Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

labukas 4u.gif
as kaip priklauso po bemieges nakties smile.gif , taikomes prie mazos damutes poreikiu. valio pagaliau namie pusiausvira mes jau dvi mergaites rolleyes.gif ir du vurukai. pirkom kalyte uma, 2men... nereali butybe, na sysiu pavyksta i balkona ant laikrascio padaryt, o va "barankas" tai tetis ipareigotas rinkt tongue.gif . kaip ir priklauso damai nemazai laiko prie veidrodzio praleidzia biggrin.gif .
dabar rupesciai rupesteliai doh.gif - nuo kirminu suduot dar reik vaistukus, po keliu dienu skiepyt, plauku pesiojimas is ausu, nagu karpymas, sukavimas , na kirpt patikesim jau patyrusiems specams. sukt galva kaip dama tinkamai maitint . geriausias zaislas vyro kojne doh.gif lotuliukas.gif
tai va labai mielas padarelis ir fainas wub.gif
veliau imesiu foto
Atsakyti
musu kilminga panele, kuri dievina vyro tapkes ir kojnes

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Rugseje,kokia fainute Uma wub.gif Dabar turesi daug hlapato,batus visus tapkes patariu paslepti biggrin.gif Rupesteliai prasideda biggrin.gif
O mes turejom katinuka pasiimti per iseigines,bet seimininkai apsigalvojo,nutare sau pasilikti doh.gif doh.gif doh.gif O as taip prisisvaigus buvau ir Lukui dar prisnekejau tai vaikas dabar klausia kada kaciuka pirksim doh.gif
Siandien jau Lukutis i mokykklele zygiuos,o man kaip baisu,kaip jis ten vienas.Juk ir kaku ir pavalgyt paciam,persirengt fiziniui oi,oi,oi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 09 07, 09:40)

Labai grazi kilmingoji biggrin.gif O kai uzaugs, bus labai didele? Nelabai isivaizduoju kaip tokios veisles sunys uzauge atrodo..

Gabrieliuk,
O kodel tik siandien i mokyklele? Tu uzsienyje? Parasyk, kaip vaikinukui seksis mokyklelej.. Man labai idomu.. Kitais metais pirmoji klase ir maniskio lauks.. Dabar dar tik i parengiamaja zingsniuoja.. Tai dar nesijaucia tokios dideles itampos, patinka jam..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antuke: 07 rugsėjo 2009 - 08:45
sveikutes 4u.gif

QUOTE(divėja @ 2009 09 04, 15:33)
Is taves smagu girdet geras naujienas 4u.gif  Gal kartu gimdysim savo damutes? mirksiukas.gif

gali visko buti smile.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 04, 16:49)
rugsėje, o tikrai tai nuo nevykusio čiaudėjimo?  unsure.gif  kai pagalvoju, visą nėštumą variau kaip arklys, operacijos išvakarėse dar malkas padėjau kraut į rietynes.... saugojo mane angelas, greičiausiai...

as irgi apie tai pagalvoju,kad gal reiktu biski pristabdyt,kraustantis ir daiktus tampiau,ir buta kol susitvarkiau,uzuolaidas susikabinau,viska pati doh.gif grybaut vos ne kiekviena savaitgali vaziuoju,o dar zinant kad pas mane vienos lelytes virksteles plevinis prisitvirtinimas,tai tikrai gal angeliukas saugo...

QUOTE(rugsėjė @ 2009 09 04, 17:18)
na tas ciaudulys tik isprovokavo kraujavima ir paspartino viska, o kudikelis jau apie 3sav buvo negyvas... keista, bet jauciau kad kazkas netaip, tik visi moralizavo, neprisigalvok nes paskui nutiks kas doh.gif ... tiesiog turiu nuojauta ir viskas

tikrai mamos nuojauta niekad neapgauna,kad ir kaip bebutu...

QUOTE(rugsėjė @ 2009 09 04, 19:52)
o cia siektiek linksmesne gaida, siandien sagas pagaliau prisiuvau ir vaikis baisiai laimingas, sake pirmadieni jau su situ megztiniu zygiuos i mokykla

grazu wub.gif kokia auksaranke,as taip ir nenusimezgiau nieko,nesugebu as tokiu dalyku nors tu ka doh.gif

QUOTE(lina31m @ 2009 09 06, 13:06)
Mirkt, jau yra grybų ir daug, vakar vyras dvi kašeles partempė - šilbaravykiai, voveraitės, kelis baravykus rado, tai aš viską šaldiklin ax.gif ketvirtadienį buvom už Išlaužo miškuose irgi po pilną kašę parsivežėm mirksiukas.gif

tikrai grybu daug yra,mes praeita savaitgali merkinej buvom,tai nemazai voverusku parsivezem ax.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 09 07, 08:40)

nu koks grozis wub.gif as irgi norejau suniuko,bet musu su vyru norai nesutampa,jis nori staforsirdo(nezinau kaip rasosi),o as toki bijociau namie laikyt,tai apsieisim is vis be suniuko ax.gif
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 09 07, 08:54)
Siandien jau Lukutis i mokykklele zygiuos,o man kaip baisu,kaip jis ten vienas.Juk ir kaku ir pavalgyt paciam,persirengt fiziniui oi,oi,oi cool.gif

nieko pripras ir susitvarkys,bus savarankiskesnis mirksiukas.gif mano sesuo visai mazuliuka i darzeli isleido,is pradziu net klykdavo kaip jis ten nenorejo,dar angliskai vaikas nesuprato,o dabar mamai ir bucki pamirsta duot tik lekia greiciau pas vaikus,su anglais sveikinasi angliskai,o su mumis lietuviskai,ir kaip toks zvirbliukas atskiria g.gif

as siandien keliausiu pas daktare,pradejo spaudimas kylt,nors niekad anksciau su tuo problemu neturejau g.gif
geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos.
ruduo, pas mus jau salta. siandie man gerkle skauda.
sestadieni vaziuojam pas vyro tevus, savo nenusisekusiu atostogu taisyt. bet ziurejau pas juos dar gan silta, savaitgali net 30 lapsniu buvo. tai gal ir mes dar pagausim vasaros paskutines dienas, gal dar ir prie vidurziemio nuleksim, jei taip silta bus.
o sia savaite dar londone, turiu sveciu, pusesere is briuselio, tai smagu mums.

QUOTE(sandrynja @ 2009 09 06, 13:09)
Kaip noriu grybuuuuuu ax.gif

grybuku ir as noreciau. labai megstu grybauti. bet cia tai pamirstu tokius malonumus.

QUOTE(divėja @ 2009 09 06, 18:37)
Labutes mirksiukas.gif
As isleidau savo svecius.Visa savaitgali prasitusinom,nusivariau nuo koju laaaaaaabai.Daugiau jokiu kelioniu,jokiu sveciu schmoll.gif  Tik daug poilsio smile.gif
Reik dar issimiegoti,nes laikas bega suoliais doh.gif

O grybu ir as noreciau bigsmile.gif  Siusiu sb i miska,kad parvestu ax.gif  Nes dar neturim nei trupucio unsure.gif

jau tau tik ir lakstyt g.gif. kada tavo data yra nustatyta? rugsejo pabaiga ar spalis jau?

QUOTE(rugsėjė @ 2009 09 07, 08:40)

nu faina ciuce. mano eliza oj tokia tampytu biggrin.gif bet rupesciu tai tikrai bus pradzioj, kol jauna dar.

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 09 07, 08:54)
Labas rytas 4u.gif
Rugseje,kokia fainute Uma wub.gif Dabar turesi daug hlapato,batus visus tapkes patariu paslepti  biggrin.gif Rupesteliai prasideda biggrin.gif
O mes turejom katinuka pasiimti per iseigines,bet seimininkai apsigalvojo,nutare sau pasilikti doh.gif  doh.gif  doh.gif O as taip prisisvaigus buvau ir Lukui dar prisnekejau tai vaikas dabar klausia kada kaciuka pirksim doh.gif

gabrieliuk, o kiek valandu lukutis bus mokykloj? nieko, ismoks vaikas visko, ismoks ir savarankiskas bus. juk pades tos mokytojos. beje jie cia ir mokytoju aisstentus turi, tai va dar papildomas zmogus.
o kaciuka gali pagal skelbima paimt, maciau gan daznai, lietuviskuose skelbimuose, kad dovanoja kaciukus.
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2009 09 07, 09:45)
O kai uzaugs, bus labai didele? Nelabai isivaizduoju kaip tokios veisles sunys uzauge atrodo..

cia nykstukiniai snauceriai jei paprasciau, uzauga iki 30-35cm.
nuo suaugusiu nera kvapo, nesiseria ir viena is idealiausiu veisliu vaiko draugui
Atsakyti
Ai ai koks ciūcikas wub.gif thumbup.gif .

Aš svajoju apie didelį kiemo šunį. Su gražiu voljeru. Net vieta jam numatyta. Tiok kol baigsis statybos kieme, tai naujojo gyventojo dar reiks palaukt.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Rugseje, naujasis seimos narys thumbup.gif visu vaiku svajone turet toki kudliu wub.gif

Antuke, musiskiai vieno amziaus, tik kelios sav skirtumas ax.gif o kodel Jusu jau i parengiamaja eina, leisite i mokykla metais anksciau? Darzeli lanko?

Smil eis i mokyklele, ABC grupe, viena karta per sav, mokysis raidziu, anglu, dailes. Ir bandysiu i fortepiono pamokeles leist blush2.gif
Atsakyti
Sveikuciukes 4u.gif
Kaip nenoriu i darbaaaaaaaaaaa cray.gif cray.gif cray.gif Taip gera buvo namie su mazute kuistis....Ir kaip as isivaziuosiu g.gif . ir dar....ko, tupejau namie tinginiaudama, tol noras siuvinet buvo kazkur iskeliaves....O va dabar kai laiko ne su ziburiu nerasi, tai oooooiii, kaip niezti naguciai. Prisirinkau schemu viskokiausiu ir taip noriu jau pradet, bet va su laiku nebesusitvarkau doh.gif
Rugseje, koks fainulka ciuckis. Mielai r as toki namie priglausciau, bet su musu teciu jokiu prosvaisciu susitart siuo klausimu. Pedantas jis pas mus doh.gif
Geros dieniukes mamukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 09 07, 13:54)
Mielai r as toki namie priglausciau, bet su musu teciu jokiu prosvaisciu susitart siuo klausimu. Pedantas jis pas mus doh.gif
Geros dieniukes mamukai 4u.gif

na cia tas suo tinka ir pedantui, tik kol maziukas , kol mokini visko buna. va dabar ir jau kelis kartus nubego pati i balkona sysiu, na ir kambari balute buvo, bet dar tik adaptuojasi... na musu kalyte tikra mb mergaite, tas is namu ji cypt smile.gif ... ech konkurente namie turiu tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes.
koks fainas suniukas wub.gif . Rugseje, rupesteli dabar turesi, tai ne tas zodis.
o as laukiu vaikino is mokyklos griztancio- gi praganiau jo viena ziurke, tai dabar kapai man doh.gif . isnesiau narva laukan, ir tikriausiai netycia pradariau dureles. na tai ji ir isejo savais keliais. liko dar viena, bet anas buvo Domio numyletinis, tai asaru bus....
mazieji namie siaucia, Urte jau kelinta diena prie kruties kaip sagtukas-gal jau pienuko mazoka g.gif , nebezinau.
Sandrynja-mielai apsikeisciau vietom, tikriausiai ir dviem pamainom sutikciau dirbt dabar biggrin.gif .
Gabrieliuk, nesirupink taip, sunelis juk puikiai jaucia Tavo nerima ir nuotaika.
visoms mamytems geros dienos.
Atsakyti