Įkraunama...
Įkraunama...

Stogas nuo A iki Ž

QUOTE(airise @ 2010 01 18, 22:11)
Mūsų stogas spalvoto eternit šiferio ir tikrai nesiruošiu jo kada nors dažyti. Neįsivaizduoju,kam . Nemanau kad jis baltas pasidarys.Negi klystu? Nu gal po 15metų. Tiek garantija jam atrodo.

nu netikiu ir aš, netoli mūsų stovi namas su eternit danga jau kokia 12 m , žalia spalva ir jokio pasikeitimo nematau, taip kad čia vadybininkų "burtai" cia geras, o cia š... smile.gif
Atsakyti
Garantija eternito spalvotam siferiui penki metai, pas drauga toksai stogas po pirmos ziemos pabaltavo, po antros tas baltumas pradingo, o praejus sesiems metams pradejo vel baltuoti, zada perdazyti ji, o siaip del jo kaip kam pasitaiko, gales gal ir desimt metu ir daugiau prastoveti ir nieko, o kitam ir po keliu metu reikes perdazyti, nes kaip minejau del anksciau isvardintu sioje temoje isvardintu priezasciu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Tikiuosi čia pataikiau. Susidūrėme su tokia problemėle, reikia greitai išsirinkti namo stogo ir sienų spalvas. Sienų jau kaip ir žinome - iš sendintų plytų. Kur rasti informaciją, kokios spalvos stogas prie to gerai derėtų? Kiek žiūrime projektų, paprastai vien šviesūs, vos ne balti namai. Mane domina, ar yra kokios tai derinimo taisyklės? (pvz ir kiek ten stogas turi būti tamsesnis ir t.t) Kas jau tikrai ,,pjaunasi"?. Gal turite kokių minčių? Ar nuorodų? Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 01 18, 19:34)
o tai kas pagal juos yra gerai, juk negalejo pasakyt eternit š..., va šita tai ....

Seip visos dangos keicia spalva ir nieko cia nepakeisi,o ka sako vienoje parduotuveje,geriau neimti i plaucius. bigsmile.gif
Papildyta:
http://www.ruukkihom...ew_picture6.jpg
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 18, 21:32)
Seip visos dangos keicia spalva ir nieko cia nepakeisi,o ka sako vienoje parduotuveje,geriau neimti i plaucius.  bigsmile.gif
Papildyta:
http://www.ruukkihom...ew_picture6.jpg

kazkodel mano architektas rekomendavo tokio tipo skarda... del spalvos nieko nesake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 01 18, 22:48)
kazkodel mano architektas rekomendavo tokio tipo skarda... del spalvos nieko nesake  biggrin.gif

Maniskis taippat tokia rekomendavo.. Cia kaip suprantu naujove tai ir persa.. bigsmile.gif Seip man patinka. Plius rekomendavo pilka kad butu atmusimas..
Atsakyti
Ziuriu grizta senieji laikai smile.gif
tokio tipo skardiniai stogai seniau buvo madoje, yra dar islikusiu smile.gif

mes toki irgi darysim, tiesiogine prasme biggrin.gif nes pirkti gatava brangoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ricija @ 2010 01 19, 01:17)
Ziuriu grizta senieji laikai smile.gif
tokio tipo skardiniai stogai seniau buvo madoje, yra dar islikusiu smile.gif

mes toki irgi darysim, tiesiogine prasme biggrin.gif nes pirkti gatava brangoka ax.gif

Na tqip,mano pirma mintis buvo- senovisko tipo skarda lotuliukas.gif ik tiek kad spalvota bigsmile.gif Kas del pigumo,tai parduotuveje paklausiau...Kraipo galvas,net nezino apie tokia... doh.gif Pradejo borga skardas siulyti kur tokio profilio negamoina.. o seip tai ji neturetu buti brangesne nei eiline ruukki skarda..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 19, 08:46)
Na tqip,mano pirma mintis buvo- senovisko tipo skarda lotuliukas.gif  ik tiek kad spalvota  bigsmile.gif  Kas del pigumo,tai parduotuveje paklausiau...Kraipo galvas,net nezino apie tokia...  doh.gif  Pradejo borga skardas siulyti kur tokio profilio negamoina.. o seip tai ji neturetu buti brangesne nei eiline ruukki skarda..

laimingas ir biesas66 gal jus abu pas ta pati arch Siauliuos darotes, kad tokia siūlo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 01 19, 19:36)
laimingas ir biesas66 gal jus abu pas ta pati arch Siauliuos darotes, kad  tokia siūlo lotuliukas.gif

na lygtai kad nelabai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2010 01 18, 14:30)
Sveiki,

turiu klausimuka.
Pas mus namas dviem vienslaiciais stogais.
Po viena abieju stogu slaitu remiasi i viena siena. Vienas zemiau kitas auksciau.

Namas suprojektuotas Fibo blokeliu 25cm plocio siena. Suplanuota kad tas stogas kur zemiau dedasi murlotas 10x17cm i siena, siena kyla kelias eiles auksciau ir jau virsutinis murlotas i ji remiasi kitas stogas.

Taciau mes nusprendeme muryti 18cm arko blokeliais ir jau i siena ideti murlota 10x17cm gautusi nelogiska. Galima butu to zemesniojo murloto ir nedeti tiesiog zemesniojo stogo gegnes iskisti per paliktas nisas sienoje, bet beda kad stogas is sono turi islysti ~50cm. Butu murlotas tai ji galima butu isleisti i isore. Nesugalvojam sprendimo tokioje vietoje, nebent koki sija pabetonuota iskisti bet ...

Gal pas ka buvo tokiu bedu, kaip issisukot?

Labas, gal gali ikelti kokius pdf failiukus į až, pasižiūrėsiu - galėsiu pakomentuoti, nes iš aprašymo nelabai įsikertu smile.gif
Aciu

Atsakyti
QUOTE(SLyga @ 2010 01 20, 13:08)

Gal pades paveiksliukai

http://infoside.lt/~pranas/namas1.jpg
http://infoside.lt/~pranas/namas2.jpg
Atsakyti