Įkraunama...
Įkraunama...

Aksolotlis (ambystoma mexicanum)

Kol kas 35 litrų. O, kažin, ar galima juos kelis augint? Labai noriu antro balto.
Atsakyti
gali gali. bile būtų panašaus dydžio ir būtų reguliariai maitinami, nes vienas kitą apvalgys
Atsakyti
Nu va. Pradėjau nuo maisto aksolotliukui. Nusipirkau uodo trūklio lervų (šaldytų) ir džiovintų krevečių indelyje . Tiks? O kaip juos maitinat- tiesiog papilat ant dugno? Bet taip turbūt labai teršiasi vanduo... g.gif Ar nemoka jie imti maisto iš šėryklos, kaip žuvys?
Atsakyti
Mike - pukuotuk - aš savo "driežiuka" šeriu tik žalia mėsa. Džiovintu krevečių net neragauja, o nuo lervučiu visas vanduo murzinas ir jis neypatingai jų nori.
Aš duodu vištienos file ar jautienos po ilga juostele kelis kart į savaite. Jis prie manęs pripratęs tai tiesiog tą juostelę su ranka paduodu jam ir jis pasiima iš mano pirštų.
Atsakyti
maniškiui mėsa antroje vietoje po kirminukų. aš kirminus atšildytus tiesiog supilu , jie nusileidžia ant dugno, o tada "ryklys" priplaukęs nuo dugno siurbia... šiaip su siurbliuku kas antrą dieną galima dugną pravalyti, kad vaizdo negadintų smile.gif
Atsakyti
O mes mėsytės dar nebandėm. Kirmėlėm ir krevetėm maitinam. Prisiteršia akvariumas, nors ir siurbiam po pietų, bet tarp akmenų šiukšlių vistiek pasirenka.
Atsakyti
Turiu klausimą dėl vandens. Kokį pilat? Iš karto iš krano, nusodintą, o gal virintą? Šiaip pas mus ne vandentiekio vanduo, o iš gręžinio, tai gal nė nusodinti nereikia?
Atsakyti
aš pilu iš krano ir kelias valandas palaikau, kad susivienodintų su kambario temperatūra
Atsakyti
oj kaip susidomejau...
o jis su zuvimis akvoj gali gyventi ar ne?ar ji viena akvoj reikia auginti...grazuolis wub.gif
Atsakyti
šiaip tai negali, bet maniškis gyvena su gaidelio patele (turėjo jam būti ji maistas)
Atsakyti
verysad.gif tada liudna,antro akvos juk nepirksi... doh.gif
Atsakyti
pas mane kolkas du akvariumai, jei vienas būtų su žuvimis tai būtų thumbup.gif , bet esmė, kad kitame varlė tai abu tvarkau pakaitomis pilnai blush2.gif blush2.gif
Atsakyti