Man nepadeda tokie dalykai... Apsivemiu ir tiek netiketai..
Dazniausiai ryte, sunku kai reikia eiti i darba ir tip uzeina, sveikatos visai nebuna tada
Kaip jus jauciates?
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 29, 16:05)
labas
kur visos prapuole, nuo alkoholio neatsigaunat
Savaitgalis visas veikia
aroonele sveikinimai
Labas rytas,
Nu as irgi vakar netiketai apsivemiau, bet issivemiau ir viskas gerai buvo. Tik aisku man dar nedaug laiko, bet vakar isvarem su vyru apsipirkti dar kazko vestuvems, tai vaiksciot pradejau daugiau ir pradejo sona tempti, lyg tas mazius netilptu ten
marytyy o tau vanduo su citrina nepadeda ?
Nu as irgi vakar netiketai apsivemiau, bet issivemiau ir viskas gerai buvo. Tik aisku man dar nedaug laiko, bet vakar isvarem su vyru apsipirkti dar kazko vestuvems, tai vaiksciot pradejau daugiau ir pradejo sona tempti, lyg tas mazius netilptu ten
marytyy o tau vanduo su citrina nepadeda ?
Aš dažnai kai rūgštaus kažko suvalgau apsivemiu, nuo braškių, vyšnių ir t.t. jeigu ant tuščio skrandžio užkapoju, tai fuj... Tai stengiuosi sumuštinį iškart valgyti bet sunku ryte labai valgyti.
Šiaip citrina labai mėgstu su vandeniu
Labas rytas
as nebusiu kelias dieneles. Jus turbut priplepesit temuke, tai parasykit kuri nori nauja tema kurti, as atsiusiu sarasiuka i el. pasta
QUOTE(marytyy @ 2009 08 31, 08:35)
Aš dažnai kai rūgštaus kažko suvalgau apsivemiu, nuo braškių, vyšnių ir t.t. jeigu ant tuščio skrandžio užkapoju, tai fuj... Tai stengiuosi sumuštinį iškart valgyti bet sunku ryte labai valgyti.
Šiaip citrina labai mėgstu su vandeniu
o man tai visokie rugstumai niam niam
Aš tai silkutės vis noriu ir būtinai su bulvėm
Labas rytas
As nestumo pradzioj irgi labai megau rugstuma
citrinas vienas pacias raitydavau, vyras susiraukes ziuredavo
o va dabar, pries gala, buna toks silpnumas uzeina, tai vel gelbsti citrina, tik dabar jau su vandenuku
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 31, 10:16)
Labas rytas,
Kaip savaitgalis praejo?
Nes cia tokia tyluma buvo
Kaip savaitgalis praejo?
Nes cia tokia tyluma buvo
mergaites, sarasiuka yra pas vai2lia ir pas Apelsinka
jei bus kokiu pataisymu, prasom kreiptis i jas
kurinors sukurkit naujus namus
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 31, 09:28)
Labas rytas
citrinas vienas pacias raitydavau, vyras susiraukes ziuredavo
o va dabar, pries gala, buna toks silpnumas uzeina, tai vel gelbsti citrina, tik dabar jau su vandenuku 
maniskis paragavo mano vandens su citrina, tai taip nusipurte
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 31, 10:59)
Jei Apelsinka nesupyks, patikesiu jai ta darbeli, nes nepazadu ar tikrai busiu prie pc, kai pabaigsim senus namucius