QUOTE(deimapov @ 2009 08 21, 23:09)
va ką ką, bet guliašą išmokau

tas padažiukas tau jaučiu nesigauna. aš tai supjaustau gabaliukais mėsą, apkepu truputuka, su morkomis tarkuotomis ir svogūnais pjaustytais, tada dedu viską į puodą, užpilu vandens ir verdu, imi stiklinę šalto vandens, ipilu į dubenėlį, tada dedu kokius 4 šaukštus miltų viską gerai gerai įmaišau į tą šaltą vandenį, kad nebūtų gumulėlių, tada tą vandenį jau kai gulešas daug maž išviręs įpilu į puodą ir verdu dar kokį 10 min, nu pasaka. Terlionės nemažai, bet kitaip ir man neskaniai gaunasi

ir as taip darau, ir mano mama taip daro. ir skanu

dar imetu pagal nuotaika, kartais kokiu krapu i pabaiga, ir dedu sauksta grietines

bet turi buti pakankamai suru, kad grietines nesutrauktu. bet nors tu ka vistiek man nesigauna toks guliasas, kokio noreciau.

kaip kad valgyklose duodavo mokykloj


+2009 08 21, 22:56-->
QUOTE(BOMBONKE

@ 2009 08 21, 22:56)
aha virtu bulviu cepakai ir man mistika kazkokia

kaip ir gulesas man jis niekad skaniai nesigauna

ir man - krakmoliniai cepelinai, kurie i burna isidejus atrodo net patys i gerkle slenka, nei kramtyt nereikia, taip pat guliasas ir snicelis - didzioji tarybu virtuves paslaptis. syki buvau panasius cepelinus isvirus, bet is netyciu, daugiau nebesigauna