Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

Laba diena 4u.gif
Pas mus šiandien ir rytoj - balandėlių dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 08 29, 17:38)
Laba diena  4u.gif
Pas mus šiandien ir rytoj - balandėlių dienos  biggrin.gif

Tuoj čia visos burkuot pradėsit lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va vakarienei isviriau ryziu sriubos, ir dar kepemes desreliu orkaiteje, nes lauke lijo, valgeme su ryziais ir pomidorais
Atsakyti
Nu neiškenčiau vakar turgelyje nenusipirkus rūkytų šonkauliukų blush2.gif taip senai valgėm tongue.gif tai daug nepirkau, kažkur apie 700 gr, tai 5 su kapeikomis sumokėjau tik, tai šiandine rūkyti šonkauliukai su troškintais kopūstais ir virtomis bulvėmis rolleyes.gif jau visi namai kvepia tongue.gif
Atsakyti
ryte vyras atnešė į lovą sumuštinukų su kavyte. Dabar planuoju išsivirti ryžių košės, aš ją valgau su sojų padažu ir salotomis. esu išsvajotąją krūtinėlę iš kameros išėmusi, tai reikės vakarui kažką iš jos padaryti smile.gif troškinuką kokį gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 08 29, 16:49)
Tuoj čia visos burkuot pradėsit  lotuliukas.gif

Pas mane irgi balandėliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 08 30, 12:44)
Nu neiškenčiau vakar turgelyje nenusipirkus rūkytų šonkauliukų  blush2.gif  taip senai valgėm  tongue.gif  tai daug nepirkau,  kažkur  apie  700 gr, tai  5  su kapeikomis sumokėjau tik, tai šiandine rūkyti šonkauliukai su troškintais kopūstais  ir virtomis bulvėmis  rolleyes.gif  jau visi namai kvepia  tongue.gif

O is kur gaunat dabar raugintu kopustu,manau,kad vasara jie ne kokio skonio ? smile.gif
Atsakyti
Pusryciai - grikiu kose, vakaryksciai kotletai su bulviu kose
Pietus -pupeliu sriuba ( i sia sriuba idejau pakepinto pomidoro, tai labai skaniai gavos), vistienos file pakepta su morkomis, svogunais ir pagardinta grietine ir pomidoru padazu, valgeme su pomidorais
Vakariene - kepiau paprastus blynus, tik vietoj pieno, pyliau kondensuota piena, saldoki bet tikrai skanus gavosi
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2009 08 30, 15:54)
O is kur gaunat dabar raugintu kopustu,manau,kad vasara jie ne kokio skonio ? smile.gif

Aš ne raugintus, bet šviežius troškinau mirksiukas.gif
Papildyta:
Pietums į darbą neštis prisikepiau daržovių - cukinijų-morkų-paprikų blynelių ax.gif
Atsakyti
Balandeliai issvajotieji buvo biggrin.gif ! Ir dar buvo zirniu sriubyte- vis galvojau ka cia ideti i tuos zirnius ir kad sove mintis- tigi farso i valias! Padariau kukuliukus is farso, i vidu idejau daug zalumos-krapu,sv.laisku- tai tokie grazus gavosi- graziai leksteje atrode ir buvo laaabai skanu.
Tinginys zinokit gavosi puikus, nepaisant to, kad sugrudau i plastikine dezute ir iskabint buvo galima nebent su saukstu, nes labai nepatogu buvo pjauti biggrin.gif , ale kita karta busiu protingesne. Ir sausainiu daugiau reiketu, nukrypau nuo recepto, nes kai prilauziau didziausia dubeni tu sausainiu, nu galvoju nesamone- tai kaip cia tiek daug,o skyscio tiek mazai biggrin.gif - ale jei yra receptas, tai ir laikytis reikia!
Taigi uzteks visko iki 3-dienio tikrai.
KLAUSYMAS- buvome trumpam grybauti-siaip i pavakare, visai nesiruosiant, nu ir truputeli pasirinkom, vakar apviriau ir idejau i saldikli- nes pilna maisto, dabar tu grybu tikrai nereikia. Ar jus taip esat saldziusios? Ar taip galima? Apviriau, i maiseli ir saldikli..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 31 rugpjūčio 2009 - 09:13
Aš asmeniškai nuverdu grybus 3 kartus, tada tik dedu i maišelį ir į kamerą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 08 31, 10:06)
Apviriau, i maiseli ir saldikli..

esam ir viskas čiki thumbup.gif
Atsakyti