Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(mickute7 @ 2009 09 30, 18:04)
Karosiukus reikia skaniai pamarinuot, o tai dazniausiai dumblu atsiduoda. Man buvo draugelis atidaves puse kibiro, tai piene pamirkiau, daug prieskoniu, krapu, petrazoliu ir liuks gavosi  thumbup.gif

tai va tikriausiai dėl to dumblo ir nesumąstėm, kad jie "valgomi" biggrin.gif
Atsakyti
as ir daug daug zuvies prieskoniu barstau ant ju, kad pasidarytu valgomi ir to dumblo nesijaustu. Susivalgo, vis nereik pirkt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denite: 30 rugsėjo 2009 - 19:11
Šiandien pusryčiai man avižinė košė ir obuolys. Vyrui sumuštiniai.
Pietūs - torto gabaliukas, sūrelis, karšti sumuštiniai.
Vakarienei buvo kotletai (įdėjau moliūgo, batono į faršą ir patroškinau. Skaniai labai gavosi).
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2009 09 30, 20:10)
as ir daug daug zuvies prieskoniu barstau ant ju, kad pasidarytu valgomi ir to dumblo nesijaustu. Susivalgo, vis nereik pirkt ax.gif

tai galima dar sumalt , dar visko daug pridėt ir kotletus daryt, mirksiukas.gif
Vakar brangiausiam teko pabudėt, negrįžo namo, tai su tėvuku likusius kotletus tvarkėm, tai nereikėjo nei kopūstų troškint, šiandienai liko mirksiukas.gif
Atsakyti
ketvirtadienio meniu 4u.gif
Pusryčiams valgėm sumuštinius ar bandeles g.gif su obuoliene, na tas, kur sumuštinių keptuvėj reik kept, + kava, arbata
Pietums jokių likučių nebeliko, tai teks koldūnų išsivirt, yra dar kameroj šaldytų.
Vakarienei bandysiu virt sriubą iš "balto buroko" su frikadelėm. Na to, tipo "cukrinio runkelio" biggrin.gif Niekad neviriau, bet mama įdėjo, sako valgoma... g.gif
Ir moliūgo blynelius iškepsiu.

Geros dienos bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2009 10 01, 09:23)
Geros dienos  bye1.gif

dėkui ir skanios sriubytės, visgi suprantu pirmą kartą tokią virsi 4u.gif
Pusryčiai ir pietūs man brandinti makaronai, nes vyras kaimuke yra, tai vakar kai dariau dariau iš pusės turimo faršo, tai vakar valgiau, ir šiandien jau du kartus, ti dar vienam kartui liko smile.gif kadangi šiandien arba ryt pati važiuoju į kaimą pas vyrą, tai žadu dar iškepti obuolių pyragą vežtis ir iki pirmadienio vėl nieko negaminsime, ši savaitė nerealiai taupi buvo thumbup.gif
Atsakyti
Pusryciams - kava.
O pietums siandien svieziu kopustu sriubyte, imeciau biskiuka farso kukuliuku, kad skaniau butu (Iki akcijinis 8,99Lt/kg).
Vakariene pagal situacija - turbut blynai su obuoliais bus, reiks daugiau prikept, kad ir pusryciams liktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denite: 01 spalio 2009 - 13:00
aš nepamenu kada pirkau faršą iš prekybos centrų, visada važiuoju į turgų, nusiperku mėsytės ir susimalu turguje. kaina 7-9 lt
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 10 01, 14:10)
aš nepamenu kada pirkau faršą iš prekybos centrų, visada važiuoju į turgų, nusiperku mėsytės ir susimalu turguje. kaina 7-9 lt


seniau parsivezdavom is kaimo farso, mesytes ir skaniau nei pirktinis smile.gif o parduotuvej jei perku, tai koki akcijini, turgely kartais, o siaip nelabai turiu su kuo susimalt unsure.gif
Atsakyti
Šiandien kepiau rudnosiukus, išviriau bulves ir padariau burokėlių mišrainę. Buvau visai pamiršus šį šaunų patiekalą, kol nepamačiau kulinarinės laidos su virėju Linu, kur dalyvė gamino kažką labai panašaus.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2009 10 01, 19:54)
Šiandien kepiau rudnosiukus, išviriau bulves ir padariau burokėlių mišrainę. Buvau visai pamiršus šį šaunų patiekalą, kol nepamačiau kulinarinės laidos su virėju Linu, kur dalyvė gamino kažką labai panašaus.

Kas tie rudnosiukai ?
Vakar troškinom raugintus kopūstus su parūkytomis dešrelėmis, tai taip skaniai šveitėm thumbup.gif barščių nedidelį puodą priviriau ir to neliko. Kadangi bulves viriau marškinėliuose, tai įmečiau dar ir kelias morkas, tai paskui vakare pasidariau baltos mišrainės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 10 02, 07:32)
Kas tie rudnosiukai ?

Forume jie labai populiarūs buvo prieš kokius metus. Recepto nuorodos neparašysiu, bet papasakosiu, kaip aš darau. Faršą paprieskoniuoju ir išdelioju ale kotletukus ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Tada tuos kotletukus suploju, kad gautųsi toks kaip blynas, nes ant viršaus dėsiu daržoves. Aš suploju tiek, kad kotletas tampa delno dydžio. Keptuvėje pakepinu daug daržovių (pvz, vakar kepinau 3 morkas, 2 svogūnus ir šiek tiek paprikos. O šiaip ir grybų galima, ir kokių cukinijų). Kai jos šiek tiek pakepa, įdedau pomidorų padažo ir uždedu ant tų kotletų tokius kalniukus (kokie 2 šaukštai įdaro). Viršų dar pabarstau tarkuotu sūriu ir į orkaitę.
Atsakyti