Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

Sveikos,
QUOTE(antuke @ 2009 09 02, 12:19)
VdaPr, nieko sau koks jau didelis pilvinukas!! Kaip greit kitu merginu  nestuke.gif pilvinukai auga!! Jau ketvirtadalis kelio nueita  4u.gif !

MAn kazkaip labai letai slenka.... doh.gif

QUOTE(kristulee @ 2009 09 02, 13:24)
Vdapr- kaip greitai bega Tavo, kaip  nestuke.gif  dienos. man atrodo, kad mano leciau slinko  smile.gif .

Cia turbut visoms esamoms nestuke.gif letai... o kai stebis is sono tai taip greit bega....

Rugseje laikau kumscius suspaudus... turi but biskas gerai... tiesiog PRIVALO... 4u.gif
Atsakyti
Sndrynja tavo pupą sveikinu su gimtadieniu, linkiu kad augtų stipri ir būtų mamos užvadėlis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Rugsėja tik giliai įkvėpk ir kvėpuojam toliau mirksiukas.gif svarbiausiai nesinervuok viskas bus gerai, kitaip ir negali būti... mirksiukas.gif
Kristulle kokia didelė pana jau bigsmile.gif wub.gif
Sveikos visos...ir geros dienos...
Atsakyti
Sveikutes. Aciu, mielosios uz sveikinimus mano mazutei...Ka tik grizom is kapeliu...Nuvezem mazytei gelyciu, zvakuciu ir zaisliuka...Na, o direktoriuke irgi siaucia po dovanas ax.gif
O as kazkaip prastai siandien....labai jau sunku...Bet reik susiimt, del savo spinduliuku...
Atsakyti
Nu ir kvanka as... pamirsau pirmai pasveikint Snadryja direktoriuke su gimtadieniu.... doh.gif doh.gif doh.gif

Nuosirdziausi sveikinimai Direktoriuke su gimtadieniu....
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 09 02, 14:42)
Nu ir kvanka as... pamirsau pirmai pasveikint Snadryja direktoriuke su gimtadieniu....  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nuosirdziausi sveikinimai Direktoriuke su gimtadieniu....

Niekis, kvanukte tongue.gif . Aciu ir tau uz sveikinimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 09 02, 14:46)
Niekis, kvanukte tongue.gif . Aciu ir tau uz sveikinimus ax.gif

Sveikinu ir as tavo pupa jau su antruoju gimtadieniu!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukit didutes didutes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Rugseje mergyt... kas is taves girdet?
Atsakyti
Sveikutės. Dėkui, kad pasidalinot tų liūdnųjų sukakčių atsiminimais. Divėja, žaviai sugalvojot su tuo dangaus žibintu.

Sandrynja, ir aš norėčiau tave apkabint šiandien console.gif

QUOTE(kristulee @ 2009 09 02, 12:24)

zodziu, kam sventes- kam sirdies skausmas.

Taip. Kažkada vaikystėj šventės buvo vienas džiaugsmas. Paskui tas džiaugsmas pradeda maišytis su rūpesčiais. O dar vėliau į jas vis labiau beldžiasi liūdesys, tokiomis akimirkomis neišvengiamai prisimenant, kaip buvo, arba įsivaizduojant, kaip būtų galėję būti...

Rugsėje, negąsdink unsure.gif Nekantriai laukiam žinių.
Atsakyti
Mergaites atejau su labai liudnom zinom is Rugsejes.... Palinkekit jai stiprybes.... Gris po keliu dienu pati parasys... kai tam susikaups..... cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Siaube visa siurpas net nukrate... jau issivaizduoju,kad zinios bus labai liudnos verysad.gif verysad.gif verysad.gif Stiprybes tau Rugseje, zinok kad mes su tavimi.... LAIKYKIS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux24: 02 rugsėjo 2009 - 18:38
QUOTE(vdapr @ 2009 09 02, 17:54)
Mergaites atejau su labai liudnom zinom is Rugsejes.... Palinkekit jai stiprybes.... Gris po keliu dienu pati parasys... kai tam susikaups.....  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Negaliu patikėt blink.gif Nugi negali taip būt cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2009 09 02, 19:47)
Negaliu patikėt  blink.gif Nugi negali taip būt  cray.gif  cray.gif  cray.gif

.............................
Atsakyti