imanoma iskenteti... tai ir kenciu... tuo paciu megaudamasi biggrin.gif

Taip, taip, sutiku, kad iskenteti galima, bet pradzioj cia atvykus viskas taip idealiai grazu atrode, jura, palmes, saule virs galvos, po to per Kaledas buvau cia, kai buvo labai silta ziema, +20, tai irgi po Lietuvos sniegynu tokia atgaiva, tiesiog megavausi. O dabar, kai jau tenka istisai gyvent, ne taip jau viskas ir grazu... Nors juk idealiu vietu ir nebuna. doh.gif Oj, pavydziu Kaledu Lietuvoj. Gal ir musu seimynai kada pavyks taip susiorganizuot. o TB maltietis ar lietuvis? Baisu, kad manasis susaltu ziema Lietuvoj. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JustinaKind @ 2011 08 25, 13:13)
Taip, taip, sutiku, kad iskenteti galima, bet pradzioj cia atvykus viskas taip idealiai grazu atrode, jura, palmes, saule virs galvos, po to per Kaledas buvau cia, kai buvo labai silta ziema, +20, tai irgi po Lietuvos sniegynu tokia atgaiva, tiesiog megavausi. O dabar, kai jau tenka istisai gyvent, ne taip jau viskas ir grazu... Nors juk idealiu vietu ir nebuna.  doh.gif  Oj, pavydziu Kaledu Lietuvoj. Gal ir musu seimynai kada pavyks taip susiorganizuot. o TB maltietis ar lietuvis?  Baisu, kad manasis susaltu ziema Lietuvoj.  lotuliukas.gif

Man niekuomet cia netrode viskas idealu, isvis nesu linkusi idealizuoti nei daiktu, nei vietu, nei zmoniu biggrin.gif Praejusias Kaledas ir as Maltoj praleidau, tai buvo silta ir sauleta... Dar pries tai per Kaledas su MB papuolem i ledine ziema, bet... nieko, sekmingai atlaikem, maniskis patenkintas braide per sniega biggrin.gif Jis maltietis. Nesusalo ir nesiskunde, jis jau priprates prie lietuvisko oro, taigi tiek kartu jau ten su manim buvo wink.gif

O Kalbant apie Kaledas, tai mes vienais metais skrendam i Lt, kitais liekam cia, na ir t.t. ... Nes juk abieju seimoms yra svarbu, kad su jais butumem rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Skaitau viską ir aš ką tik pamatau apie MALTĄ...mes išskrendame rugsėjo 28d.iš Varšuvos aerouosto.Labai laukiu,bet ir kuo arčiau tuo labiau jaudinuosi,nes skrendame pirmą kartą,o kas baisiausia NEVIENAS NEMOKAME ANGLŲ KALBOS doh.gif doh.gif doh.gif
Būkit geros merginos,patarkit kaip reikės susikalbėti g.gif
ir dar mano brolienė nevaikštanti vežimėlyje...ar nebus mums kažin ten nepatogumų?
Beje gyvensime viešbutyje Fortina spa resort...gal ką girdėjote apie jį gero ar blogo. Žodžiu - dėstykit kas ką žinot mirksiukas.gif būsiu lb lb lb dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2011 08 25, 21:37)
Sveikutės,
Skaitau viską ir aš ką tik pamatau apie MALTĄ...mes išskrendame rugsėjo 28d.iš Varšuvos aerouosto.Labai laukiu,bet ir kuo arčiau tuo labiau jaudinuosi,nes skrendame pirmą kartą,o kas baisiausia NEVIENAS NEMOKAME ANGLŲ KALBOS  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Būkit geros merginos,patarkit kaip reikės susikalbėti  g.gif 
ir dar mano brolienė nevaikštanti vežimėlyje...ar nebus mums kažin ten nepatogumų? 
Beje gyvensime viešbutyje Fortina spa resort...gal ką girdėjote apie jį gero ar blogo. Žodžiu - dėstykit kas ką žinot  mirksiukas.gif  būsiu lb lb lb dėkinga.

O kokias kalbas mokate? Maltos viešbučių recepcijose dirba nemažai darbuotojų kalbančių ir kitomis kalbomis - italų, vokiečių, rusų. Beje, Gozo viešbutyje dirba ir lietuvis smile.gif

Nebijokite nieko, o laukite artėjančių atostogųsmile.gif Kaip nusiteiksite - taip ir bus smile.gif
Atsakyti
Dauguma maltieciu kalba italiskai, o turistinese vietose dirba nemazai rusakalbiu, nes ir turistu rusu nestinga cia. tikekimes, nekils jums bedu. 4u.gif
Papildyta:
Ziuriu, atsidare maltoj bulgariskas restoranas. gal reiktu ir lietuviska atidaryt, su cepelinais ir saltibarsciais? essen.gif hihihi.gif
Atsakyti
Hmm... Kazin biggrin.gif Maniskis lietuviskais patiekalais per daug nesizavi... Cepelinus ragavo kelis kartus - restorane juos pamates net nepaliete, o va mano mamos isvirti su mano gamintu pievagrybiu kreminiu padazu pasirode visai neblogi... Saltybarsciu jo net paragauti neikalbejom hihihi.gif Bulviu plokstainis patiko, bet... irgi, anot jo bei jo draugu, gan 'sunkus' patiekalas wink.gif)

Justina, matau, kad vaikelio laukies, tad ir idomu - jus susituoke? Jei taip, vestuves Maltoj buvo?
Atsakyti
Tai ne vietiniams restoranas butu, o turistams. Saltibarsciais atsigaivint karsta diena, mmm... tongue.gif maniskiui irgi saltibarsciai nepakeliui. lotuliukas.gif bet megsta bulvinius blynus su varskes padazu. blush2.gif
Taip, susituokem praeitais metais liepa, karsciausia diena maltoj. smile.gif buvo netradiciskai mazos vestuves, su 70 zmoniu poceremoniniam baliuke. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kaip jus? susituoke ar planuojat? sunku truputi, kai is skirtingu saliu. verysad.gif kazkuri puse vis tiek truputi nukencia.
Atsakyti
QUOTE(JustinaKind @ 2011 08 26, 13:34)
Tai ne vietiniams restoranas butu, o turistams. Saltibarsciais atsigaivint karsta diena, mmm... tongue.gif  maniskiui irgi saltibarsciai nepakeliui.  lotuliukas.gif  bet megsta bulvinius blynus su varskes padazu.  blush2.gif
Taip, susituokem praeitais metais liepa, karsciausia diena maltoj.  smile.gif  buvo netradiciskai mazos vestuves, su 70 zmoniu poceremoniniam baliuke.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O kaip jus? susituoke ar planuojat? sunku truputi, kai is skirtingu saliu.  verysad.gif  kazkuri puse vis tiek truputi nukencia.

Aj, kadangi as pati nei saltibarsciu, nei kitu daugiau maziau tradiciniu patiekalu per daug nemegstu, tai man dzin cool.gif

Yooo, praejusi vasara karsta buvo, kaip ir si doh.gif Vestuves tikrai mazos palyginus, maniskio artimiausiu seimyniskiu susidarytu apie 90, kazkada skaiciavom... Bet vestuves vis stiek nebutu masines kaip cia yra iprasta schmoll.gif Mes nesusituoke ir kol kas artimiausiu metu neplanuojam [kaip ir tureti vaiku - kol kas] rolleyes.gif Ir sunku, ir ne - viska imanoma suderinti...
Atsakyti
Myth, jei jau bus vestuvių klausimas, tai dėl muzikantų būk rami biggrin.gif 4u.gif

Aš irgi buvau pagalvojus kaip gyvensiu Maltoje be šaltibarščių, bet kai pamačiau parduptuvėje rusišką kefyrą - nusiraminau biggrin.gif:D:D Žodžiu lai tai būna ne lietuviškų patiekalų restoranas, bet šaltų sriubų!

Atsakyti
QUOTE(pingpongute @ 2011 08 30, 10:55)
Myth, jei jau bus vestuvių klausimas, tai dėl muzikantų būk rami biggrin.gif  4u.gif

Aš irgi buvau pagalvojus kaip gyvensiu Maltoje be šaltibarščių, bet kai pamačiau parduptuvėje rusišką kefyrą - nusiraminau biggrin.gif:D:D Žodžiu lai tai būna ne lietuviškų patiekalų restoranas, bet šaltų sriubų!

Kazkada viena karta eiliniame prekybcentryje buvau ir latviskos grietines 'uztikus' biggrin.gif O siaip tai yra rusisku maisto produktu parduotuve, net ir internete turi savo asortimenta - bet as niekuomet ten nebuvau, nera reikalo biggrin.gif

Del muzikantu drinks_cheers.gif
Atsakyti