Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

deimapov jei labai taupiai sukiesi, tai prasom i taupanciuju savaites meniu ir sudelioti kiek tai savaitei isleidai pinigeliu smile.gif bus visoms i nauda smile.gif
psuryciams siandien grikiu kose. o daugiau nebezinau doh.gif palaida bala kazkokia is manes sia savaite doh.gif vakar vyras su sunum tingini dare, tai prie kavos turesim ko valgyt iki pirmadienio, nes didelis gavos rolleyes.gif o ka rimciau nesugalvoju, vakar sardeles viremes, siandien gal kokiu varskeciu, nezinau net.
Atsakyti
o aš šiandien darysiu virtinius su bulvėm.darbo biškį bus ale paskui ramu-trauki iš šaldiklio ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
penktadienis
pusryčiams - sausainiai (pirktiniai) su kava/arbata
pietums - brandinta balto burokėlio sriuba, k. rūkymo skumbrė su "raudona" mišraine (burokėliai, žirneliai, raug. agurkas, majonezas)
vakarienei - kepenėlių guliašas su bulvių koše, ridikų/šv. agurko/poro salotos su grietine

Balto buroko sriubos daugiau nevirsiu schmoll.gif Negaliu sakyt, kad labai blogai gavosi, bet valgom vis tiek kažkaip "atbulais dantim".. biggrin.gif
Atsakyti
Pusryciams - kava ir vakaryksciai blynai su obuoliais (dar liko).
Pietums - man balandelis su duona, MB irgi i darba issinese to paties, kai gris, valgysim brandinta kopustu sriuba ir keptus karosus, karpius (tokie gan nemazi) su virtom bulvem, agurkais ir grietine.
Vakariene - pabaigsim blynus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 10 02, 10:25)
o aš šiandien darysiu virtinius su bulvėm.darbo biškį bus ale paskui ramu-trauki iš šaldiklio ir gerai biggrin.gif

O kaip tu juos darai?
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2009 10 02, 10:53)
penktadienis
pusryčiams - sausainiai (pirktiniai) su kava/arbata
pietums - brandinta balto burokėlio sriuba, k. rūkymo skumbrė su "raudona" mišraine (burokėliai, žirneliai, raug. agurkas, majonezas)
vakarienei - kepenėlių guliašas su bulvių koše, ridikų/šv. agurko/poro salotos su grietine

Balto buroko sriubos daugiau nevirsiu  schmoll.gif  Negaliu sakyt, kad labai blogai gavosi, bet valgom vis tiek kažkaip "atbulais dantim"..  biggrin.gif



Sveikute, gal galetum imesti kepeneliu guliaso recepteli, labai jau graziai skamba, itariu ir skanu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2009 10 02, 10:53)
penktadienis
pusryčiams - sausainiai (pirktiniai) su kava/arbata
pietums - brandinta balto burokėlio sriuba, k. rūkymo skumbrė su "raudona" mišraine (burokėliai, žirneliai, raug. agurkas, majonezas)
vakarienei - kepenėlių guliašas su bulvių koše, ridikų/šv. agurko/poro salotos su grietine

Balto buroko sriubos daugiau nevirsiu  schmoll.gif  Negaliu sakyt, kad labai blogai gavosi, bet valgom vis tiek kažkaip "atbulais dantim"..  biggrin.gif

kas tas baltas burokėlis g.gif man tai mintyse iškart iškyla runkelis lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 10 02, 14:34)
Sveikute, gal galetum imesti kepeneliu guliaso recepteli, labai jau graziai skamba, itariu ir skanu... biggrin.gif

Na kepenėles kokią valandą pamirkau piene. Tik neklausk kodėl, mama taip išmokino. biggrin.gif Supjaustau "guliašiniais" gabalėliais ir kepu tokioj troškintuvėj, tada svogūno, morkos pridedu. Kai viskas išsitroškina paprieskoniuoju, pasūdau ir "formuoju" padažą. smile.gif Pora šaukštu miltų, vandens dapilu kiek reikia iki norimos konsistencijos, ketšupo iki norimos spalvos ir vuolia.. biggrin.gif
Gal čia ir ne guliašas, bet mes taip vadinam g.gif
Skanaus, jei gaminsi.. mirksiukas.gif

QUOTE(mickute7 @ 2009 10 02, 15:06)
kas tas baltas burokėlis  g.gif  man tai mintyse iškart iškyla runkelis  lotuliukas.gif  blush2.gif

tai anas ir yr.. lotuliukas.gif negi dabar sakysi, bandžiau runkelių sriubą virt.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2009 10 02, 12:46)
O kaip tu juos darai?

kaip ir koldūnus tik bulvių košė viduj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2009 10 02, 15:43)
m
Skanaus, jei gaminsi..  mirksiukas.gif
tai anas ir yr..  lotuliukas.gif negi dabar sakysi, bandžiau runkelių sriubą virt..  lotuliukas.gif

doh.gif kažkaip su runkekeliais ne kas gaunsasi
Atsakyti
Vakar pusryčiai : sumuštiniai su sūriu, kava-arbata; pietūs - daržovių sriuba, bet visos sriubos pas mane tirštokos gaunasi - tai soti, vakarienei - blynai su uogiene, pienu, cukrum. Užkandžiams - obuoliai , kriaušės.

Šiandien pusryčiams: dėšrelės, kava-arbata ; pietūs - kepa orkasitėje višta, bulvių košė, pomidorai su grietine. Dar žadu iškepti kokį obuolių pyragą. Kas vakarienei nežinau blush2.gif
Atsakyti
Vakar sau turėjau virtos vištienos, vyreliui likusius kotletus pašildžiau , tik padariau padažiuką su grybais, morkomis, svogūnais, grietine, krapais. Šiandien su burokine tarka sutarkavau bulves ir iškepiau kugelio su grybais. Dabar dar obuolių-manų kruopų pyragas kepa mirksiukas.gif
Atsakyti