Įkraunama...
Įkraunama...

Aksolotlis (ambystoma mexicanum)

Pas mane vienas gyvena 40 lt akve, o kitas 30 lt smile.gif
Atsakyti
o kdl ne kartu auginami?
Atsakyti
kad galetu jis su zuviukais gyvent... ax.gif
mano akva nedidelis 60 litru...bet jei ten tik vienas drieziukas gyvens,kuris pagrinde tupes ant dugno,vaizdo tikrai jokio doh.gif
Atsakyti
Nu netupi jis ant to dugno visą laiką. normaliai duodasi po visą akvariumą (bent jau mano kol kas, nežinau kaip suaugęs elgsis). gražiai įrengi akvariumą - ir yra vaizdas.
Atsakyti
mes pardej kai ziurejom-tai tupejo vienoj vietoj visi..vyras ir sako-nu tupes ant dugno..ir koks grozis?? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

(tik prasau nesupykti) ka tik aptikau sia temele ir savo akimis patiketi negalejau blink.gif zinote kur pirma karta pamaciau si padareli - viename prekybos centre gyv. parduotuveje ir is karto jis man asocijavosi su kazkokia amfibija blink.gif

bet..... dabar cia pasiziurejau ir visai jau idomus atrodo tongue.gif ir tikrai ne toks "baisus" ax.gif
o kaip sis padarelis i zmogu reaguoja, i seimininka?! piktybinis ar ne?! kokio lepumo?! Papasakokite kuri issamiau jeigu netingite, nes susidomejimas sukilo ne mazas ziurek gal ir privilios ta idomybe mirksiukas.gif

P.S. mes laikome du vandens vezliukus, porele wub.gif dar turime katyte Demele, o po Naujuju ieskosime Sharpejuko thumbup.gif
Atsakyti
Mes auginam tik nuo šių vėlinių, tai nedaug galiu parašyt. Aksolotlėlis nelepus gyvūnas, vanduo jam tinka iš čiaupo, tik temperatūra turi būti žema. Taigi, šildytuvo nereikia. Akvariumo didelio irgi. Mūsiškis labiausiai mėgsta valgyti uodo trūklio lervas, jos būna pirkti šaldytos gyvūnų arba akvariumų parduotuvėse. mes saviškį išlepinom, tai maisto nuo dugno nerenka, laukia kol duosim iš pinceto, bet čia jau patys kalti blush2.gif . Atrodo, kad šeiminiką pažysta, o gal taip į visus žmones reaguotų, nežinau. Pabeldi į stiklą, tai priplaukia, žiopso. Kai būna alkanas ir įkiši pirštą į akvariumą - vaikosi, tipo, medžioja. Diena mažiau aktyvus, bet vakare ir rytą (aišku, ir naktį) duodasi po akvariumą, taip juokingai plaukioja ir vaikšto. Kerėpliukas toks. man labai patinka, nenuobodus. Tiesa, žoles tai patvarkė. Liko tik Javos samanos ir toks apvalus, nežinau kaip vadinasi. Kas dar? Vandenį keičiam nedažnai, kasdien po maisto tik nusiurbiam su žarnele liekanas, ir kai pakakoja blush2.gif .
Atsakyti
Na, pagaliau ir aš jau turiu naują augintinį. Kadangi jis pas mane tik nuo vakar, tai visai mažai dar galiu papasakot. Kiek mačiau, tai tik vaikšto po dugną, pakilęs buvo gal kartą-kitą. Dar kolkas nemaitinau, galvoju, tegu apsipranta, o ir pilvas dar juodas ( nors jau ne visas, dalis tiktai).
Kolkas akvariume pas jį tik akmenukai, nes ir pats akvariumas nedidelis- dabar įpilta kokia 15 litrų vandens. Pagalvojau, kad kolkas bus daugiau vietos jam vaikščioti.Turiu ir didelį akvą (kokių 60 l), bet reikia nusipirkti filtrą, nes jį valyti bus žymiai sunkiau, tada jau darysiu grožį.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif šiandien arba ryt jau maitinkit, nes paskui labai jau jis nervingai duodasi po akvariumą ir ryja viskas kas papuola (gerai, kad atgal išspjauna)
Atsakyti
Gražuolis 4u.gif Tik akvariumas jam mažas, bet jei greitai gaus kitą, tai gerai. Dar slėptuvės reikėtų. Parduotuvėj sakė, kad nereikia, bet mūsiškis dieną miega savo urvelyje.
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2010 12 09, 11:38)
thumbup.gif šiandien arba ryt jau maitinkit, nes paskui labai jau jis nervingai duodasi po akvariumą ir ryja viskas kas papuola (gerai, kad atgal išspjauna)

Jau pamaitinau. Ima ir iš rankos. mirksiukas.gif O įdomu, kiek jam reikia vienu kartu suėsti? nes tą kubelį ( uodo truklio lervų) suėdė, bet ne iš karto. Pirmus du kąsnius prarijo godžiai ( aš jį susmulkinau), o paskui pradėjo spjaudyti, tiesa, po kurio laiko viską nuo dugno susirinko. O džiovintų krevečių net nepastebi...
Atsakyti
užtenka jam to kūbelio dviems dienom , tiesa pamiršau paminėti berods , kad jiem tinka daugelis šaldytų pašarų skirtų vėžliams
http://www.zoon.lt/a...aldmaistas.html (zolwi, welowe (jaučio širdis)...) tyik nuo jų vanduo tai labai užsiteršia... blush2.gif
Atsakyti