Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas -3 dalis-

pas mane su svoriu tai idomiai viena diena pasisveriu plius 5 kg
kita diena arba vakare pasisveriu minus 5 kg..
seip pries tai prie kokius metus turejau hormonu sutrikima ..tai kai gydziausi hormonais per du menesius priaugau 25 kg..atrodau tragiskai..bandziau sportuot, dietos laikytis, nevalgyt visai..nepajudejo nei kg is vietos..tai dabar jau sveriu 100 tai po gimdymo matyt atrodysiu kaip begamotas verysad.gif doh.gif
ir gimdyt matyt bus sunku.nors gine nesake nieko..is akies atrodo kad sveriu koki 80 ..bet koks skirtumas kaip atrodo faktas kaip yra..tai va.
Atsakyti
musiushka tai pasisakyk pas kokia ten gine lankaisi, kad problemos....o del svorio tai idomu...5 kg skirtumas vis sokineja?tai nera labai gerai.1-2 dar taip, bet tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 21, 16:58)
pas mane su svoriu tai idomiai viena diena pasisveriu plius 5 kg
kita diena arba vakare pasisveriu minus 5 kg..

as visada sveriuosi tik atsikelusi, kol bunu dar nevalgiusi ir negerusi., nes vakarais svoris visada didesnis yra smile.gif
Atsakyti
anksciau lankydavausi pas ginekologe seimos klinikoj..gera jin buvo..bet po to persirasiau i rajono poliklinika..tai kazin ar zinosi tas ginekologes.
tai va as sakau gal man tas svoris del to kad vemiu daug..as tai skaitau kad penki kg nera daug nes juk garantuotai puse tu kg yra skysciai as per diena daug geriu
o del mano didelio virsvorio gine nekalta ..cia mane gyde ligoninej .. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 21, 17:58)
.is akies atrodo kad sveriu koki 80 ..bet koks skirtumas kaip atrodo faktas kaip yra..tai va.

na leisk su tavim nesutikti. kaip tik svarbu kaip atrodai, o ne kaip yra is tikro. labai sveikintina, kai turincios papildomu kg, puikiai sugeba paslepti po protingai parinktais rubais. as, tarkim, esu mazute, nesiekiu ne 1.6m o sveriu jau 60 beveik, uzpakalis pas mane kaip afrika ir ka, ir nieko, einu ir dziaugiuos, ka jau cia, vyras mano 2m be galvos, as jam po pazasciu praktiskai, nu musu gyvenimas toks tragikomiskas lotuliukas.gif kazi koks 2.gif bus? g.gif biggrin.gif viskas yra gerai, svarbu kad tau savijauta pageretu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 21, 18:15)
anksciau lankydavausi pas ginekologe seimos klinikoj..gera jin buvo..bet po to persirasiau i rajono poliklinika..tai kazin ar zinosi tas ginekologes.
tai va as sakau gal man tas svoris del to kad vemiu daug..as tai skaitau kad penki kg nera daug nes juk garantuotai puse tu kg yra skysciai as per diena daug geriu
o del mano didelio virsvorio gine nekalta ..cia mane gyde ligoninej .. doh.gif

tai mesk tu ta savo nenormalia gine, kuri net nezino kiek laiko..siaubas doh.gif
o del svorio...nu as ir daug geriu, kokiu 3-4 litrus p[er diena, bet juk pasisalina tie skysciai kas kazkiek laiko...o jei ne reiktu gydytojai pasisakyt, nes tai tikrai negerai
Atsakyti
ziureiu kaip toliau bus,dar kelias dienas nes cia nesenai pastebejau kad taip yra atsitiktinai ax.gif
Aroonele
kazin ar butu tau tokiai coliukei 4u.gif per pora men 25 kg priaugt.man atrodo nei vienai nelengva..idomu koks pas amne bus mazius mano vyras kaip smilgele..na o as tokia begemote.tik gerai kad abu auksti thumbup.gif
tikiuos maziukas bus visas i teciu nestuke.gif
Atsakyti
PANOS!!!!!!!TURIU PASIULYMA.BENDRAUJAM MES CIA TAIP VIRTUALIAI.VIENA KITOS NEPAZYSTAM, NESAM MATE:)GAL SUSIKURIAM WWW.FOTKI.COM SAVO NUOTRAUKU ALBUMA.TEN GALESIM IEITI TIK SU SLAPTAZODZIAIS IR TIK MES MATYSIM FOTO.GALESIM DETI FOTO, KAIP PILVIUKAI AUGA, SUSIPAZINSIM BENT VIRTUALIAI:)
KA MANOT?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 08 21, 19:59)
PANOS!!!!!!!TURIU PASIULYMA.BENDRAUJAM MES CIA TAIP VIRTUALIAI.VIENA KITOS NEPAZYSTAM, NESAM MATE:)GAL SUSIKURIAM WWW.FOTKI.COM SAVO NUOTRAUKU ALBUMA.TEN GALESIM IEITI TIK SU SLAPTAZODZIAIS IR TIK MES MATYSIM FOTO.GALESIM DETI FOTO, KAIP PILVIUKAI AUGA, SUSIPAZINSIM BENT VIRTUALIAI:)
KA MANOT?

thumbup.gif tik gaila as neturiu fotkiu is anksciau blush2.gif tik nuo 6men pradejau fotkintis ax.gif
Atsakyti
mintis tai gal ir gera tik va jus net neitariat kiek as vargau kol cia supratau kaip vaiksciot po ta psl..tai kazin ar mokesiu savo ft ikelt i ta psl g.gif blush2.gif
Atsakyti
NA IR GERAI, NUO KUR TURIM NUO TEN IR DEDAM..GALIM IR SAVO SEIMYNA IDET:)IR AUGINTINIUS JEI NORIM:)
MAN SUKURTI ALBUMA?AR YRA DAUGIAU NORINCIU?CIA JUK NE MISIU KONKURSAS:)CIA TAM, KAD VIENA KITA LABIAU PAZINTUME IR PACIOM BUTU LENGVIAU SAVO PILVUS SEKTI..JUK SMAGIAU BENDRAUTI, KAI BENT ISIVAIDZUOJAM ZMOGU:)

musiushka - MES TAU PADESIM:)GALESI PERSIUST NET FOTO KURIAI IR SUDES...smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 21 rugpjūčio 2009 - 18:09
4u.gif labukas visoms nestuke.gif . As irgi nesenai istojau i jusu gretas ir noreciau prisijungti prie jusu blush2.gif
Atsakyti