Įkraunama...
Įkraunama...

Pabūkime kartu su mūsų Ugn*Ine

Stiprybes tau Inesa verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.R.: 25 vasario 2010 - 12:11
heart.gif: Inesai.... stiprybės ją supantiems meile ir dėmesiu....
Atsakyti
angel_sadangel.gif heart.gif angel.gif Inesiuk - kartu su Tavimi širdyje ir maldoje
Atsakyti
O gal dar viskas bus gerai, nenoriu tiketi kad ji uzges.. Negaliu patiketi. Labai lauksiu kavytes griztant, gal ji dar suteiks vilties.. unsure.gif
Atsakyti
heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2010 02 25, 12:14)
O gal dar viskas bus gerai, nenoriu tiketi kad ji uzges.. Negaliu patiketi. Labai lauksiu kavytes griztant, gal ji dar suteiks vilties.. unsure.gif

gal ir nepatiks, bet aš manau, kad reikia paleisti ramiai, nereikia laikyti mintyse, labai visos tikėjom pergale, deja jos nepavyko iškovoti, dabar reikia ramia malda išleisti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2010 02 25, 14:16)
gal ir nepatiks, bet aš manau, kad reikia paleisti ramiai, nereikia laikyti mintyse, labai visos tikėjom pergale, deja jos nepavyko iškovoti, dabar reikia ramia malda išleisti wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif Inesa visada bus salia artimu zmoniu...visada bus su jais...visada bus ir su mumis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2010 02 25, 13:14)

Aš irgi tikiu iki galo blush2.gif Nors Kavytė geriausiai žino, mato, bet kai nesi šalia vis galvoji, o gal, na juk visko būna. Aišku tos metastazės yra blogiausias reikalas. Žodžiu, priimsim kaip bebus, Inesa bet kuriuo atveju kovoja iki galo, galva neišneša iš kur tiek jėgų, mes tai tik įsivaizduot tegalim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 25 vasario 2010 - 12:30
QUOTE(Abo @ 2010 02 25, 12:26)
Aš irgi tikiu iki galo  blush2.gif  Nors Kavytei geriausiai žino, mato, bet visvien...

bet ji dar čia ..jos širdis dar plaka... tikiu iki pat galo viltis vis dar rusena ..
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2010 02 25, 14:16)

Tu ir teisi verysad.gif tiesiog protas sako viena bet sirdis tiki kitaip.. Dar nesu niekur gridejus apie toki stipru zmogu. Ji tiek daug visko istvere, kodel jai negali nusvisti gyvenimas ir leisti pasidziaugti didziausiu turtu - Dukrele. Suprantu kad ji visada bus salia jos, bet kodel ne realybeje? Nesuprasiu niekad kodel tokie nuostabus zmones anksciau iseina...
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2010 02 25, 14:31)
bet ji dar čia ..jos širdis dar plaka... tikiu iki pat galo viltis vis dar rusena ..

Butent, kol ji cia, kol ji gyva tol gyva ir viltis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(UgDo*Wow @ 2010 02 25, 12:32)
Tu ir teisi  verysad.gif  tiesiog protas sako viena bet sirdis tiki kitaip.. Dar nesu niekur gridejus apie toki stipru zmogu. Ji tiek daug visko istvere, kodel jai negali nusvisti gyvenimas ir leisti pasidziaugti didziausiu turtu - Dukrele. Suprantu kad ji visada bus salia jos, bet kodel ne realybeje? Nesuprasiu niekad kodel tokie nuostabus zmones anksciau iseina...

man irgi nesinori tuo tikėti, bet mama mano med. sesuo ir sako, kad jei artimieji rauda, meldžia nepalikti, žmogus daug sunkiau išeina, todėl dabarstengiuosi nelaikyti mintyse, meldžiu ramybės
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2010 02 25, 14:35)
man irgi nesinori tuo tikėti, bet mama mano med. sesuo ir sako, kad jei artimieji rauda, meldžia nepalikti, žmogus daug sunkiau išeina, todėl dabarstengiuosi nelaikyti mintyse, meldžiu ramybės

Is tikruju... Jei yra viltis - kovok Inesyte..
Jei ne.. - iseik be skausmo, lengvai, pakyletai...

Atsakyti