[quote=sedka,2007 05 28, 12:15]
Ar nieks negirdėjęs iš savo okulistų raginimų nesioperuoti ar neigiamų atsiliepimų? Būtent iš gydytojų?

Mano okulistė kategoriškai prieš, nors aš tokią operaciją svajojau pasidaryti jau prieš keliolika metų, Maskvoje. Bet ir dabar mano gydytoja ir visi, dirbantys pas ją mane labai gąsdina, atsieit turi daug pacientų su labai blogomis pasekmėmis.
Ką daryti? Noriu normaliai matyti, bet...
/quot
Mano regėjimas irgi buvo labai blogas,ašs irgi planavau darytis operaciją Maskvoje Fiodorovo klinikoje,dargi buvaui ten nuvažiavus ,buvo atlikta kompiuterinė diagnostika ir operacijos tada nepasidariau,nes pirmias nepriklausomybės metais paprasčiausiai pasimetė mano pervesti pinigai už operaciją.Paskui tik džiaugiausi, nes kai ten nuvažiavau ir sužinojau daugiau,tai tas gydymo būdas, įpjaunanat rageną ,susijęs su daugybe apribojimų ,ko nebūčiau galėjus tada užtikrint.Paskui nustojau domėtis chirurginiu trumparegystės gydymu,ilgai nešiojau linzes,kol jos labai išvargino mano akis ir tada man okulistė pasiūlė pasidomėti Lasik(beje labai pagyvenusi moteris,manau su tuo bizniu nesusijus),nes ,jos manymu,man tas atvejis geriausiai galėtų padėt.Pora mėnesių naršiau rusiškus ir amerikoniškus forumus apie ši metodą ir apsisprendžiau,kad man to norisi.Aišku ,kad pasitaiko ir nesėkmių, visgi tai intervenciją į žmogaus organizmą.O, kad gąsdina,kas gali būtin po 20 metų-manau ji patys nežino ,ar bus, ir kas bus.Aš jau beveik keturi metai džiaugiuosi savo geru regėjimu,nauja gyvenimo kokybe ir nesuku sau galvos ,kas bus jeigu bus,nes iš tikro manau niekas negali to pasakyt tiksliai.Manau,kad užsieny tos operacijso seniai praktikuojamos ir ,jei iki šiol tiek besioperuojančių ,tai ,vadinas ,nėra taip pavojinga.Aišku ,kiekvienas žmogus pats turi apsispręst,nes visgi tai atsakingas žingsnis.O apsisprendus -pasirinkti gerą gydytoją,,jau neieškant ,kur padarys pigiau,čia jau svarbiausia kokybė ir patirtis.
-