Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(deimapov @ 2009 09 25, 11:10)
Dar kartą ačiū už obuolių pyrago receptą, dabar jis pas mus dažnas patiekalas
user posted image

bigsmile.gif visai kitaip atrodo nei pas mane-kada irgi idesiu foto, nes irgi kepamas kol kas istisai. O tai jus obuoliu daug dedat? Pas mane tai ant dugno tik, na siek tiek iskyla iki virsaus, bet nedaug.Ir cia tikriausiai nenulupta obuoliu zievele? As nulupu - kaip parasyta recepte biggrin.gif .Pas mane toks sviesus jis visai...

O siaip tai neturiu ka papasakot ka valgom doh.gif - kadangi kai kas visiskas nesusipratimas antra savaite doh.gif , nes nieko nedarau valgyt , tai valgom bet ka. Grikius viena vakara,kita MB KEPE BULVES -turetu manau kokie nors bananai pradet Lietuvoj augt ar kazkas panasaus nutikt ( o ka daryt, jei moteris nedaro nieko? lotuliukas.gif - nabagas) , darbe desreles kapoju 3 diena su duona ir agurkais marinuotais.
Na, bet zadu jau pasitaisyti ax.gif . Rytoj zadu pridaryti cenaku su mesyte, bulvemis, darzovemis ir isvirti sriuba kinietiskai.Su baltaisiais grybais, vistiena.Jau senai svajoju, nusipirkau tu grybu - maiselis 10 lt doh.gif - dviems kartams uztenka. Labai noriu pabandyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 26 rugsėjo 2009 - 13:22
Pas mane irgi kitaip atrodo, tik aš tai daug daug obuolių dedu ax.gif
Šiandien visą dieną viena namie, tai nieko nedariau, likučius damušinėju, dar varškės užsimaniau su obuoliene ax.gif tik rytdienai mėsų iš kameros išsitraukiau,
Atsakyti
ir pas mus kazkokie nevalgiadieniai biggrin.gif buvo atvaziave sveciu, pries kelias dienas, tai isvarem po miesta paklaidzioti. ant greituju grizus vaikams desreliu, o suaugusiems nusipirkom vista kepta biggrin.gif nediduke. ta suvalgem. vakar velai grizau, vyras serga, nevalgus. mazasis su mociute kepsniuku pasikepe (buvo nuo mano gimtadienio like 4, netilpo i skarda biggrin.gif tai kisau i kamera). as vakarienei bulviu pasikepiau su kefyriuku. siandien - makaronai virti su pakepintu jautienos farsu (rimi akcija buvo). ir viskas, daugiau kas ka rado biggrin.gif
Atsakyti
Šiandine tai jau kepsiu ax.gif išsitraukiau iš kameros prieš porą mėnesių pirktą akcijinį česnakinį didkepsnį, tai kepsiu orkaitėje su bulvytėmis, morkomis, cukinijomis, dar atsišildžiau vištienos krūtinėlės, nu vis dar ta pati akcijinė tongue.gif tai jau iča rytdienai man kas nors bus, išsitraukiau krabų lazdelių, pakepsiu tešloje, bus ryt į darbą ką neštis ax.gif
Atsakyti
Vakar ir aš išsikepiau tą išgirtą obuolių pyragą biggrin.gif Gavosi liuks smile.gif
Vietoj 4 kiaušinių dėjau tris rolleyes.gif ir dar truputi kepimo miltelių įbėriau dėl viso pikto 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi.
09-27
Pusryciai-karsti sumustiniai su pomidoru, bei suriu.
Pietus-vistienos sparneliai ir grybukai su grietine.
Vakarienei planuoju grybu: rudmesiu arba zvynabudziu smile.gif .
Atsakyti
Šiandien pusryčiams bulvės su dešrelėmis.
Pietūs buvo svečiuose.
Vakarienei pagaminau lydytą sūrelį naminį, tikiuosi bus skanus ir vakarienei prie sumuštinių tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 27, 16:25)

Vakarienei pagaminau lydytą sūrelį naminį, tikiuosi bus skanus ir vakarienei prie sumuštinių tiks smile.gif

Kas per sūrelis? ax.gif
Atsakyti
As nulupu - kaip parasyta recepte biggrin.gif .Pas mane toks sviesus jis visai...

pas mus irgi jau prasidejo obuoliu pyragu kepimo sezonas.mergina mato,kad jau kepa,tai stovi prie orkaites ir sako mama am lotuliukas.gif .

as tai kepu taip:
3-kiausiniai
1-stikline cukraus
2-stiklines miltu
1-saukstelis kepimo milteliu
6-saukstai aliejaus
obuoliu pagal skoni (man kuo daugiau tuo skaniau)
1-pakelis vanilinio cukraus.
kiausinius isplaku su cukrum,paskui idedu miltus ir kepimo miltelius,viska ismaisau ir supilu alieju.vel viska gerai ismaisau.kepimo skarda istepu sviestu ir supilu tesla.tada nuluptus obuolius ismaisau su vaniliniu cukrum ir sudedu i tesla.jei obuoliai buna rugstoki,tai dar cukraus uzbarstau.ir kepu 190 laipsniu apie valanda.
gal kam patiks,skanaus. mirksiukas.gif
ir dar skanu vietoj obuoliu varske,bet aisku jau tada sluoksniuoju.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 09 26, 14:19)
bigsmile.gif  visai kitaip atrodo nei pas mane-kada irgi idesiu foto, nes irgi kepamas kol kas istisai. O tai jus obuoliu daug dedat? Pas mane tai ant dugno tik, na siek tiek iskyla iki virsaus, bet nedaug.Ir cia tikriausiai nenulupta obuoliu zievele? As nulupu - kaip parasyta recepte  biggrin.gif  .Pas mane toks sviesus jis visai...

Kad kitaip atrodo tai čia manau nuo orkaitės priklauso. Žievelė nulupta obuolių, o dėjau 5 obuolius. O kad tamsus, tai netyčia priglaudžiau arčiau sienelęs, tai vienas šonas toks tamsesnis. O geriausiai tai kai sužinojau, kad šį pyragą esu kepusi ne kartą biggrin.gif mano mamytės receptu kepamas jis irgi, tik neatkreipiau dėmėsio, nes žinau kad į mamytės dedam 8 kiaušinius, otai kad čia dviguba norma visko biggrin.gif tai va kaip būna, atradau antrą kartą šį nuostabų receptą biggrin.gif vyras tai tą pyragą valgo labai labai skaniai, tai kol obuolių yra ir kepsiu, po to eis į trasą uogienės. Šiandien valgėmė kaimuke cepelinus, anyta idavė ir namo parsivežti, tai rytoj cepelinai iki vakarienės eis, o vakarienei ką gaminsiu parašysu rytoj, priklausys nuo nuotaikos, o gal vyras gamins nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 09 27, 20:34)
Kas per sūrelis?  ax.gif

Va čia radau receptą. Tik man kažkaip grietinės mažka pasirodė pagal receptą, tai dėjau trigubai ir dar kietokas sūrelis gavosi. Bet šiaip skanus, kaip pirktinis.
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif

vakar buvom pas mociute, tai parsivezem visokiu gerybiu, bet noriu Jusu pagalbos, gal turetumet kokiu pasiulymu, ka galeciau paruosti is moliugo, nes parsiveziau didizuaisa moliuga, tai siandien viriau trinta moliugu sriuba, o ka dar reik sugalvot, nes prapjautas jis man greit suges g.gif

taip pat parsivezem daaug obuoliu, nezinau ka su jais daryt, nes obuolienes jau privirtos mociute pridejo, tai virti nebereikia, noris kazko kitko.

taip pat pomidoru, kai kuriu zaliu dar dezute parsiveziau, speju, kad didzioji dalis jau nebeissirps, tai gal ka pasiulytumet ka galetu daryt su zaliais pomidorais. gal koki marinavimo receptuka turit kas? g.gif

beje dar visa maisa pastarnoku (ar kaip jie vadinas) parsiveziau biggrin.gif ka su jais daryt is vis neisivaizduoju.

gal turit merginos kokiu pasiulymu? ax.gif
Atsakyti