Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(Diva:) @ 2009 08 26, 14:19)
laugh.gif viena...

ir man atrodo kad jau belsis greit kazkas is vidaus biggrin.gif thumbup.gif
siandien mama parsinese du kopustus, tai taisys balandelius. as paskui tusinsiu. mmmmmmm kaip pasiilgau, nebeatsimenu kada valgiau wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, na va issikrausteme i kaima tai menesi neturejau interneto, na bet jau ir vel prisijungsiu prie jusu.
Siandien pusryciams - silke su svogunais, batono riekeles pamirktos piene ir kiausinyje ir pakepta keptuveje.
Pietus - moliugu sriuba, kugelis su svogunu ir lasinuku padazu
Vakariene - ivairus likuciai, nes reikia pratustinti saldytuva
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 08 26, 14:31)
ir man atrodo kad jau belsis greit kazkas is vidaus biggrin.gif  thumbup.gif
siandien mama parsinese du kopustus, tai taisys balandelius. as paskui tusinsiu. mmmmmmm kaip pasiilgau, nebeatsimenu kada valgiau  wub.gif

Ne, mergiotes, tikrai zinau,kad ne biggrin.gif !
Ir mano savaitgalio planas - balandeliai+ zirniu sriuba essen.gif .Kaip noooriu!
Atsakyti
Kadangi aš iki rytojau viena namuose, tai pasitenkinu ir sumuštiniais.
Bet va reikia pasukti galvyte ką rytoj savo MB paruošti sugrįžtuvių proga g.gif
Gal irgi žirnių sriubos, jis ją labai mėgsta, nustebinčiau, nes labai retai ją gaminu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 08 26, 12:23)

Gali buti, nes as pieno visiskai negaliu gerti-feee, ir aplamai nemegau visa gyvenima ir nevalgiau jokiu pieno produktu!  Gal grietine nebent su pomidorais ir svogunu- tokias salotas, daugiau  schmoll.gif .Jei kokiuose sveciuose i sriuba ideda grietines, visada su saukstu suzvejoju  ir savam zmogui( mamai, sesei ar MB) ispilu...Matomai i senatve organizmas pasake- motin, gana, reikia pieno produktu!  biggrin.gif  Nu bet taip nenormaliai as to surio noriu doh.gif - dabar rasau ir matau akyse.

Tai nei sūrelių, nei jogurtų nemegstat, nei kefyro, nei rugpienio? Ir varškės nevalgot? Nes juk nesvarbu kokiam pavidale pieno produktas, vistiek kalcio gaunat mirksiukas.gif Man tai skanu pienas ypač su uogiene ir batonu biggrin.gif Ir kavos be pieno negeriu, man ji neskani be pieno. Kakavą su pienu galima darytis, tada jo nesijaučia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 08 26, 13:35)

Ir mano savaitgalio planas - balandeliai+ zirniu sriuba  essen.gif  .

Ir mano toks pats. Kopūstas šaldytuve jau kelinta savaitė voliojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 08 26, 15:35)
Ne, mergiotes, tikrai zinau,kad ne  biggrin.gif  !
Ir mano savaitgalio planas - balandeliai+ zirniu sriuba  essen.gif  .Kaip noooriu!

QUOTE(miau @ 2009 08 26, 16:06)
Ir mano toks pats. Kopūstas šaldytuve jau kelinta savaitė voliojasi  biggrin.gif

gerai jau gerai,itikinot,uzteks ir maniskiui kopustui voliotis-savaitgali balandeliai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš šiandien pažiūrėjau į kopūstą, taip knietėjo nusipirkti, bet kad prieš kelias dienas balandėlius viriau, nu nejau ir vėl virsiu, tai sakau dar palauksiu bent kelias dienas biggrin.gif kad bent savaitė būtų praėjusi biggrin.gif
Atsakyti
Na kadangi jau tarptautines balandėlių dienos, tai ir aš jungsiuos tik darysiu tinginio balandėlius. Bet čia viskas rytoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2009 08 26, 14:40)
Tai nei sūrelių, nei jogurtų nemegstat, nei kefyro, nei rugpienio? Ir varškės nevalgot? Nes juk nesvarbu kokiam pavidale pieno produktas, vistiek kalcio gaunat  mirksiukas.gif Man tai skanu pienas ypač su uogiene ir batonu  biggrin.gif Ir kavos be pieno negeriu, man ji neskani be pieno. Kakavą su pienu galima darytis, tada jo nesijaučia  mirksiukas.gif

Sureliu siuo metu nevalgau, bet siaip gyvenime valgydavau, jogurtus- taip. O daugiau nei kefyro, nei rugpienio, nei grietines,nei pieno. Varske irgi atradau kartu su baltu suriu nesenai lotuliukas.gif - tai vat varske su uogom trintom su cukrum, o suri su medum.Ir niekaip kitaip, tik taip biggrin.gif

QUOTE(kacius @ 2009 08 26, 16:32)
Na kadangi jau tarptautines balandėlių dienos, tai ir aš jungsiuos tik darysiu tinginio balandėlius. Bet čia viskas rytoj  smile.gif

lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tarptautine balandeliu diena! thumbup.gif
Atsakyti
Kopūstą turiu, bet neturiu faršo, kadangi nieko šią savaitę neperku, tai ir apseisim be balandėlių
O tėvukas grįžo, tai pomidorų užvežė, obuolių, kriaušių visą maišą, jau mastau ką čia reiks daryti ax.gif
Atsakyti
Pirmiausiai einu obuolių pyragą kept rolleyes.gif
Atsakyti