Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas -3 dalis-

Man nepadeda tokie dalykai... Apsivemiu ir tiek netiketai.. blush2.gif Dazniausiai ryte, sunku kai reikia eiti i darba ir tip uzeina, sveikatos visai nebuna tada doh.gif Kaip jus jauciates?
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 29, 16:05)
labas  4u.gif  kur visos prapuole, nuo alkoholio neatsigaunat  biggrin.gif

Savaitgalis visas veikia biggrin.gif tik gaila, kad orai niekam tike doh.gif

aroonele sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Nu as irgi vakar netiketai apsivemiau, bet issivemiau ir viskas gerai buvo. Tik aisku man dar nedaug laiko, bet vakar isvarem su vyru apsipirkti dar kazko vestuvems, tai vaiksciot pradejau daugiau ir pradejo sona tempti, lyg tas mazius netilptu ten smile.gif

marytyy o tau vanduo su citrina nepadeda ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dažnai kai rūgštaus kažko suvalgau apsivemiu, nuo braškių, vyšnių ir t.t. jeigu ant tuščio skrandžio užkapoju, tai fuj... Tai stengiuosi sumuštinį iškart valgyti bet sunku ryte labai valgyti. ax.gif Šiaip citrina labai mėgstu su vandeniu
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif as nebusiu kelias dieneles. Jus turbut priplepesit temuke, tai parasykit kuri nori nauja tema kurti, as atsiusiu sarasiuka i el. pasta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marytyy @ 2009 08 31, 08:35)
Aš dažnai kai rūgštaus kažko suvalgau apsivemiu, nuo braškių, vyšnių ir t.t. jeigu ant tuščio skrandžio užkapoju, tai fuj... Tai stengiuosi sumuštinį iškart valgyti bet sunku ryte labai valgyti.  ax.gif Šiaip citrina labai mėgstu su vandeniu

o man tai visokie rugstumai niam niam biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai silkutės vis noriu ir būtinai su bulvėm essen.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 31, 10:16)
o man tai visokie rugstumai niam niam  biggrin.gif

As nestumo pradzioj irgi labai megau rugstuma bigsmile.gif citrinas vienas pacias raitydavau, vyras susiraukes ziuredavo biggrin.gif o va dabar, pries gala, buna toks silpnumas uzeina, tai vel gelbsti citrina, tik dabar jau su vandenuku rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Kaip savaitgalis praejo?
Nes cia tokia tyluma buvo rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites, sarasiuka yra pas vai2lia ir pas Apelsinka 4u.gif jei bus kokiu pataisymu, prasom kreiptis i jas 4u.gif kurinors sukurkit naujus namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 31, 09:28)
Labas rytas 4u.gif
As nestumo pradzioj irgi labai megau rugstuma bigsmile.gif citrinas vienas pacias raitydavau, vyras susiraukes ziuredavo biggrin.gif o va dabar, pries gala, buna toks silpnumas uzeina, tai vel gelbsti citrina, tik dabar jau su vandenuku rolleyes.gif

maniskis paragavo mano vandens su citrina, tai taip nusipurte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 31, 10:59)
  kurinors sukurkit naujus namus  4u.gif [/b]

Jei Apelsinka nesupyks, patikesiu jai ta darbeli, nes nepazadu ar tikrai busiu prie pc, kai pabaigsim senus namucius ax.gif
Atsakyti