QUOTE(mamaa28 @ 2012 05 29, 20:22)
sveikutes jungiuosi prie jusu sendien puse dienos studijavau sita ale dieta sitam forume prisirinkau visokiu linku ir dabar esu visai pasimetusi , as gyvenu uk ziurejau yra pirkt receptu knygos , tas kalkuliatorius kur skaiciuoja taskus , nu zodziu viskas galkas patartumet ka reiktu isigyti ir kas butu butiniausia is tu visu knygu ir skaiciuotuvu yra net svarstykliu buciau labai dekinga

na o rytoj pirksiu jau pagaminta maista ir per rytoju bandysiu viska iki galo issistudijuoti

kaip jums sekasi ?
Sveika, labai smagu, kad dar kažkas nori prisijungti, nes mes tik dviese čia vaidenamės

dėl kalkuliatorių, tai nežinau..o svarstyklių, tai, nemanau, kad verta pirkti, nes juk pasisveri ir tada žinai, kiek tas ir anas taškų turi ir susiskaičiuoji..aš nelabai įsivaizduoju, kaip ten tos svarstyklės atspės, ką tu į jas įdedi 100%, juk maisto sudėtis, nori ar nenori, yra skirtinga, net tą pačią mėsą dedant, žiūrėk, jau kitur riebaliuko, ar ko kito, jau daugiau yra..na, aš nepirkčiau..

o dėl knygų, tai labai norėčiau knygomis vadovautis, nes tada 100% žinočiau, ar teisingai laikausi, nes dabar dar vis tiek nesu tikra, ar visa informacija internete teisinga ir pan..
O man ši savaitė nuodėminga, artėja mm., tai aš savęs nesuvaldau..tris dienas valgiau..ir vis sakau, viskas gana, skaičiuoju, ir vėl iš naujo nuklystu.. na bet nieko baisaus, kitą savaitę bus geriau..
nounoursyte----> sveikinimai, labai gražu ir smagu, kad ši savaitė buvo tokia gera tau
Mano rezultatai:
Paskutinis svoris: 68kg
Pamestas svoris: +600g
Galutinis svoris: 68,6kg
url=http://www.supermama.lt]

[/url]