QUOTE(deimapov @ 2009 08 24, 09:35)
Sveikutės na ką vėl pir,madienis, renkamės vėl į namučius po savaitgalių. Šį savaitgalį buvo maistas vien tik kavinėsė, leidome sau tai, nes šventėme savo vestuvių metines, nieko negaminau visiškai.
gi sveikinimai didziausi




QUOTE(deimapov @ 2009 08 24, 14:18)
šią savaitę irgi galvojau gal be parduotuvių suktis, bet kur tau, užmačiau maxes laikraštuką, kad krūtinėle vištienos 8 su centais, aguonos saldainiai 9,99. bulvės 0,59 nežinau ar pavyks nenueiti į maxę 

o as ir ziuriu kas cia darosi, kad visi su maisais saldainiu eina



QUOTE(mickute7 @ 2009 08 25, 08:46)
paprasčiausiai pripjaustau daug svogūnų žiedais,į įkaitintą aliejų, biški druskytės, kai apkepa, įdedu pomidorų padažo ir dar biški patroškinu 

maniskis prie zuvies nei pomidoru padazo nebesideda - tik ziedais pjaustyti kepinti svogunai

QUOTE(mickute7 @ 2009 08 25, 13:15)
Mes ir megstam balandėlius, tai jau kai darau, tai didžiausią puodą, irgi kokioms 3 dienoms, dar kartais lieka ir užšaldymui 

zinau kad ne syki jau ta tema sneketa, bet nu paklausiu dar karta - kaip saldote? kuriuo momentu? kai suvyniojate? isvirtus? susaldytuose farsas viduj zalias? o ryziai? o kiausini dedat i farsa? o kaip saldot? maiselyje ar pries tai susaldot ir tik tada i maiseli sudedat? (as taip su varsketukais darau, kad nesuliptu) ir kazi ar butu galima saldyti tarkim kokius kotletus? keptus?

QUOTE(Kibirkstis @ 2009 08 25, 14:00)
Mes tai siandien labai prabangiai valgysim 
vakaryksciai barsciai.. burokeliu salotos, bulviu kose ir nugarines kepsneliai... uzsimaniau tikro mesgabalio... tai bus vienam kartui... o kai patroskindavau su darzovem toki gabaliuka tai dvi dienas ramu budavo...

vakaryksciai barsciai.. burokeliu salotos, bulviu kose ir nugarines kepsneliai... uzsimaniau tikro mesgabalio... tai bus vienam kartui... o kai patroskindavau su darzovem toki gabaliuka tai dvi dienas ramu budavo...



