Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(joliteee @ 2009 08 28, 08:36)
Moliugu sriuba dariau labai paprastai, tik bulves ir moliugai supjaustyti kubeliais, valgeme su grietine

O kokio mėsgalio nereikia? g.gif
Atsakyti
Vakar beveik nieko nesuvalgem, MB tik lekste sriubos ir vakare kiausinienes uzsiprase, tai liko ir sriubos ir cukiniju blynu visas kalnas, teks sudet i induka ir parvest sunims i kaima siandien, nes gaila mest lauk smile.gif ir isvis ranka nekyla maista ismest, nes nuo mazens buvau pripratus, kad jei lieka kas, tai nunesi suniui, katinui, o vat kai gyvenam mieste ir savo padaro neturim g.gif
Siandien greit MB prakepsiu bulviu, agurku su grietine ir viskas smile.gif
Atsakyti
Pas mus užplanuotas bulvių plokštainis šiandien, jeigu MB nepamirš pažado priskust/sutarkuot bulves.. nail.gif
Ir modeliuosiu varškės padažiuką su kmynais, petražolėm.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 08 28, 09:23)
*:, o su pyrago padu galejai nebent diedui per makaule uzvaziuot lotuliukas.gif

**Laukiu rytdienos- matau balandeli besivartą mano skrandyje ...  lotuliukas.gif

* bandau įsivaizduot šį vaizdelį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

** "-Dievas man karvelį atsiuntė " ( J.Grušas."Herkus Mantas") lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 08 28, 12:50)
** "-Dievas man karvelį atsiuntė " ( J.Grušas."Herkus Mantas")  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ACHA CHA AAAAA, luztu!! user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 08 28, 12:57)
ACHA CHA AAAAA, luztu!! user posted image

neapsisysiok tik hihihi.gif hihihi.gif
kai kalba apie balandėlius, tai vis prisimenu tą vaizdelį iš to filmo, tai jie tuo balandėliu -karveliu nepasidalino lotuliukas.gif
Atsakyti
labas merdžinos, o aš tai ritinu išsvajotosios krūtinėlės kepsniuką. bus dar ir vėliau jų, o vakare tikriausiai į kaimą išlėksime
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 08 28, 13:08)
labas merdžinos, o aš tai ritinu išsvajotosios krūtinėlės kepsniuką. bus dar ir vėliau jų, o vakare tikriausiai į kaimą išlėksime

tai kam ta krūtinėlė blink.gif kaime pavalgysit lotuliukas.gif
maniškis jau kai varom į kaimą, tai nieko jam namie neįsiūlau, žino, kad pas mamą gaus lotuliukas.gif
Galvoju ką čia vakre vyreliui pagaminus g.gif man tai dar cukinijos yra, o vat jam tokios daržovės ne maistas, tai gal kokių buvlyčių su tušonke pravirt g.gif
Atsakyti
Mano diedo topinis maistas - bulvės su kefyru. Galėtų rytas vakaras valgyti hihihi.gif
Mes irgi kai į kaimą važiuojam, tai nieko namie negaminam. Nes mama visad priruošus būna. Ir dar lauknešėlį keliom dienom gaunam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2009 08 28, 11:08)
Vakar beveik nieko nesuvalgem, MB tik lekste sriubos ir vakare kiausinienes uzsiprase, tai liko ir sriubos ir cukiniju blynu visas kalnas, teks sudet i induka ir parvest sunims i kaima siandien, nes gaila mest lauk smile.gif ir isvis ranka nekyla maista ismest, nes nuo mazens buvau pripratus, kad jei lieka kas, tai nunesi suniui, katinui, o vat kai gyvenam mieste ir savo padaro neturim g.gif
Siandien greit MB prakepsiu bulviu, agurku su grietine ir viskas smile.gif

o tai antra diena pasildyt neina?ar cia jau nuo seniau stovi unsure.gif

bombonke pranesa kad saltiena jai atsibodo,todel buvo iskavota i kitus patiekalus taip kad nieks ne neatseke kas kur,paskutinis gabalytis prasmego siandieniniam pupeliu troskini rolleyes.gif savaitgaliui jei chebra bus gera ir isvalgys troske puode skraidys balandeliai cool.gif

Miau tau gal tik atrode kad mes saltiena bevalgom,bet as ja padariau pirmadieniui su bulviu kose ir burokeliu salotom,antradieni ji dar tiko kaip saltas su majonezu ir pan,kam i darba,kam namie prisiduriant likuciu is saldytuvo rolleyes.gif treciadieni dalis saltienos nukeliavo i spageciu padaza,kazkiek i zirniu sriuba sultiniui pagerint,ketvirtadieni vel gabalas ikrito i kugeli,dar prisidurem zirnienes,siandien paskutinis likutis i pupeliu troske,rytoj greiciausiai balandeliai smile.gif manau ner labai blogai,krize gi,ner ko taskytis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 28 rugpjūčio 2009 - 12:24
QUOTE(miau @ 2009 08 28, 13:15)
Mano diedo topinis maistas - bulvės su kefyru. Galėtų rytas vakaras valgyti  hihihi.gif 
Mes irgi kai į kaimą važiuojam, tai nieko namie negaminam. Nes mama visad priruošus būna. Ir dar lauknešėlį keliom dienom gaunam  biggrin.gif

tai aš nieko ir negaminau, vakarykštę valgiau, beto dar tiksliai neaišku ar važiuosim į kaimą šiandien, o kad ir važiuosim, tai tik vakare, o žiek atvarom ir nieko nepagaminta, tai badu mirčiau biggrin.gif o va kas namie norisi suvalgyti, nes grįžus sekmadienį tikrai nebelabai norėsis valgyti ketvirtadieninį maistą. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 08 27, 14:51)
nu ne už dyka, sūrį su dešryte tai pirkai biggrin.gif

tai pirkau... bet nes specialiai baliui ax.gif

QUOTE(ssiimmaa @ 2009 08 27, 14:57)
hihihi.gif ir vel ziurek, aguonu pora i krepseli ikris, koks pomidoras prie krutineles, teleloto biggrin.gif
kas cia dabar?
pas mus siandien bus damusinejami balandeliai. jau valgem su mazuoju desreliu. vakarienei gal kokios manu koses issivirsim, senai bevalgem  g.gif

gintarines salotos:
Reikes:
vistienos (virta arba kepta)
ananasu konservuotu
kukuruzu konservuotu
majonezo

Eiga:
smulkiai supjaustom vistiena, smulkiai supjaustom ananasus ir imetam juos i vistiena... tada sumetam kukuruzus ir idrebiam majonezo... viska sumaisom valgom smile.gif
p.s. jokiu prieskoniu nereik

siaip darau su krutinele... isverdu ja be jokiu prieskoniu... sultini panaudoju sriubai smile.gif
Atsakyti