Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

kokios dziugios naujienos pas mus skyrelyje bigsmile.gif .
Andryte, sveikinu sulaukus stebuklo wub.gif
Vaivos juosta, gal kartais musu daktaryte buvai sutikus klinikose tongue.gif ?
Spygliuk, zygiuosiu darban jau....Nu kaip nenoriu......... verysad.gif Mazyle liks su aukle, tikiuosi jai patiks. O kaip tavo princese laikosi? Jau ir tau darbelis ne uz kalnu mirksiukas.gif
Zydra, kaip Eliziuke tavo laikosi? jauciu namus jau vercia?
diveja, sveika pargrizus 4u.gif
Balta avyte, sveika parsiradus i musu temute. papasakok, kaip besilaikai?
rugseje, kaip tavo mazasis gyventojas? kaip tavo mokinukas, pasiruoses mokyklon?
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 08 24, 13:18)

Spygliuk, zygiuosiu darban jau....Nu kaip nenoriu......... verysad.gif Mazyle liks su aukle, tikiuosi jai patiks. O kaip tavo princese laikosi? Jau ir tau darbelis ne uz kalnu mirksiukas.gif

Na žinok aš irgi visai į darbą nenoriu...kažkokia paranoja užpuolė...kad nors kiek dar būtų mokėja trečius metus tai tikrai būčiau likus su savo panele...o dabar per žiemą paliksiu savo mamytei, sakė jei bus smagiau o ir aš dirbu 2 dienas ir 2 laisvos...
Taip mokiniai jau mano pasiruošia į mokyklą, bet irgi sakė kad per greitai atostogos praėjo... lotuliukas.gif
Andryte sveikinimai dideliausi sulaukus savo mažylės... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 08 24, 13:18)
Zydra, kaip Eliziuke tavo laikosi? jauciu namus jau vercia?

aha, jus nenorit eit i darba, o as isejau jau kada, elizai tik pusmetis buvo kai pradejau. lietuvoj gi ilgiausiai is visu europos saliu moka motinystes atostogas. pas mus tik puse metu, tada dar pusmeti trecdali atlyginimo ir viskas. ir tai nevalstybiniai darbai moka maziau. as aisku irgi noreciau but namie, o ne auklei eliza atiduot verysad.gif , bet, kad gyvenimas privercia...
nieko mergaites, isivaziuosit i darba, nauja rutina, bus normalu.
Atsakyti
Sveikos,

Caramele su tortadieniu 4u.gif

Andryte su seimos pagausejimu... 4u.gif

O man stogas vaziuoja... jau neislaikau jo... prikaliau valerijono darbe... o dbar einu laukt vakarienes - pietu... kol MV man ka padarys....
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 08 24, 16:01)
Sveikos,

Caramele su tortadieniu  4u.gif

Andryte su seimos pagausejimu...  4u.gif

O man stogas vaziuoja... jau neislaikau jo... prikaliau valerijono darbe... o dbar einu laukt vakarienes - pietu... kol MV man ka padarys....

kas dabar nutiko...harmonai siautėja g.gif
Aš šiandien irgi pikta...neišsimiegojus, naktį parduotuvės signalizacija kaukė doh.gif tai net langus uždarėm ir tai viskas girdėt buvo nes šalia parduotuvė... doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nu tau kas dabar??????? kam valerijonas? Ramybes ir poilsio tau daug 4u.gif

As tai ora vos gaudau doh.gif Nu taip tvanku ir karsta.... pas tevus buvo geriau,oras geras ir jo daug thumbup.gif dabar kol priprasiu,turesiu daugiau lovoj pagulinet,nes kitaip tai pompa doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, kaip smagu jau ne viena naujai iskepta mamyte wub.gif ir neuzilgo dar stebukliuku uzderes wub.gif
fainai smile.gif
Kas dabar is eiles.....vdapr kolkas jauniausia? g.gif
Atsakyti
O man stogas vaziuoja... jau neislaikau jo... prikaliau valerijono darbe...

turbut mums i ta pacia puse traukia stoga doh.gif lotuliukas.gif , mielai ir valerijankes paskanauciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 24, 16:36)
turbut mums i ta pacia puse traukia stoga  doh.gif  lotuliukas.gif , mielai ir valerijankes paskanauciau  ax.gif

drinks_cheers.gif

Mane artejancios angeliuko metines is pusiausvyros meta... doh.gif
Atsakyti
Dar karta sveikutes 4u.gif . As su klausimu...Pas mus ant kapelio ledinukai "nusibaige" verysad.gif , gal kas galit patart, ka tokiu metu butu galima pasodint g.gif
Atsakyti
Sandryja as susodinau begonijas.... nezinau matysiu kiek jos zydes...

Imetu kaip sutbarkem kapeli... ryt isimsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vdapr: 25 rugpjūčio 2009 - 06:19
QUOTE(vdapr @ 2009 08 24, 19:43)
Sandryja as susodinau begonijas.... nezinau matysiu kiek jos zydes...

Imetu kaip sutbarkem kapeli... ryt isimsiu...

user posted image

kaip grazu........... wub.gif wub.gif wub.gif
As maciau jau galima nusipirkt chrizantemu, tai galvoju kazi kiek cia jos laikytu? o begonijos jei gerai prigis, tai iki salnu turetu issilaikyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 24 rugpjūčio 2009 - 18:47