Įkraunama...
Įkraunama...

Akių gydimas lazeriu?!

QUOTE (Alvyda @ 2004 11 10, 15:30)
O beto, kas paneigs, kad geriau neskausmingai ir po savaitės grįžt į darbą...

Kad geriau,tai turbut niex nepaneigs, bet kai kainu skirtumas tox nemazas,tai jei vien del to,tai kaipnors pakenteciau rolleyes.gif

O beje, kiek pas tave minusu buvo? Ir ar nepastebi visiskai jokiu trukumu po to operacijos - viska ryskiai matai tiek toli tiek arti? Kaip regejimas nakti? Nesuprastejo, neatsirado kazkokiu ten sesialiavimu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agacaga: 10 lapkričio 2004 - 16:47
Lasik geresne kai didesne trumparegyste. Be to su ja man rodos mazesne randu tikimybe, ir daaaug greitesnis efektas. T.y. jau po poros dienu matai labai gerai.
Atsakyti
Na va grįžau iš pirminės apžiūros. Kainavo 30 Lt. Šiaip internete nurodyta pirminės apžiūros kaina 40 Lt, mano pažįstamas mokėjo 20, o aš tikriausiai turtingesnė už jį pasirodžiau laugh.gif . Patikrino keliais aparatais, akių dugną apžiūrėjo ir išrašė siuntimą. Parodė ant akies modelio, kaip atliekama opearcija.
aš kiek internete radau informacijos, tai iš gydytojo kažko naujo nesužinojau. Paprasatis žodžiais kalbant, akis be akinių lauš spindulius taip, kad gerai matytu, o visokie pakitimai , kilę dėl trumparegystės kaip buvo taip ir liks.

Dabar skambinsiu į Vilnių tartis dėl operacijos penktadienio.
Atsakyti
QUOTE (buciux @ 2004 11 10, 18:00)
Na va grįžau iš pirminės apžiūros. Kainavo 30 Lt. Šiaip internete nurodyta pirminės apžiūros kaina 40 Lt, mano pažįstamas mokėjo 20, o aš tikriausiai turtingesnė už jį pasirodžiau laugh.gif . Patikrino keliais aparatais, akių dugną apžiūrėjo ir išrašė siuntimą. Parodė ant akies modelio, kaip atliekama opearcija.
aš kiek internete radau informacijos, tai iš gydytojo kažko naujo nesužinojau. Paprasatis žodžiais kalbant, akis be akinių lauš spindulius taip, kad gerai matytu, o visokie pakitimai , kilę dėl trumparegystės kaip buvo taip ir liks.

O tai tu Kaune apziuroj buvai? Bet tai visviena pas ta pati Gutauska,jei i Vilniu operuotis vaziuosi? O kokia operacija darysies? Lasik ar PRK? dry.gif
Atsakyti
QUOTE (agacaga @ 2004 11 10, 16:45)
Kad geriau,tai turbut niex nepaneigs, bet kai kainu skirtumas tox nemazas,tai jei vien del to,tai kaipnors pakenteciau rolleyes.gif

O beje, kiek pas tave minusu buvo? Ir ar nepastebi visiskai jokiu trukumu po to operacijos - viska ryskiai matai tiek toli tiek arti? Kaip regejimas nakti? Nesuprastejo, neatsirado kazkokiu ten sesialiavimu? g.gif

Pa mane buvo apie -10 plius 2 dioptrijos astigmatizmo
Atsakyti
QUOTE (agacaga @ 2004 11 10, 19:18)
QUOTE (buciux @ 2004 11 10, 18:00)

O tai tu Kaune apziuroj buvai? Bet tai visviena pas ta pati Gutauska,jei i Vilniu operuotis vaziuosi? O kokia operacija darysies? Lasik ar PRK? dry.gif

Kai prieš 1,5 metų dariaus, tai Kirtiklis iš Kauno važiavo į Vilnių operacijų daryt... Dabar gal jau ir Kaune operuoja...
Atsakyti
QUOTE (Alvyda @ 2004 11 10, 19:30)
QUOTE (agacaga @ 2004 11 10, 16:45)
Kad geriau,tai turbut niex nepaneigs, bet kai kainu skirtumas tox nemazas,tai jei vien del to,tai kaipnors pakenteciau  rolleyes.gif

O beje, kiek pas tave minusu buvo?  Ir ar nepastebi visiskai jokiu trukumu po to operacijos - viska ryskiai matai tiek toli tiek arti? Kaip regejimas nakti? Nesuprastejo, neatsirado kazkokiu ten sesialiavimu?  g.gif

Pa mane buvo apie -10 plius 2 dioptrijos astigmatizmo

aaa,tai tada aisq rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (agacaga @ 2004 11 10, 19:18)

Klaipėdoj buvau. O Kirtiklis dabar Vilniuj operuoja, man gydytojas sakė, kad jie vienodos kvalifikacijos. Aš labiau noriu Gutausko, o kodėl net ir nežinau. operaciją darysiuos Lasik, man tikriausiai ją ir siūlys
Atsakyti
sveikutes, man pries pusantru metu buvo atlikta Lasik akiu korekcija. mano abi akys buvo apie -6. gal penkis metus nesiojau linzes, po to gavosi siabingas uzdegimas, tad teko nesioti akinius, nes linzes isidejusi isbudavau tik pora valandu. ryzausi akiu operacijai. mane operavo gyd. Gutauskas, Vilniuje. operacija tikrai neskausminga tik gal nemaloni. keleta valandu po jos matomumas buna kaip per ruka, veliau po truputi gereja. merginos, negaliu apsakyti to dziaugsmo, kaip kita ryta atsibudus izvelgiau valandas ant sienos kabanciame laikrodyje wink.gif . gal savaite rytais prabudusi vis dar bandydavau ieskoti akiniu, padetu ant spinteles salia lovos biggrin.gif
komplikaciju man nebuvo. tiesa, regejimas po kazkiek laiko pablogejo iki -0.25. bet tai man problemu nesukelia wink.gif dziaugiuosi ir nesigailiu, kad ryzausi operacijai.
Atsakyti
Man pries 2 metus buvo atlikta lazik operacija Kaune. Taqda kainavo 4000lt bet buvo kaledine nuolaida tai sumokejau tikk 3000lt
Tada matomumas buvo -4.5 dabar matau vienetui. Komplikaciju nebuvo bet galutinai atsitate iki 1 regejimas per puse metu. Iki siol del to dziaugiuos...
Atsakyti
Dariausi Lasik operaciją kažkur prieš 1.5 metų pas gyd.Kirtiklį.Labai džiaugiuos,nebuvo jokių komplikacijų,prieš tai mano regėjimas buvo -4.5,atsistatė iki 1 kažkur per 3 mėnesius.Draugė operavos vėliau pas Gutauską-tai jai labai nepatiko,bet tik dėl to,kad jis grubokai bendrauja..
Atsakyti
QUOTE (anna @ 2004 11 19, 14:17)
Dariausi Lasik operaciją kažkur prieš 1.5 metų pas gyd.Kirtiklį.Labai džiaugiuos,nebuvo jokių komplikacijų,prieš tai mano regėjimas buvo -4.5,atsistatė iki 1 kažkur per 3 mėnesius.Draugė operavos vėliau pas Gutauską-tai jai labai nepatiko,bet tik dėl to,kad jis grubokai bendrauja..

pala, kaip chia isheina? tavo vaikui 10 men, operacija dareis priesh 1.5 metu.. tai negi neshchia operavais? o kaip gimdei? pati, ar cezari dare?
Atsakyti