Įkraunama...
Įkraunama...

Pabūkime kartu su mūsų Ugn*Ine

QUOTE(UgDo*Wow @ 2010 02 25, 12:34)
Nesuprasiu niekad kodel tokie nuostabus zmones anksciau iseina...

... turbūt todėl kad geru žmonių matyt trūksta ir ten... Angelai tik trumpam aplanko mus šioj žemėj kad žinotumėm kad jie yra ... Inesa tas Angelas kuri tik trumpam užsuko pas mus ir paliko visiems savo dukrytė kuri šypsosis jos šypsena ir primins visiems apie Ją...

bet nekalbėsiu kad buvo kol dar yra .... juk ji NORI būt čia ... ir ji dar čia ..... dar čia .... niekas nežino o gal..gal ir pasiliks......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 25 vasario 2010 - 13:04
QUOTE(UgDo*Wow @ 2010 02 25, 12:38)
Is tikruju... Jei yra viltis - kovok Inesyte..
                Jei ne.. - iseik be skausmo, lengvai, pakyletai...

jungiuosi prie tokių gražių žodžių...
Atsakyti
Visada sakiau kad myliu savo sunu.. Bet po visos sios istorijos supratau kad as tikrai labai myliu ne tik savo sunu bet ir pati gyvenima, myliu save, myliu supanti pasauli, myliu visus zmones.. Ir piktus, ir gerus.. Meile yra ir Inesytei, visiskai svetimam nepazistamam zmogeliukui kuris tapo visu mylimas ir istrigo daugeliu musu sirdyse. Negailekime graziu zodziu, minciu, maldu. Ji tai jaucia, ji myli mus visus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UgDo*Wow: 25 vasario 2010 - 13:08
heart.gif
Atsakyti
heart.gif Mielosios.... Inesa, Ugnyte....
Dievulis žino, kaip geriau.... Visi mes Jo valioje....
cray.gif
Atsakyti
heart.gif heart.gif heart.gif angel.gif Meldziu stiprybes.
Atsakyti
heart.gif heart.gif
Atsakyti
heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 08 27, 10:37)
niekada niekas niekas, jokiais žodžiais ar veiksmais nesugebės manęs įtikinti kitaip nei aš manau, o aš žinau, kad Dievulis man davęs tokia didžiulę dovaną turėti Ugnytę, tikrai neleis jai patirti išsiskyrimo skausmo, mano Ugnytė tiki, tiki ji šventai, todėl tikiu ir aš ir kitaip nebus  wub.gif  wub.gif

ir mes tikim...... ir linkim kad būtu tik taip kaip Tu to nori ....
Atsakyti
heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
Maldoje su Tavim heart.gif heart.gif heart.gif
user posted image
Atsakyti
Ramybės, Inesyt, kur bebūtum...tau ir tavo artimiesiems heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti