Stiprybes tau Inesa

O gal dar viskas bus gerai, nenoriu tiketi kad ji uzges.. Negaliu patiketi. Labai lauksiu kavytes griztant, gal ji dar suteiks vilties..

QUOTE(UgDo*Wow @ 2010 02 25, 12:14)
O gal dar viskas bus gerai, nenoriu tiketi kad ji uzges.. Negaliu patiketi. Labai lauksiu kavytes griztant, gal ji dar suteiks vilties.. 

gal ir nepatiks, bet aš manau, kad reikia paleisti ramiai, nereikia laikyti mintyse, labai visos tikėjom pergale, deja jos nepavyko iškovoti, dabar reikia ramia malda išleisti

QUOTE(julem @ 2010 02 25, 14:16)
gal ir nepatiks, bet aš manau, kad reikia paleisti ramiai, nereikia laikyti mintyse, labai visos tikėjom pergale, deja jos nepavyko iškovoti, dabar reikia ramia malda išleisti 

QUOTE(UgDo*Wow @ 2010 02 25, 13:14)

Aš irgi tikiu iki galo

QUOTE(Abo @ 2010 02 25, 12:26)
bet ji dar čia ..jos širdis dar plaka... tikiu iki pat galo viltis vis dar rusena ..
QUOTE(julem @ 2010 02 25, 14:16)

Tu ir teisi

Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2010 02 25, 14:31)
bet ji dar čia ..jos širdis dar plaka... tikiu iki pat galo viltis vis dar rusena ..
Butent, kol ji cia, kol ji gyva tol gyva ir viltis

QUOTE(UgDo*Wow @ 2010 02 25, 12:32)
Tu ir teisi
tiesiog protas sako viena bet sirdis tiki kitaip.. Dar nesu niekur gridejus apie toki stipru zmogu. Ji tiek daug visko istvere, kodel jai negali nusvisti gyvenimas ir leisti pasidziaugti didziausiu turtu - Dukrele. Suprantu kad ji visada bus salia jos, bet kodel ne realybeje? Nesuprasiu niekad kodel tokie nuostabus zmones anksciau iseina...

man irgi nesinori tuo tikėti, bet mama mano med. sesuo ir sako, kad jei artimieji rauda, meldžia nepalikti, žmogus daug sunkiau išeina, todėl dabarstengiuosi nelaikyti mintyse, meldžiu ramybės
QUOTE(julem @ 2010 02 25, 14:35)
man irgi nesinori tuo tikėti, bet mama mano med. sesuo ir sako, kad jei artimieji rauda, meldžia nepalikti, žmogus daug sunkiau išeina, todėl dabarstengiuosi nelaikyti mintyse, meldžiu ramybės
Is tikruju... Jei yra viltis - kovok Inesyte..
Jei ne.. - iseik be skausmo, lengvai, pakyletai...