Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(deimapov @ 2009 08 21, 23:51)
nu tai parašyk išsamų receptą jei nesunku, nes man niekada nepavyksta arba ištežta arba pradeda svilti dar neišvirę  doh.gif

aha virtu bulviu cepakai ir man mistika kazkokia biggrin.gif
kaip ir gulesas man jis niekad skaniai nesigauna schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 21 rugpjūčio 2009 - 21:57
smile.gif+2009 08 21, 22:56-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 08 21, 22:56)

va ką ką, bet guliašą išmokau biggrin.gif tas padažiukas tau jaučiu nesigauna. aš tai supjaustau gabaliukais mėsą, apkepu truputuka, su morkomis tarkuotomis ir svogūnais pjaustytais, tada dedu viską į puodą, užpilu vandens ir verdu, imi stiklinę šalto vandens, ipilu į dubenėlį, tada dedu kokius 4 šaukštus miltų viską gerai gerai įmaišau į tą šaltą vandenį, kad nebūtų gumulėlių, tada tą vandenį jau kai gulešas daug maž išviręs įpilu į puodą ir verdu dar kokį 10 min, nu pasaka. Terlionės nemažai, bet kitaip ir man neskaniai gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 08 21, 23:09)
va ką  ką, bet guliašą išmokau biggrin.gif tas padažiukas tau jaučiu nesigauna. aš tai supjaustau gabaliukais mėsą, apkepu truputuka, su morkomis tarkuotomis ir svogūnais pjaustytais, tada dedu viską į puodą, užpilu vandens ir verdu, imi stiklinę šalto vandens, ipilu į dubenėlį, tada dedu kokius 4 šaukštus miltų viską gerai gerai įmaišau į tą šaltą vandenį, kad nebūtų gumulėlių, tada tą vandenį jau kai gulešas daug maž išviręs įpilu į puodą ir verdu dar kokį 10 min, nu pasaka. Terlionės nemažai, bet kitaip ir man neskaniai gaunasi biggrin.gif

ir as taip darau, ir mano mama taip daro. ir skanu thumbup.gif dar imetu pagal nuotaika, kartais kokiu krapu i pabaiga, ir dedu sauksta grietines smile.gif bet turi buti pakankamai suru, kad grietines nesutrauktu. bet nors tu ka vistiek man nesigauna toks guliasas, kokio noreciau. g.gif kaip kad valgyklose duodavo mokykloj biggrin.gif

smile.gif+2009 08 21, 22:56-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 08 21, 22:56)

ir man - krakmoliniai cepelinai, kurie i burna isidejus atrodo net patys i gerkle slenka, nei kramtyt nereikia, taip pat guliasas ir snicelis - didzioji tarybu virtuves paslaptis. syki buvau panasius cepelinus isvirus, bet is netyciu, daugiau nebesigauna schmoll.gif
Atsakyti
pabandysiu ir as si guliaso receptuka kada smile.gif nes ir man nesigauna toks, kokio noreciau g.gif
Atsakyti
Šiandien išsitraukiau grybų, pakepinau kartu su morkomis , paskui įpyliau pomidorų padažo, dar biškeli patroškinau, o kai atvėso viską sumaišiau su sile. Galės šveist šeimyna. Paskui gal kokių bulvyčių reiktų prasivirt su dešrelėmis g.gif mačiau vėl balkone 3 didžiausios cukinijos pūpsi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 08 22, 00:09)
va ką  ką, bet guliašą išmokau biggrin.gif tas padažiukas tau jaučiu nesigauna. aš tai supjaustau gabaliukais mėsą, apkepu truputuka, su morkomis tarkuotomis ir svogūnais pjaustytais, tada dedu viską į puodą, užpilu vandens ir verdu, imi stiklinę šalto vandens, ipilu į dubenėlį, tada dedu kokius 4 šaukštus miltų viską gerai gerai įmaišau į tą šaltą vandenį, kad nebūtų gumulėlių, tada tą vandenį jau kai gulešas daug maž išviręs įpilu į puodą ir verdu dar kokį 10 min, nu pasaka. Terlionės nemažai, bet kitaip ir man neskaniai gaunasi biggrin.gif

mano problemos,kad to padazo man visada per daug gaunasi,mesa pastovei susitraukus,daznai kieta,gabaliukai mazyciai..pats skonis gal ir su puse velnio,bet va visa kita schmoll.gif schmoll.gif as noriu tokio tirsto skanaus padazo su dideliais minkstuteliais mesos gabaliukais,o ne sriubos su guminuko dydzio mesos gabaliukais ph34r.gif

o cepai tai man leidziasi unsure.gif nemoku matyt tos virtu bulviu teslos arba virt nemoku,nes daznai net pirktiniai issileidzia..

Atsakyti
čia šiandienos mano darbas tongue.gif vaišinu
user posted image
Atsakyti
Šią savaitę bandysiu suktis neapsipirkinėdama, žiūrėsim kaip čia prasisuksim ,nes reikia ir kamerą pralaisvint, nes dar žiemai norėčiau šparaginių užsišaldyt ax.gif
Šiandien bus bulviniai blynai, nes bulvės iš kaimo kažko genda.
Atsakyti
smile.gif+2009 08 22, 15:49-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 08 22, 15:49)
mano problemos,kad to padazo man visada per daug gaunasi,mesa pastovei susitraukus,daznai kieta,gabaliukai mazyciai..pats skonis gal ir su puse velnio,bet va visa kita schmoll.gif  schmoll.gif as noriu tokio tirsto skanaus padazo su dideliais minkstuteliais mesos gabaliukais,o ne sriubos su guminuko dydzio mesos gabaliukais ph34r.gif

o cepai tai man leidziasi unsure.gif nemoku matyt tos virtu bulviu teslos arba virt nemoku,nes daznai net pirktiniai issileidzia..

Įkišiu savo trigrašį blush2.gif Mėsą guliašui pirmiau reikia dėt į gerai įkaitintą keptuvę, bet be riebalu, o kai jau mėsa išskiria sultis ir būna apkepusi - įpilti aliejaus. Mėsytė tada būna minkštutė, net ir jautiena bigsmile.gif Tiesa, mėsytė turi būti su trupučiu riebaliuko (geriausia sprandinė).
Cepelinai man taip pat visada leidosi, nes aš juos tiesiog pervirdavau doh.gif Anyta pamokino, kad kai tik iškyla ir iškart reikia griebt iš puodo smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 22, 14:49-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 08 22, 14:49)
o ne sriubos su guminuko dydzio mesos gabaliukais ph34r.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Greta77 @ 2009 08 24, 08:03)
Įkišiu savo trigrašį  blush2.gif  Mėsą guliašui pirmiau reikia dėt į gerai įkaitintą keptuvę, bet be riebalu, o kai jau mėsa išskiria sultis ir būna apkepusi - įpilti aliejaus. Mėsytė tada būna minkštutė, net ir jautiena  bigsmile.gif  Tiesa, mėsytė turi būti su trupučiu riebaliuko (geriausia sprandinė).

taip ir aš darau thumbup.gif
Sveikutės na ką vėl pir,madienis, renkamės vėl į namučius po savaitgalių. Šį savaitgalį buvo maistas vien tik kavinėsė, leidome sau tai, nes šventėme savo vestuvių metines, nieko negaminau visiškai.
Tai šiandien daržovių sriubytė ir pasiilgtas plovas smile.gif
Atsakyti

Siandien darysiu balandelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 08 24, 07:53)
Šią savaitę bandysiu suktis neapsipirkinėdama, žiūrėsim kaip čia prasisuksim ,nes reikia ir kamerą pralaisvint, nes dar žiemai norėčiau šparaginių užsišaldyt  ax.gif
Šiandien bus bulviniai blynai, nes bulvės iš kaimo kažko genda.

Vis paskaitineju sita tema ir pastebejau kad su tavim vis panasiai gaminu biggrin.gif siandien ir pasmane bulviniai blynai ir dar si savaite tikiuos bus be parduotuviu doh.gif vat tik sparaginiu nesaldysiu biggrin.gif
del bulviu gedimo tai siandien perskaiciau kad ju negalima laikyti salia svogunu... atseit jie kazkokias dujas leidzia nuo kuriu bulves puna g.gif o pas mane visad salia jie ir visad bulves ilgai neissilaiko... bandysiu isskirt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kibirkstis: 24 rugpjūčio 2009 - 12:59