Įkraunama...
Įkraunama...

Aksolotlis (ambystoma mexicanum)

Mes taip pat turim sita grozi thumbup.gif
Iskilo toks klausimas, musiskis kazkur apie 15cm jau, bet noretusi dar viena isigyti pvz geltona wub.gif (turim tamsu, ruda), kaip manot, ar praktikoje buvo, jei ileisim mazesni tai didesnis jo nesuvalgys? maitinam kas antra diena, maisto jam uztenka, o akvariumas 50l tai gal draugautu abu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pergalinga taika @ 2013 01 15, 13:36)
sveiki, jungiuosiu ir as prie auginanciu drakoniukus. Musiske pas mus jau apie metus gyvena,eda ivairia mesa,kirminu  schmoll.gif moka maista ir nuo virsaus pasiimt,ir nuo dugno susirankiot biggrin.gif moka issokt kaip delfinas,moka po kambari sliuoziot ax.gif

Na padiskutuokim,ir atgaivinkim tema  4u.gif

na va pajudejo ledai, pasirodo dar yra auginanciu siuos "pabaisiukus" biggrin.gif
o kaip cia taip po kambari sliauziot? g.gif gi jis vandens gyvunas g.gif

QUOTE(norabora @ 2013 01 15, 16:07)
Mes taip pat turim sita grozi  thumbup.gif 
Iskilo toks klausimas, musiskis kazkur apie 15cm jau, bet noretusi dar viena isigyti pvz geltona  wub.gif  (turim tamsu, ruda), kaip manot, ar praktikoje buvo, jei ileisim mazesni tai didesnis jo nesuvalgys? maitinam kas antra diena, maisto jam uztenka, o akvariumas 50l tai gal draugautu abu?  g.gif

o geras, gal turit foto? mano sunsu labai norejo rudo, bet niekur neradom, tai isigijom ale ruzava, bet dar tebeieskom tamsaus 4u.gif
na manau, kad tikrai nesuvalgys, juk nealkanas biggrin.gif
Atsakyti
Aš dar tebeturiu savo storulį. Toks nemažas vaikinas ( o gal ten ji?- taip niekada ir nesigilinau...). Kas pamato, klausia, kada jį kepsim... lotuliukas.gif
Beje, dabar maitinu...nepatikėsit...sausu šunų maistu.... pomidorai2.gif Mažų veislių mažiems šuniukams superpremium klasės...ten tokie maži grūdeliai- jam kaip tik vienas kąsnis. Kažkada pabandžiau "ant durniaus" pora grūdelių- žiūriu jam patinka, o ir nieko blogo nenutiko...Tai dabar praktiškai tik juo ir minta. Užtai gerai auga. Laukiu kol lot pradės, nes uodegą judint jau moka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 01 16, 22:48)
Aš dar tebeturiu savo storulį. Toks nemažas vaikinas ( o gal ten ji?- taip niekada ir nesigilinau...). Kas pamato, klausia, kada jį kepsim... lotuliukas.gif
Beje, dabar maitinu...nepatikėsit...sausu šunų maistu....  pomidorai2.gif Mažų veislių mažiems šuniukams superpremium klasės...ten tokie maži grūdeliai- jam kaip tik vienas kąsnis. Kažkada pabandžiau "ant durniaus" pora grūdelių- žiūriu jam patinka, o ir nieko blogo nenutiko...Tai dabar praktiškai tik juo ir minta. Užtai gerai auga. Laukiu kol lot pradės, nes uodegą judint jau moka. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet klausyk ir sumastei lotuliukas.gif gyvenime taip nesugalvočiau lotuliukas.gif Belieka tik išmokint gyvent sausumoj ir bus geras sargas namuose biggrin.gif
O kuo seniau maitindavai? Mes pakolkas širdim kalakuto, eda, nesiskundžia lyg ir g.gif
Kokio dydžio jis?
Atsakyti
QUOTE(triksė @ 2013 01 17, 11:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet klausyk ir sumastei  lotuliukas.gif gyvenime taip nesugalvočiau  lotuliukas.gif Belieka tik išmokint gyvent sausumoj ir bus geras sargas namuose  biggrin.gif
O kuo seniau maitindavai? Mes pakolkas širdim kalakuto, eda, nesiskundžia lyg ir  g.gif
Kokio dydžio jis?

Anksčiau šerdavau šaldytomis trūklio lervomis ir džiovintomis krevetėmis.
Dydis?... g.gif nu kokia 20-21 cm nuo snukučio iki uodegos galo. Bet taip labai maždaug, nes nematavau jo tiesiogiai, o pridėjau metrą prie akvariumo stiklo, kai buvo išsitiesęs...
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 01 17, 18:26)
Anksčiau šerdavau šaldytomis trūklio lervomis ir džiovintomis krevetėmis.
Dydis?... g.gif nu kokia 20-21 cm nuo snukučio iki uodegos galo. Bet taip labai maždaug, nes nematavau jo tiesiogiai, o pridėjau metrą prie  akvariumo stiklo, kai buvo išsitiesęs...

tai matyt sunį turi, kad seri suns maistu. O as ir zuvu ir suni, reik gal paeksperimentuot ir man hihihi.gif

jau didelis, mano tai gal kokiu 11 cm ar maziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(triksė @ 2013 01 22, 11:10)
tai matyt sunį turi, kad seri suns maistu. O as ir zuvu ir suni, reik gal paeksperimentuot ir man hihihi.gif

jau didelis, mano tai gal kokiu 11 cm ar maziau  g.gif

Turiu šunų. Ir ne vieną... ax.gif Šuniukų kartais būna, tai taip ir gavosi, kad įmečiau mažų šuniukų maistelio. biggrin.gif
http://tai-fokstrotas.lt

Ir žuvyčių turiu, prieš Naujus paleidom akvariumą.
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 01 22, 10:14)
Turiu šunų. Ir ne vieną... ax.gif  Šuniukų kartais būna, tai taip ir gavosi, kad įmečiau mažų šuniukų maistelio. biggrin.gif
http://tai-fokstrotas.lt

Ir žuvyčių turiu, prieš Naujus paleidom akvariumą.

ooo geras cielas veislynas bigsmile.gif Žodžiu tavo aksolotlis ir gurmanu gali patapt :DDD
kas per žuvytės?
Atsakyti
QUOTE(triksė @ 2013 01 23, 09:34)
ooo geras cielas veislynas  bigsmile.gif Žodžiu tavo aksolotlis ir gurmanu gali patapt :DDD
kas per žuvytės?

Žuvytės paprastos, gerietės- kardonešiai, danijos, neonai. Ciklidai man labai patinka, bet norėjosi žalio akvariumo, su augalija, tai teko rinktis įprastines.
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 01 26, 11:25)
Žuvytės paprastos, gerietės- kardonešiai, danijos, neonai. Ciklidai man labai patinka, bet norėjosi žalio akvariumo, su augalija, tai teko rinktis įprastines.

pas mane ciklidai ir uolos, zalumos nerasta, nebent koki lego zalia vaikai imeta hihihi.gif

mike o gal zinot kur galima gaut tamsu (pilka ar ruda) askalotli. Vaikas sako, kad jam vienam liudna, reik draugo. g.gif Bet kiek perziurejau niekur neradau tokio.
Atsakyti
Aksolotlį geriau vieną auginti, jie gi kanibalai, kol jauni. Gyvūnų parduotuvėj pasakojo, kad stipriai vieni kitus pavalgė. Gaila turbūt būtų, ar ne? Ir saviškį pirkau su apkramtyta rankyte.
Atsakyti
QUOTE(pacukutis @ 2013 01 29, 12:08)
Aksolotlį geriau vieną auginti, jie gi kanibalai, kol jauni. Gyvūnų parduotuvėj pasakojo, kad stipriai vieni kitus pavalgė. Gaila turbūt būtų, ar ne? Ir saviškį pirkau su apkramtyta rankyte.

nu jeigu juos maitinsi, tai nesikramtys biggrin.gif zinant kaip juos maitina tokiose parduotuvese, nenuostabu, kad apsikramto doh.gif
ataugo ranka? g.gif
nes kiek zinau uodegos atauga, o kaip su apkramtymais? lieka randai ar kaip? g.gif
Atsakyti