Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

Tokią akimirką galiu tik console.gif
Atsakyti
sveikutės visos 4u.gif
sunku be ka parašyt kai tokie dalykai dedasi....... verysad.gif
liudinčiom apkabinimas 4u.gif
kitom geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Rugseja sirdis plysta skaitant tokias liudnas zinias console.gif Protu nesuvokiama kiek galima kenteti ir kiek isbandymu reikia iskesti console.gif

Atsakyti
Man taip pat kazkaip nesiraso verysad.gif Pritariu VJ, dar karta isitikinau, kad D yra ziaurius....
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

QUOTE(Amadinka @ 2009 08 31, 14:27)
zydrute,atleisk jau skaudinu,bet koks tavo angeliuko vardelis buvo?gal galvoju pazistami,mes su vaiku 2007-2008gydemes.ar jums buvo daryta transplantacija?

viskas gerai,Nojukas mano mazasis buvo,dar nebuvo daryta transplantacija-nesulaukem verysad.gif as kazkaip nujauciu kad tavo angeliuko vardelis Juliukas,ar klystu?

QUOTE(carramele @ 2009 09 01, 12:21)
Skyrelio senbuvės, ar organizavot kažkokį angeliuko paminėjimą per metines?

mes uzsakem misias,ir paminkliuka pasventinsim ta pacia diena,na zinoma dar gelytes ir zvakeles,siandien lygiai metai cray.gif ir lygiai tokia pat grazi sauleta diena,tik labai liudna cray.gif

QUOTE(žvelsa @ 2009 09 02, 10:12)
Labas rytas  4u.gif
Sandrynja sveikinu tavo direktoriukę su antruoju gimtadieniu  user posted image
O mamytę stipriai apkabinu........ Laikykis mieloji....... Uždegsiu vakare tavo mažutei žvakutę ir pasimelsiu......

as taip pat prisidedu prie sveikinimu direktoriukei,nors ir paveluotai 4u.gif
Sandrynja console.gif

QUOTE(kristulee @ 2009 09 02, 13:24)
o cia idesiu parodyt savo mazuosius. nors, ne tokie jau jie ir mazi verysad.gif , kazkaip per greit man jie auga...
user posted image

kokia jau didele mergyte wub.gif
Vadapr ir tavo angeliuka su gimtadieniu,dieve kaip greitai laikas bega verysad.gif
Rugseja,laikykis,negaliu tuom patiket console.gif cray.gif
net nesiraso kai taip liudna skyrelyje verysad.gif
buvau kmuk,mano mergytem viskas gerai,tik dviem savaitem didesnes,tad sake nenustebt jei pagimdysiu anksciau...
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 09 03, 10:58)
sveikutes 4u.gif
viskas gerai,Nojukas mano mazasis buvo,dar nebuvo daryta transplantacija-nesulaukem verysad.gif as kazkaip nujauciu kad tavo angeliuko vardelis Juliukas,ar klystu?
mes uzsakem misias,ir paminkliuka pasventinsim ta pacia diena,na zinoma dar gelytes ir zvakeles,siandien lygiai metai cray.gif ir lygiai tokia pat grazi sauleta diena,tik labai liudna cray.gif
as taip pat prisidedu prie sveikinimu direktoriukei,nors ir paveluotai 4u.gif
Sandrynja console.gif
kokia jau didele mergyte wub.gif
Vadapr ir tavo angeliuka su gimtadieniu,dieve kaip greitai laikas bega verysad.gif
Rugseja,laikykis,negaliu tuom patiket console.gif  cray.gif
net nesiraso kai taip liudna skyrelyje verysad.gif
buvau kmuk,mano mergytem viskas gerai,tik dviem savaitem didesnes,tad sake nenustebt jei pagimdysiu anksciau...

Žydrute console.gif
Labai džiaugiuosi kad tavo pupoms viskas gerai tai nė nepajusi kai tuoj gimdysi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 09 03, 10:58)

Smagu dėl tavo mergyčių wub.gif šaunuolės jos wub.gif ....

..košmariškas rytas turbūt Rugsėjei........ verysad.gif .... kas galėjo pagalvot, kad ruduo prasidės taip skaudžiai....
Atsakyti

..košmariškas rytas turbūt Rugsėjei........ verysad.gif .... kas galėjo pagalvot, kad ruduo prasidės taip skaudžiai....
[/quote]

Gaila tik, kad ne vienas musu zodis nepades...nes zodziai yra beverciai tokia diena, toki ryta, vakara, nakti...tik tylus pabuvimas toli nuo jos, bet kartu sirdimis...ir nesvarbu kuom tiki, nesvarbu kad tiki, nesvarbu kad sauki, reki, liudi, prasai, meldi, nesvarbu kad...ivyksta viskas taip kaip ivyksta verysad.gif
Labai labai gaila, mamytes sirdeles unsure.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 09 02, 18:54)
Mergaites atejau su labai liudnom zinom is Rugsejes.... Palinkekit jai stiprybes.... Gris po keliu dienu pati parasys... kai tam susikaups.....  cray.gif  cray.gif  cray.gif

...liūdna, graudu, norisi rėkti, kad tas danguje mus išgirstų...
rugsėje, apkabinu tave cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Sveikos...

Liudna cia pas mus.... o ir iskur tas dziaugsams gali buti.... doh.gif

Zydrute kaip smagu kad pas tave viskas ciki piki... saunuoles tavo mergytes.... o jau kiek nedaug beliko... kokios turbut tik 6 savaiteles... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Rugsėja, tiesiog be žodžių ...... stipriai tave apkabinu, laikykie širdele verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Rugseje.....
Atsakyti