Įkraunama...
Įkraunama...

Stogas nuo A iki Ž

QUOTE(ezeruta @ 2010 02 09, 15:22)
Sveikos,

Mūsų projekte yra bituminės čerpelės (kaip vyras sako :ruberoidas:) , bet tik todėl, kad architektė nežinojo apie Gerard. Dabar reikia patvirtinti projektą ir norime kuo greičiau apsispręsti. Tiesa, pasirinkome Gerard Milano formą.
Ačiū iš anksto.

o jūs dėl kainos domėjotės? prieš 1,5 metu bent buvo 70-120lt/m2 priklausomai nuo formos, tokia kaina galima normalias čerpes paimti, o ne kičą. nors nesiginčysiu atrodo gan gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 09 vasario 2010 - 17:10
mes seip dengem stogiuka bituminiai banguotais lakstais. kadangi gavom svarbiausia dar ganetinai pigiai, tai isviso liuks. thumbup.gif o plius kokybe tikrai nenuvyle (vokiska jei ka) jei kam idomu, tai galiu parekomenduot kur gaut, nes kai vyras uzkrove man sita darba surast, oi tai kiek praziurejau ir praverciau ir ax.gif pasididziuodama sakau, kad radau biggrin.gif jei kam idomu tai...meistrokodas
Atsakyti
kiek kainuoja cerpiu uzdejimas
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 02 09, 18:09)
o jūs dėl kainos domėjotės? prieš 1,5 metu bent buvo 70-120lt/m2 priklausomai nuo formos, tokia kaina galima normalias čerpes paimti, o ne kičą. nors nesiginčysiu atrodo gan gerai.

Ačiū. Mūsų forma Gerard Milano, tai gavom už 59 Lt, su viskuo gaunasi apie 65 Lt.
Dėl čerpių tai kiek baisoka kaina už darbą. O kokios yra normalios čerpės? Mums siūlė betonines visokias, bet jei dėtume tai tik keramines. Beje jau kiek vėloka galbūt, reiktų vėl keist projektą, konstrukcijas kiek kitaip daryti. Žodžiu jau galvoj netelpa kiek žmonių tiek nuomonių. Asmeniškai iš patirties atsimenu, pas tėvelius senovinės keraminės čerpės. Tai dabar tragiškai atrodo, kaip ir visas Vilniaus senamiestis:) Pažaliavusios, pajuodavusios, ir sutrūkusios smile.gif , baisu, kad ant galvos nenukristų. Tai toj sodyboj taip pat ateis laikas keisti stogą, bus dar vienas galvos skausmas, bet tikrai nebedėsim čerpių..
O gal pas jus Gerard? ar tikrai jis toks patvarus ir nerūdyjantis? ar netriukšmauja per lietų?
Atsakyti
QUOTE(zaltys @ 2010 02 10, 22:36)
kiek kainuoja cerpiu uzdejimas

apie 40 litu uz kvadrata kiek girdejau-tipo viskas yskaiciuota= gegnes pleveles uzdejimas,makarobai ,apskardinimas;vejalentes,lietaus sistema thumbup.gif o jai tik cerpes reik paklausti mirksiukas.gif ar nupirkai zalty vata;gal radai dar kur pigiau? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verslas: 12 vasario 2010 - 13:40
kolkas dar radau apie 94 uz kuba bet neaisku kaip su pristatymu
Atsakyti
QUOTE(ezeruta @ 2010 02 12, 12:04)
Ačiū. Mūsų forma Gerard Milano, tai gavom už 59 Lt, su viskuo gaunasi apie 65 Lt.
Dėl čerpių tai kiek baisoka kaina už darbą. O kokios yra normalios čerpės? Mums siūlė betonines visokias, bet jei dėtume tai tik keramines. Beje jau kiek vėloka galbūt, reiktų vėl keist projektą, konstrukcijas kiek kitaip daryti. Žodžiu jau galvoj netelpa kiek žmonių tiek nuomonių. Asmeniškai iš patirties atsimenu, pas tėvelius senovinės keraminės čerpės. Tai dabar tragiškai atrodo, kaip ir visas Vilniaus senamiestis:) Pažaliavusios, pajuodavusios, ir sutrūkusios smile.gif , baisu, kad ant galvos nenukristų. Tai toj sodyboj taip pat ateis laikas keisti stogą, bus dar vienas galvos skausmas, bet tikrai nebedėsim čerpių..
O gal pas jus Gerard? ar tikrai jis toks patvarus ir nerūdyjantis? ar netriukšmauja per lietų?

na aš iš pradžių irgi žiūrėjau gerard, bet atsisakiau dėl kainos ir visgi tai kičas kažkoks, iš skardos bandoma išspausti "čerpė", kaip sakant pigaus saldainio brangus įpakavimas. tada jau geriau paprasta skarda ar bit čerpės. jei kaina būtų apie 35-40 lt gal ir būčiau ėmęs.
pasirinkau čerpes - papraščiausias molines vittinge T11 kaina išėjo apie 40 lt, čia su priedais. dėl dengimo kainų nzn nes užsidengiau pats.
o senovinės čerpės yra gėris ypač ant senos sodybos ir jų išmesti tikrai nereikia, reikia tik perrinkti - sutrūkusias išmesti o sveikas kurios pastuksenus plaktuku skamba galima vėl dėti, samanos ir pažaliavimai joms nekenkia. tos kur nesutrūko jei jau tiek atlaikė tai tarnaus dar ilgai. šiaip čia kiekvieno skonio reikalas, bet kiek skaičiau tai švedijoje visos tos samanos pažaliavimai specialiai nevalomi paliekami, nes tai autentika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 12 vasario 2010 - 17:39
QUOTE(nep @ 2010 02 12, 18:37)
na aš iš pradžių irgi žiūrėjau gerard, bet atsisakiau dėl kainos ir visgi tai kičas kažkoks, iš skardos bandoma išspausti "čerpė", kaip sakant pigaus saldainio brangus įpakavimas. tada jau geriau paprasta skarda ar bit čerpės. jei kaina būtų apie 35-40 lt gal ir būčiau ėmęs.

O kuom geriau yra paprasta skarda? Jug ji labai rudyja, atsilupa dažai. ir skamba kaip velnias:) Mum sakė kad Gerard vienas seniausių skardinių stogų. Patentuotos technologijos ir t.t. Intenete (tiesa, anglų kalba) radom patvirtinima. Kad kičas tai galėčiau sutikti, bet čia buvom Vilniuj nuvažiavę prie namo, tai niekad į galvą neateitų kad skarda. Nežinau, širdis linksta ir viskas. Norisi patikimo daikto, o čia dar 50 metų garantiją išrašys. Kaip apie ji (gerard) parašyta: nebarška lyjant, cinko aliuminio patentuota formulė, 8 apsaugos sluoksniai, dviguba apsauga nuo samanojimo, natūralūs akmenukai, natūralios spalvos. Tai vadinasi nenubluks ir nenusilups. Nežinau kodėl sakot kad paprasta skardą dėti, jeigu turime visuose kaimuose klaiku vaizdą. O Vilniaus senamiestis, tai vargelis, visas sutrukusiom čerpėm, kol nelaimė neatsitiko, tol nieks nieko nedaro.
Būtų ačiū jei atsilieptų Gerard stogo dangos šeimininkai. Labai lauksiu.
Atsakyti
Sveiki.Turiu klausimeli gal kas zinote kaip tokiu atveju reikia daryti.Tai pradesiu biggrin.gif Mano namukas bus is arko 18 blokeliu,stogas vienslaitis is eternito baltijos bangos.Architektas nubraize,kad reikia pilt zieda i kuri bus imontuoti murlotui pritvirtinti skirti varztai.Ar tikrai reikalingas tas ziedas vien del tu varztu ar cia tik architektas noredamas apsidrausti taip nubraize?Aisku toks sprendimas namui nekenktu,bet kisenei tai blush2.gif Tiesa stogas 18 laipsniu
Atsakyti
QUOTE(raudona astos @ 2010 02 15, 23:31)
Sveiki.Turiu klausimeli gal kas zinote kaip tokiu atveju reikia daryti.Tai pradesiu  biggrin.gif  Mano namukas bus is arko 18 blokeliu,stogas vienslaitis is eternito baltijos bangos.Architektas nubraize,kad reikia pilt zieda i kuri bus imontuoti murlotui pritvirtinti skirti varztai.Ar tikrai reikalingas tas ziedas vien del tu varztu ar cia tik architektas noredamas apsidrausti taip nubraize?Aisku toks sprendimas namui nekenktu,bet kisenei tai  blush2.gif  Tiesa stogas 18 laipsniu

tai kad rašo, kad nereikia
http://www.skv.lt/index.php?page_id=23
Atsakyti
Todel ir iskilo man tas klausimas,kad nebutu taip,kad architektas papaise,o as pinigelius metu.O tada kaip tuos varstus itaisyt murlotui tvirtinti?
Atsakyti

man projekte irgi yra betoninis ziedas i kuri tvirtinasi ankeriai murloto
mano konstruktorius man isaiskino kad sio ziedo paskirtis - laikyti murlotus
del slaitinio stogo skietimosi (pas mane 42 laipsniai) ir man ispejo, kad
butinai tai daryciau !!!!
betoninis ziedas nera butinas pries perdanga (po jos apcia) kai yra arkoM18
- cia standartiniams atvejams

QUOTE(raudona astos @ 2010 02 15, 22:31)
Sveiki.Turiu klausimeli gal kas zinote kaip tokiu atveju reikia daryti.Tai pradesiu  biggrin.gif  Mano namukas bus is arko 18 blokeliu,stogas vienslaitis is eternito baltijos bangos.Architektas nubraize,kad reikia pilt zieda i kuri bus imontuoti murlotui pritvirtinti skirti varztai.Ar tikrai reikalingas tas ziedas vien del tu varztu ar cia tik architektas noredamas apsidrausti taip nubraize?Aisku toks sprendimas namui nekenktu,bet kisenei tai  blush2.gif  Tiesa stogas 18 laipsniu

Atsakyti