Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas -3 dalis-

O yra tokių tarp mūsų kurios ir naktį varsto šaldytuvo dureles? smile.gif Aš iš draugių prisiklausiau kad jos vaikščiodavo ir naktį pavalgyti... Nu man tai nežinau neįkištų nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marytyy @ 2009 08 31, 10:51)
O yra tokių tarp mūsų kurios ir naktį varsto šaldytuvo dureles?  smile.gif Aš iš draugių prisiklausiau kad jos vaikščiodavo ir naktį pavalgyti... Nu man tai nežinau neįkištų nieko  unsure.gif

As tai naktim miegu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marytyy @ 2009 08 31, 10:51)
O yra tokių tarp mūsų kurios ir naktį varsto šaldytuvo dureles?  smile.gif Aš iš draugių prisiklausiau kad jos vaikščiodavo ir naktį pavalgyti... Nu man tai nežinau neįkištų nieko  unsure.gif

Man skrandis raitosi naktimis, toks jausmas, kad skyle atsiverus ir nustos skaudeti tik tada, kai užkiši... tai kefyro prie lovos pasidedu, padeda iki sekančio pabudimo...
Atsakyti
Sveikos,

paskutiniu metu suku galva... blush2.gif
Gal kuri zinot kur jaukiai ir nebrangiai butu galima pasimegauti nugaros ar koju masazu? 4u.gif

Googlinau, radau visokiu salonu ir ivairiu masazu nesciosioms, bet gal turit kokios praktikos tame reikale? kai kur atrodo brangoka - kitur ne taip brangu, bet tada galvoju - ar nebus be rysio ten kur pigu...

Norisi kad profesionaliai ir graziai ramiai jaukiai pamasazuotu koki karta per savaite ar du... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 08 31, 11:05)
Sveikos,

paskutiniu metu suku galva...  blush2.gif
Gal kuri zinot kur jaukiai ir nebrangiai butu galima pasimegauti nugaros ar koju masazu? 4u.gif

Googlinau, radau visokiu salonu ir ivairiu masazu nesciosioms, bet gal turit kokios praktikos tame reikale? kai kur atrodo brangoka - kitur ne taip brangu, bet tada galvoju - ar nebus be rysio ten kur pigu...

Norisi kad profesionaliai ir graziai ramiai jaukiai pamasazuotu koki karta per savaite ar du... g.gif

Yra kur i namus ateina ir tikrai buna pigiau nei salonuose. Tik nezinau Vln kur ten ir kas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 08 31, 12:05)
Sveikos,

paskutiniu metu suku galva...  blush2.gif

Aš girdėjau, kad SATI labai fainas mamyčių masažas yra... kainų nežinau, pasidomėk. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(marytyy @ 2009 08 31, 09:51)

as tai pastaraja savaite tai prabundu kokia 4-5 val, nes labai valgyt noriu.. bet tingiu eiti nakti iki virtuves ax.gif
Atsakyti
Aš ir nuo vandens apsivemiu jei išgeriu kai dar skrandis nepasiruošęs. Maždaug po pusvalanduko kai atsibundu valgau ir geriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marytyy @ 2009 08 31, 13:54)
Aš ir nuo vandens apsivemiu jei išgeriu kai dar skrandis nepasiruošęs. Maždaug po pusvalanduko kai atsibundu valgau ir geriu  ax.gif

Na as tai darbo dienomis tai valgau per prievarta, bet savaitgaliais kai pabundu 9 tai geriau lipti is lovos valgyti, nes kitaip atsidursiu tualete ax.gif
Atsakyti
As tai kol kas miegodama tik i toleta einu, dar kol kas valgyt nesinori naktim blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif senokai buvau pas jus uzsukus , kaip laikotes?
mano savijauta tai nekokia, nemiga kankina, nakti koju sanarius suka, pilvuka tempia nu zodziu,jauciuos kaip bobute verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sorre @ 2009 08 31, 16:53)
sveikutes  4u.gif  senokai buvau pas jus uzsukus , kaip laikotes?
mano savijauta tai nekokia, nemiga kankina, nakti koju sanarius suka, pilvuka tempia nu zodziu,jauciuos kaip bobute  verysad.gif

Aš irgi nerangi pasidariau. Sunku iš lovos pasikelti ir t.t. Vyras jau meška mane vadina doh.gif Nesu nei stora nei ką, tik 53 dabar sveriu, bet nerangumas neišpasakytas... nestuke.gif
Atsakyti