QUOTE(fuksė @ 2009 10 02, 14:34)
Sveikute, gal galetum imesti kepeneliu guliaso recepteli, labai jau graziai skamba, itariu ir skanu...
Na kepenėles kokią valandą pamirkau piene. Tik neklausk kodėl, mama taip išmokino.

Supjaustau "guliašiniais" gabalėliais ir kepu tokioj troškintuvėj, tada svogūno, morkos pridedu. Kai viskas išsitroškina paprieskoniuoju, pasūdau ir "formuoju" padažą.

Pora šaukštu miltų, vandens dapilu kiek reikia iki norimos konsistencijos, ketšupo iki norimos spalvos ir vuolia..
Gal čia ir ne guliašas, bet mes taip vadinam
Skanaus, jei gaminsi..
QUOTE(mickute7 @ 2009 10 02, 15:06)
kas tas baltas burokėlis

man tai mintyse iškart iškyla runkelis
tai anas ir yr..

negi dabar sakysi, bandžiau runkelių sriubą virt..