Įkraunama...
Įkraunama...

Akių gydimas lazeriu?!

Tiesa ir dabar as pilno vieneto nematau, pas mane yra apie -0,5 ar -0,75, bet regejimo diena kol kas pakanka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 04 26, 12:20)
pas mane daugiau minusų ir nemirštu dėl to

o iki kokio amžiaus rekomenduojamos šios operacijos?

Nemiriau ir aš, kol stipriai neprogresavo astigmatizmas. Vat tada atsirado papildomų rūpesčių: užsakinėk lęšius specialius, kurie kainuoja atitinkamai daugiau, prigula prie akies prasčiau, sportuojant visada nuslenka ir viena akimi nematau, o dar visą treniruotę bijau, kad neiškristų lauk ir markstausi kaip išprotėjusi. Akinių stiklus sunkiai parenka, vėl gi - kainuoja brangiau, kol nešiojau blogai pritaikytus - blogai jaučiausi ir pasilpo kita akis, nes ji viena dirbo. Žodžiu, visa tai man pasirodė pakankamai įtikinami argumentai operuotis smile.gif

Kiek skaičiau lietuviškos informacijos - rekomenduoja iki 40 m. Užsieniniuose šaltiniuose amžiaus ribos nenurodo... g.gif

QUOTE(Bajm @ 2007 04 26, 13:38)
ortokorekcija (t.y. lęšiai nakčiai) netinka, kai didelis minusas unsure.gif

Beje, ir kainuoja tikrai nemažai.
Atsakyti
Sveikutes,
as apie tai nebuvau pagalvojusi verysad.gif , kad ne visiems galima atlikti sia akiu operacija cool.gif
gal zinote, kada jos negalima daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2007 04 26, 21:02)
Sveikutes,
as apie tai nebuvau pagalvojusi verysad.gif , kad ne visiems galima atlikti sia akiu operacija cool.gif

Nelietuviškuose interneto puslapiuose buvau radusi informacijos apie tai, bet kai domėjausi klinikoje Vilniuje, tai atsakymas buvo logiškas: ateik tyrimams ir pasakysim - galima, ar negalima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2007 04 20, 11:04)

Na ir biski dar: kas naudojat ortokorekcinius lesius, kuo nepatenkintos, gal kas blogai?

as naudoju,viskuo patenkinta ( nesioju puse metu) is pradziu reikejo priprasti pora dienu buti su jais nakti,bet dabar gerai drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2007 04 26, 21:02)
Sveikutes,

Tam kad pasakyti ar galima daryti operasiją - reikia tyrimo... o nedaro operacijos jei akies lęšiukas būna per mažai išgaubtas... bet šitą nustatyti galima tik atlikus pas juos tyrimą...
Atsakyti
Prieš du metus dariausi, regejimas nuostabus. Esu labai laimingas. Net pamiršau, kad kažkada blogai mačiau. Bet kada prisimenu, tai pasaulis dar gražiau nušvinta smile.gif
Atsakyti
Aš akiniuota nuo 6 klasės. Buvau prieš porą metų labai užsinorėjusi operuotis, bet paskaičiau užsienietiškuose tinklalapiuose ir apsiraminau. Rizika per didelė, nei vienos išsivysčiusios šalies gydytojai ar mokslininkai nerekomenduoja. Tai tiesiog mados reikalas, kaip ir plastinės operacijos
Atsakyti
QUOTE(Davidoff @ 2007 05 23, 20:09)
Prieš du metus dariausi, regejimas nuostabus. Esu labai laimingas. Net pamiršau, kad kažkada blogai mačiau. Bet kada prisimenu, tai pasaulis dar gražiau nušvinta smile.gif

Aš ir norėčiau pasidaryti tokią operacija, jau nusibodo nešioti tuos akinius.
Atsakyti
Sveikos
ir as pasidalinsiu savo patirtim

Turejau regejima -11 dioptriju( jei as cia teisingai issireiskiau, bet gal supratot smile.gif ) , prie tokio minuso sunku parinkt normalius akinius, beto akys vistiek bus kaip parsiuko. Lešių nešiojimas isvargino mano akis.
Pries daugiau kaip 4 metus lazeriu gyd. Gutauskas isoperavo akis, ta pacia diena jau maciau, kita diena nebuvo jokiu asarojimu ir pan. Ir dabar mano regejimas puikus, t.y. matau visa lentele.
Esu be galo laiminga, daba ne neisivaizduoju kaip anksciau pirmas dalykas kurio ieskojau atsibudus buvo akiniai.
Atsakyti
sveikos,
papasakosiu ir as savo istorija biggrin.gif
operacija dariausi pries kokius 5 metus Rygoje, pas toki daktara su barzda lotuliukas.gif (pavardes neatsimenu, bet kazkur turiu kontaktus), nes tuo metu ten buvo naujausias aparatas visoje EU, si daktara rekomendavo akiu gydytoja klaipedoje.
operacija truko 10 min kiekvienai akiai, jokio skausmo tik sioks toks diskomfortas ir didelis didelis stresas "kaip cia viskas vyks" ax.gif namo grizau tos pacios dienos vakare, akys visa vakara jautesi lyg smelio pripiltos, bet is ryto atsimerkus pasauli pamaciau kitokiom spalvom bigsmile.gif (ir daug duliukiu namie blush2.gif )
praejus 2 dienom po operacijos regejimas buvo 1.1 ir toks yra dabar thumbup.gif
garantija davo 20 metu bigsmile.gif o iki to laiko manau isras dar kokiu sustru aparatu (jei kas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedregie: 25 gegužės 2007 - 23:12
Kaip džiugu skaityti gerus atsiliepimus bigsmile.gif
apie tokią operaciją svajoju ir aš... wub.gif
Atsakyti