Įkraunama...
Įkraunama...

Akių gydimas lazeriu?!

Palinkėkit man sėkmės, po savaitės operuosiuos cool.gif
Atsakyti
Buciux, sekmes tau thumbup.gif
As irgi planuoju darytis operacija, mano regejimas -4.75, o kazkaip noreciau lasik, ar jis grieztai tik nuo -6 taikomas?
Beje, mergaites, gal kas turit ta kupona su nuolaida?Bukit gerutes, padovanokit wink.gif linzes metai is metu jau taip atsibodo!!!! sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 21 lapkričio 2004 - 11:06
As turiu.Galiu padovanoti.Tik nepamirsk, ta nuolaida galioja tik iki gruodzio 31 d.
Atsakyti
Oi, moni, kaip gerai butu clap_1.gif man tik viena klausimukas-apie kaina, ten kur rase ka apie 2900 lt, tai cia uz viena aki, ar abi?Jei uz abi, tai tikrai daryciausi is karto, ir iki gruodzio 31 speciau, pradeciau naujus metus viska matydama thumbup.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau cia visokiu nuomoniu, ir vel suabejojau ar verta operuotis.Kai kurios klaidos gali buti neatitaisomas.Baisu net pagalvot,jei po operacijos apakciau.Mano regejimas min2 ir poliklinikos gydytoja patare dar nerizikuoti.
Atsakyti
QUOTE (Tina* @ 2004 11 22, 00:58)
Prisiskaiciau cia visokiu nuomoniu, ir vel suabejojau ar verta operuotis.Kai kurios klaidos gali buti neatitaisomas.Baisu net pagalvot,jei po operacijos apakciau.Mano regejimas min2 ir poliklinikos gydytoja patare dar nerizikuoti.

tai jau... su -2 gi ir akiniu nuolat neshiot nereikia, kam gi cia operuotis?
Atsakyti
QUOTE (mama77 @ 2004 11 22, 17:49)
tai jau... su -2 gi ir akiniu nuolat neshiot nereikia, kam gi cia operuotis?

wa wa... as ir manau, nerizikuok! o jei labai kada reikes, tai linzes isidesi!
Atsakyti
QUOTE (Shalimar @ 2004 11 21, 12:06)
Buciux, sekmes tau thumbup.gif
As irgi planuoju darytis operacija, mano regejimas -4.75, o kazkaip noreciau lasik, ar jis grieztai tik nuo -6 taikomas?
Beje, mergaites, gal kas turit ta kupona su nuolaida?Bukit gerutes, padovanokit wink.gif linzes metai is metu jau taip atsibodo!!!! sad.gif

Tikrai gali drasiai darytis, nes pas mane buvo -4,5 ir dariausi Lazik ir cia buvo pries 2metus, taigi tikrai ir tu gali. Nors ji brangesne, bet tikrai nesigailiu, kad dariausi smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1101820311[/mergetime]
Shalimar, o kaina 2900, tai manau uz abi akis.
Atsakyti
tai va, pasidariau operaciją prieš pusantros savaitės. Aišku, labai malonu buvo išgirsti dar ant stalo gulint, kad operacija praėjo be komplikacijų. Dabar dar tęsiasi pooperacinis periodas, pasaugau akeles, lašinu vaistukus. Matau puikiai, tik jei iš arti ilgiau žiūrėti tenka dar šiek tiek liejas vaizdas, bet vis mažiau kasdien. o ti išėjus iš operacinės, nors viskas buvo matyti kaip po vandeniu žiūrint, iš karto mačiau, kad matau žyymiai geriau. O be važiuojant namo, praėjus valandau, kai susilašinau vaistus, dingo rūkas nuo akių ir kelio ženklai nebebuvo paslaptis biggrin.gif
Atsakyti

Buciux, labai dziaugiuosi uz tave, kad operacija sekmingai praejo, ir kad gali viska matyti, ir baltai pavydziu biggrin.gif
Gal gali priminti, koks buvo minusas, ir kiek kainavo wub.gif O koks jausmas kai operuoja, kiek laiko uztruko ir t.t. Papasakok placiau smile.gif
Atsakyti
Dariausi Lasik operaciją, abiem akim kainuoja 4500, bet kadangi turėjau kuponą 600 Lt nuolaidai, tai kainavo 3900. Dar 30 Lt sumokėjau už pirminę konsultaciją . Operacija trunka labai trumpai, iš pradžių duoda raminančią tabletę ( laabai ramina), palašina kas 5 min vaistų nuskauminančių į akis, aprengia spec apranga, paguldo ant stalo, akis viena užklijuojama, kita paruošiama ( užklijuoja kažkokią plėvelę, obuolį prispaudžia kad akis nejudėtų ir tada žiūri į lazerio švieselę. Visai neskaudėjo, labai greitai viskas pasibaigė. Profesionaliai komanda dirba. Po to apžiūri gydytojas ir namo. Kitą dieną eini konsultacijai, paskui po savaitės, po mėn, po 3 ir po 6 mėn. Šios konsultacijos nemokamos. Čekio neduoda jokio, dar tokią sutartį labai vienpusišką pasirašai, kad jie nė už ką neatsako. Dar tokis pastebėjimas. Tą dieną snigo, o jie nesugebėjo nuo laiptų sniego nusivalyti. Viena panelė ir išsitiesė, tai jeigu eini operuotas ir nudrimbi mad.gif cool.gif
Atsakyti
va neseniai man rado atsokusia akiu tinklaine, sake reikes lazerines akiu korekcijos, tipo kad prisaudyt ta tinklaine. kaip tai atrodo, tas dalykas?gal kam daryta?papasakokit.
Atsakyti