Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(mickute7 @ 2009 08 20, 10:38)
Aplekiau turgelį, biški paprikų papirkau, tokios kreivokos, už tai už 1 Lt/kg atidavė. TUriu cukinijos, tai vat žiemai kokios mišrainės padarysiu. O į mišrainė tiks ir kreivos  thumbup.gif

thumbup.gif
Man šiandien planuose agurkinė sriuba, balandėliai, pyragas, kurio vakar nepadariau doh.gif o juk galėčiau šiandien jau su arbata skanautis
Atsakyti
Sveikos, mamos smile.gif jungiuos ir as i jusu buri - tikiuos priimsit wink.gif daznai paskaitineju sia temele ir tikrai geru ideju randu, kaip taupiau pagamint valgyt..badaut nesinori, o pinigeliu pasitaupyt tai labai reik. smile.gif
Vakar pietums (valgom apie 17.30, kai vyrelis grizta po darbo)kepiau akcijinius marinuotus vistu sparnelius su bulvem ir kopustu/morku salotom. Pirkau kg, tai dar vienam kartui liko sparneliu, bus ryt poryt dar pavalgyt.Atsigert -obuoliu kompotas. Vakarienei tas pats ir dar kepiau namine pica (vienas padas buvo dar likes, o visa kita-likuciai is saldytuvo).
Dar isviriau katila balandeliu tinginiu, tai siandien vyrui i darba ir pietums liko nemazai, jei spesiu dar pravirsiu trintos moliugu sriubytes biskiuka, nes turiu nedideli moliugiuka. Vakare planuoju prakept duonos, o ant virsaus virto kiausinio sumaisyto su majonezu, bus dar perkast vakare ir jam rytoj i darba.
Bulves, darzoves, obuoliai is kaimo, tai nieko nekainavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 08 19, 18:44)
Aš tai dar turtėjau vieną kibiriuką akcijinio vištienos šašlyko po 5,99, apkepinau, apskui į puodą, dar sudėjau apkeptas šparagines, kalafijorus, patroškinau, dadėjau grietinės, biški miltų dėl tirštumo ir dar petražolių pripjausčiau saują  rolleyes.gif  niam kaip skaniai gavosi  tongue.gif

Labukas,mergaitės.Kadangi mano vyro sesė dirba Maksėj-apie akcijinius gatavus dalykus pakuotėse turiu savo nuomonę.Ne visada sutaupysit-kartais net pralošit...
Taip man atsitiko su "Nemateko" viščiukais-išpakavau ir išmečiau šuniui-net tas neėdė-jau taip "kvepėjo" mėšlu,kad... blink.gif
O neseniai ji pasakojo,kad darė akcijas su šašlykų didesniais kibirėliais-nes kiekvienam trūko beveik po 400 gramų svorio...
Taigi šitoj vietoj nebetaupau-ką pasiruošiu pati,būna skaniau ir pigiau,patikėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2009 08 20, 11:01)

Sveikute, smagu, kad prie mūsų vis jungiasi daugiau žmogeliukų.

QUOTE(lututė @ 2009 08 20, 11:15)
Taigi šitoj vietoj nebetaupau-ką pasiruošiu pati,būna skaniau ir pigiau,patikėkit  4u.gif

na ne visada taip, aš tarkim kartais irgi matau, kad kibirėlyje vien skystis, o mėsos nelabai rasta, tada tai neperku, bet tikrai neretai nusiperku ar tai vakume kur būna (dažniausiai) ar kibirėliuose. Kad smirdėtų dar nebuvo to, bet visiškai tikiu, kad taip būna
Atsakyti
sveikos! as priviriau siandien saltienos, bus keliom dienom - o ir kainavo nedaug. viriau is kiaules karkos ir vistienos sriubos rinkinuku (vistiena is kaimuko, o karka pardej pirkau). Tai va atsikvepsiu dienele kita, nebent sriubikes kokios isvirsiu ir gana biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo budylnikas: 20 rugpjūčio 2009 - 11:36
QUOTE(budylnikas @ 2009 08 20, 12:35)
sveikos! as priviriau siandien saltienos, bus keliom dienom - o ir kainavo nedaug. viriau is kiaules karkos ir vistienos sriubos rinkinuku (vistiena is kaimuko, o karka pardej pirkau). Tai va atsikvepsiu dienele kita, nebent sriubikes kokios isvirsiu ir gana biggrin.gif

man skanu labai šaltiena, tik niekada neišsiverdu, reiktų ištiesų prisiruošti, recwptą turiu išsisaugojus, bet va mamytės prašiau, kad kada išvirtų ir atneštų mums biggrin.gif
Atsakyti
Šaltiena mes ir labai mėgstam drinks_cheers.gif
Cukinijų apkepo nekepsiu, tingiu blush2.gif nes ką tik mišrainių žiemai prisikonservavau. Dar šv.kopūstų salotų bliūdą pritaisiau tongue.gif Tai tik bulvių reiks išvirt. Dar turguje pirkau šonkauliukai įdaryti farše po 9,6 Lt/kg Gali ir šaltus valgyt ir pasišildyt, tai vat ir bus vakarienei.Nes dar į darbą reikia nulėkt, tai jau nebus kada su tais apkepais terliotis tongue.gif
Atsakyti
o aš vakar cukiniją didžiausią nusipirkau, tai sakiau reikės padaryti gal tą apkepą, kad jau visi taip jį kepa, giria g.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 08 20, 13:39)
o aš vakar cukiniją didžiausią nusipirkau, tai sakiau reikės padaryti gal tą apkepą, kad jau visi taip jį kepa, giria  g.gif

Aš kažkokį pernai dariau cukinjų apkepą, tai labai skanu buvo, gal kiek saldokas. Jei jau net mano išrankioji panelė ėdė lotuliukas.gif tai reiškia tikrai valgomas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 08 20, 13:48)
Aš kažkokį pernai dariau cukinjų apkepą, tai labai skanu buvo, gal kiek saldokas. Jei jau net mano išrankioji panelė ėdė  lotuliukas.gif tai reiškia tikrai valgomas  drinks_cheers.gif

Čia išrankioji panelė tai katinas? biggrin.gif kuris kotletus vagia iš šaldytuvo?
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 08 20, 13:49)
Čia išrankioji panelė tai katinas? biggrin.gif kuris kotletus vagia iš šaldytuvo?

ta pati ta pati drinks_cheers.gif lotuliukas.gif šita panelė iš avataro mano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 08 20, 13:59)
ta pati ta pati  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  šita  panelė iš avataro mano  mirksiukas.gif

man jos žvilgsnis sako: nu gal duok, ką?
Atsakyti