sveikutes
QUOTE(divėja @ 2009 09 04, 15:33)
Is taves smagu girdet geras naujienas

Gal kartu gimdysim savo damutes?
gali visko buti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 04, 16:49)
rugsėje, o tikrai tai nuo nevykusio čiaudėjimo?

kai pagalvoju, visą nėštumą variau kaip arklys, operacijos išvakarėse dar malkas padėjau kraut į rietynes.... saugojo mane angelas, greičiausiai...
as irgi apie tai pagalvoju,kad gal reiktu biski pristabdyt,kraustantis ir daiktus tampiau,ir buta kol susitvarkiau,uzuolaidas susikabinau,viska pati

grybaut vos ne kiekviena savaitgali vaziuoju,o dar zinant kad pas mane vienos lelytes virksteles plevinis prisitvirtinimas,tai tikrai gal angeliukas saugo...
QUOTE(rugsėjė @ 2009 09 04, 17:18)
na tas ciaudulys tik isprovokavo kraujavima ir paspartino viska, o kudikelis jau apie 3sav buvo negyvas... keista, bet jauciau kad kazkas netaip, tik visi moralizavo, neprisigalvok nes paskui nutiks kas

... tiesiog turiu nuojauta ir viskas
tikrai mamos nuojauta niekad neapgauna,kad ir kaip bebutu...
QUOTE(rugsėjė @ 2009 09 04, 19:52)
o cia siektiek linksmesne gaida, siandien sagas pagaliau prisiuvau ir vaikis baisiai laimingas, sake pirmadieni jau su situ megztiniu zygiuos i mokykla
grazu

kokia auksaranke,as taip ir nenusimezgiau nieko,nesugebu as tokiu dalyku nors tu ka
QUOTE(lina31m @ 2009 09 06, 13:06)
Mirkt, jau yra grybų ir daug, vakar vyras dvi kašeles partempė - šilbaravykiai, voveraitės, kelis baravykus rado, tai aš viską šaldiklin

ketvirtadienį buvom už Išlaužo miškuose irgi po pilną kašę parsivežėm
tikrai grybu daug yra,mes praeita savaitgali merkinej buvom,tai nemazai voverusku parsivezem
QUOTE(rugsėjė @ 2009 09 07, 08:40)
musu kilminga panele, kuri dievina vyro tapkes ir kojnes
nu koks grozis

as irgi norejau suniuko,bet musu su vyru norai nesutampa,jis nori staforsirdo
(nezinau kaip rasosi),o as toki bijociau namie laikyt,tai apsieisim is vis be suniuko
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 09 07, 08:54)
Siandien jau Lukutis i mokykklele zygiuos,o man kaip baisu,kaip jis ten vienas.Juk ir kaku ir pavalgyt paciam,persirengt fiziniui oi,oi,oi
nieko pripras ir susitvarkys,bus savarankiskesnis

mano sesuo visai mazuliuka i darzeli isleido,is pradziu net klykdavo kaip jis ten nenorejo,dar angliskai vaikas nesuprato,o dabar mamai ir bucki pamirsta duot tik lekia greiciau pas vaikus,su anglais sveikinasi angliskai,o su mumis lietuviskai,ir kaip toks zvirbliukas atskiria
as siandien keliausiu pas daktare,pradejo spaudimas kylt,nors niekad anksciau su tuo problemu neturejau
geros dieneles visoms