Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(denite @ 2009 09 29, 20:23)
O ka su melynuoju kopustu darot? g.gif parsivezem is kaimo, o dabar nesumastau, ka su juo veikt doh.gif

šiaip nieko nesu dariusi, nesu tokio pirkusi, bet manau tą patį ką ir su paprastu kopūstu g.gif salotas tai tikrai manau daro
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 09 29, 20:33)
šiaip nieko nesu dariusi, nesu tokio pirkusi, bet manau tą patį ką ir su paprastu kopūstu  g.gif salotas tai tikrai manau daro

Sriuba paziuret tai tikrai nekokia gaunasi, nusidazo doh.gif o salotas..as tai supjaustau, uzpilu biski aliejaus, acto ir valgom prie kokios mesytes, bet norisi kazko idomesnio smile.gif
Atsakyti
Su melynu kopustu man salotos kitokio skonio gaunasi, nei su paprastu. Ir skonis man tikrai nepatinka. O sriuba kaip pripilta rasalo. Daugiau tikrai nieko negaminsiu is jo beee.gif
Atsakyti
QUOTE(mildamile @ 2009 09 29, 22:17)
Su melynu kopustu man  salotos kitokio skonio gaunasi, nei su paprastu. Ir skonis man tikrai nepatinka. O sriuba kaip pripilta rasalo. Daugiau tikrai nieko negaminsiu is jo  beee.gif

Man salotos su melynu kopustu skanesnes smile.gif
Atsakyti
Panos, pamokykit mane kepti skanius kotletus. 7 santuokos metai, o dar nemoku doh.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
Man tai salotos su mėlynuoju kopūstu daug skanesnės nei su normaliu biggrin.gif Šiaip kopūstą retai "naudoju", bet vat mėlynas salotoms ypač tinkamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 29 rugsėjo 2009 - 22:34
QUOTE(denite @ 2009 09 29, 20:23)
O ka su melynuoju kopustu darot? g.gif parsivezem is kaimo, o dabar nesumastau, ka su juo veikt doh.gif

Salotas mirksiukas.gif Nes puodus pritraukia ta spalva unsure.gif
Atsakyti
Trečiadienis
Pusryčiams - varškė su grietine, cukrum + kava/arbata
Pietums šaltibarščiai, cukinijų apkepas.
Vakarienei - makaronai ir padažą padarysiu iš likučių šaldytuve. rolleyes.gif Gabaliukas dešros yra, sūrio, keli pomidorai, porą supjaustysiu. Gal bus skanu? g.gif Ir salotas iš ridiko/obuolio/poro su majonezu. Ridikų mama visą maišą pridėjo, neįsivaizduoju kada suvalgysim.. umn.gif
Atsakyti
Pusryčiai brandinta sriuba smile.gif, pietūs ta pai sriuba ir brandinti kotletai su keptomis bulvėmis, vakarienė makaronai su faršo padažu
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2009 09 30, 08:59)
Ridikų mama visą maišą pridėjo, neįsivaizduoju kada suvalgysim..  umn.gif

Cia balti arba juodi turbut ridikai ? Tai jie ilgai laikosi mirksiukas.gif

As tai siandien vakarienei raugintus kopustus troskinsiu su desrelemis. Vakar turguje nusipirkau kazkokiu pikantisku parukytu desreliu 9.89 Lt/kg, kopustu jau savo puoda turiu uzraugtu balkone, ragavau, jau visai nieko, neblogai iruge, galima valgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 09 30, 08:53)
Pusryčiai brandinta sriuba smile.gif, pietūs ta pai sriuba ir brandinti kotletai su keptomis bulvėmis, vakarienė makaronai su faršo padažu

Kas čia per brandinta sriuba g.gif Ir brandinti kotletai.. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 09 30, 12:18)
Kas čia per brandinta sriuba  g.gif  Ir brandinti kotletai..  g.gif  g.gif

lotuliukas.gif taigi kažkuri čia iš mūsų tą pavadinimą sugalvojo, tai reiškia vakarykščiai
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 09 30, 14:38)
lotuliukas.gif  taigi kažkuri čia iš mūsų tą pavadinimą sugalvojo, tai reiškia vakarykščiai

kai perskaiciau, kad sriuba brandinta, pradzioj irgi pasistojo klausimas lotuliukas.gif bet kai pamaciau , kad ir kotletai brandinti, tada jau viskas aisku lotuliukas.gif 2 dienu brandinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti