Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas -3 dalis-

QUOTE(Gabii__ @ 2009 08 21, 20:09)

MAN SUKURTI ALBUMA?AR YRA DAUGIAU NORINCIU?

manau tau patikim si darba hihihi.gif
Atsakyti
tai galim tik savo pilvuziko dar neturiu nufotkijus..yra tik tokios ft nesenos kur mano pilvuzikas naturalus isvirtes lotuliukas.gif
vienu zodziu man db kaip vidurinej parasysit ka daryti o as padarysiu blush2.gif
nes vargstu su tais intikais kol susigaudau kaip naudotis doh.gif
Atsakyti
sukuriau.Nuotraukas reiktu deti i albuma private home, taip neikas be musu nematys:), del prisijungimo ir slaptazodzio rasykit i az.
musiushka - jei sudetinga kaip ta padaryti...gali atsiusti man foto i meila indanar@gmail.com, sudesiu fotkes:)
veliau kai bus daugiau sudeta, matysit kur kelt reiks, nebus jokiu problemu..dabar keliauju ir as sukrausiu turimas:)
Atsakyti
Savo foto sudejau:)ir savo ir augintinio ir echo ir pilvo:)))laukiam kitu nestukiu.
del prisijungimo prasom i mane kreiptis, dar turi musiushka ir vai2lia
truputi iseinu..tai jei reikia skubaus prisijungimo, prasom i kitas kreiptis:)
Papildyta:
musiushka - tu ten man atsiuntei foto????kazkaip pagal aprasyma tavo nesitiki:))))nes grazi, kaip smilga foto:)))
Atsakyti
na as sisiunciau tav i pasta thumbup.gif bus aciu 4u.gif uz pagalba
Atsakyti
Sveikos sveikos

Grizau ka tik is ligonines susizinojusi savo toksoplazmozes tyrimus. Kaip ir itariau tyrimas teigiamas, bet gydytoja is kart nuramino, kad persirgusi as jau seniausiai, todel nei man nei mano maziukui niekas negresia thumbup.gif

Atsakyti
lotuliukas.gif gabi nebejuokink paziurek koks sveikai atrodantis mano veidukas ypac kur ft su mam arba su vyru..visa dazniausiai nesifotkiju nes baiu man ziuret po to..tai kai jau nusifotkisiu pilvuza bandysiu ikelt..atsidariau as ta psl kur sakei ft sukelei ir nebezinau ka ten daryt nemoku blush2.gif
Atsakyti
nzn , bet akys labai grazios:)tad nesimato jokio pilvo:))))dedu foto dabar:)
Atsakyti
jezua iskart suskydau tavo echo pamacius..kada as savo pamatysiu tai matyt bliausiu kaip ziuredam i tavo ft.. 4u.gif
atleisk uz pastebejima bet cia tavo didelis pilvas?man atrodo kad dideli tik kai kas kitas lotuliukas.gif
atsiprasau labai saunios foto thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif))aha didelis:)ne iki siol nelabai jo matyti, todel kolkas antros dar nededu..atsigulus tik siek tiek matosi kalniukas, bet palauksiu kol labiau islys tada ir fiksuosiu..jauciu kaip saus pilvas tada jau saus:)))))kaip arbuzas busiu iskart.
echo naujas irgi turesiu rugesjo menesi, tada papildysiu:)
na ir prasom kitos dedam.
musiushka - tavo jau sudetos mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu gabii jau maciau ir supratau kai as savo echo gausiu iskart papildysiu thumbup.gif
ir pilvuza teks nusifotkyt..nors pas amne ir lauktis nereik jis nemazas
Atsakyti
mergaites, gal tos kur jaucia jau judesiukus, klausimelis toks.ar gali buti kol nestumas dar 20 savaiciu ir mazius dar nera didelis, but taip, jog judesiukus viena dienos dali jauciu vienam sone, kita dienos dali, kitame...ryte jauciau kairiame sone lyg mazas kauburelis, kaip zirniukas judetu, na jauti su ranka pridejes, lyg vietomis judetu...dabar toks jausmas kad desiniame sone vartytusi (kaip gine, sake tokio dydzio kai nestumas, jausmas lkyg verstusi zarna:)))).tai idomu ar imanoma kad jis taip keistu padeti?ar as cia prisigalvoju ir maistas keliauja zarnomis? lotuliukas.gif
Atsakyti