Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

Labas 4u.gif Tikiuosi ,kad nepykstat,kad retai prisijungiu prie pokalbiu,nors dabar kai tik turiu laiko tai steniuosi perskaityti.Nes ka nors parasyti tai pritruksta laiko.Reikia kompiuteri dalintis ir su kitais namiskiais schmoll.gif Siandien profilaktiskai buvom pas akiu gydytoja ,vaikui sulasino kazkokiu lasu,vyzdziai issiplete ir akytes bijo sviesos.O diena tikrai nuostabi thumbup.gif ,bet mes sedim kambaryje blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dado: 08 rugsėjo 2009 - 17:19
Sveikos,

Panos skambino is darbovietes... paliko man tokias pat salygas iki kol iseisiu i dekreta kokios buvo.... yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif net kazkaip verkt norisi.... ax.gif Nu nesitikejua visai... juolab kad jau viskas iki Vilniaus buvo nueje....
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 09 08, 19:04)
Sveikos,

Panos skambino is darbovietes... paliko man tokias pat salygas iki kol iseisiu i dekreta kokios buvo....  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif net kazkaip verkt norisi....  ax.gif Nu nesitikejua visai... juolab kad jau viskas iki Vilniaus buvo nueje....

4u.gif 4u.gif Va cia pacios geriausios naujienos!!!!!!
Taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
sveikutes merginos smile.gif

as visa menesi kariavau su internetu kol pajunge doh.gif

sveikinu kristule ir vaivos juosta su dziaugsmeleis mazais namuose 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o man greit pasakojat visas naujienas nes neturiu kada skaityt blush2.gif
Atsakyti
Vdapr sveikinu su gerom naujienom 4u.gif , vis dar yra siokia tokia teisybe pasaulyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux24: 08 rugsėjo 2009 - 20:31
Sveikutes.
As vis niekaip nespeju isivaziuot darbus. Paros jau maza.
Vdapr, saunios naujienos thumbup.gif
vaivos juosta, dziaukis kol gali tokiomis akimirkomis, kol mazute dar kabo.... wub.gif
Dado, papasakok trumpai apie save mirksiukas.gif
Super, dziugu, kad atsiradai thumbup.gif
Zydrute, susitvarkysi, pamatysi. As su savo mazutemis irgi susitvarkiau. Kai dar gulejom klinikose, as su savo dviem pupom greiciau susitvarkydavau, nei palatos kaimynes su vienu leliuzu. Tik kol isivaziuosit bus sunkiau mirksiukas.gif . Oi kaip laukiam tavo lelyciu....
Gabrieliuk, kaip pati laikaisi? Kokiomis nuotaikelemis gyveni?
Nu, lekiu guldyt seimynos. Labanaktukas visoms. ramios nakteles ir iki rytojaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 08 rugsėjo 2009 - 21:01
Rugsėje...sveikinu su kristaus amžiumi...nors šie metais tau buvo ašarų, tad linkiu kad ateinantys būtų vien šypsenos ir juoko...
Gyvenimas - daina, poezija ir proza
Ir nei pakeist, nei numatyt gali.
Priimki viską, ką nūnai jis duoda,
Ir būk laiminga, kiek gali!
Su gimtadieniu!

user posted image
Atsakyti
Labutis,
Rugsėje, su gimtadieniu tave user posted image

Sveikos,

Panos skambino is darbovietes... paliko man tokias pat salygas iki kol iseisiu i dekreta kokios buvo....  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif net kazkaip verkt norisi....  ax.gif Nu nesitikejua visai... juolab kad jau viskas iki Vilniaus buvo nueje....

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rugseje... tiesiog su gimtadieniu user posted image
Atsakyti
Sveikos

Niu kaip faina, puikios naujienos, galėsi nesukt galvos kas liečia darbą 4u.gif

Rugsėje Sveikinimai nuoširdžiausi oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 09 08, 18:04)
Sveikos,

thumb_yello.gif geros naujienos

QUOTE(sandrynja @ 2009 09 08, 21:00)

Gabrieliuk, kaip pati laikaisi? Kokiomis nuotaikelemis gyveni?

Zinok nuotaikeles banguoja,atsigaudineju po truputi,jauciu,kad uzsidarineju savyje.Anksciau galejau be perstojimo sneketi,liudeti,verkti.Dabar viena viska laikau viduje,pati su savim pasneku,issiverkiu ir stengiuosi zengiu i prieki.
Labas rytas 4u.gif
RUGSEJE SU GIMIMO DIENA TAVE
user posted image
Atsakyti
Bučkis tau, rugsėje oro_buckis.gif birthday.gif .
Atsakyti