Sriuba paziuret tai tikrai nekokia gaunasi, nusidazo o salotas..as tai supjaustau, uzpilu biski aliejaus, acto ir valgom prie kokios mesytes, bet norisi kazko idomesnio
Su melynu kopustu man salotos kitokio skonio gaunasi, nei su paprastu. Ir skonis man tikrai nepatinka. O sriuba kaip pripilta rasalo. Daugiau tikrai nieko negaminsiu is jo
Su melynu kopustu man salotos kitokio skonio gaunasi, nei su paprastu. Ir skonis man tikrai nepatinka. O sriuba kaip pripilta rasalo. Daugiau tikrai nieko negaminsiu is jo
Panos, pamokykit mane kepti skanius kotletus. 7 santuokos metai, o dar nemoku Papildyta: Man tai salotos su mėlynuoju kopūstu daug skanesnės nei su normaliu Šiaip kopūstą retai "naudoju", bet vat mėlynas salotoms ypač tinkamas
Trečiadienis Pusryčiams - varškė su grietine, cukrum + kava/arbata Pietums šaltibarščiai, cukinijų apkepas. Vakarienei - makaronai ir padažą padarysiu iš likučių šaldytuve. Gabaliukas dešros yra, sūrio, keli pomidorai, porą supjaustysiu. Gal bus skanu? Ir salotas iš ridiko/obuolio/poro su majonezu. Ridikų mama visą maišą pridėjo, neįsivaizduoju kada suvalgysim..
Cia balti arba juodi turbut ridikai ? Tai jie ilgai laikosi
As tai siandien vakarienei raugintus kopustus troskinsiu su desrelemis. Vakar turguje nusipirkau kazkokiu pikantisku parukytu desreliu 9.89 Lt/kg, kopustu jau savo puoda turiu uzraugtu balkone, ragavau, jau visai nieko, neblogai iruge, galima valgyti
Gal pasidalinam pasauliu? Jura tau... bangos man.... dangus tau... zvaigzdes man... saulute tau... siluma man.... o gal darom taip? Visas pasaulis tau... o tu man :-)*
kai perskaiciau, kad sriuba brandinta, pradzioj irgi pasistojo klausimas bet kai pamaciau , kad ir kotletai brandinti, tada jau viskas aisku 2 dienu brandinti