Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Melajja @ 2009 08 19, 19:49)
dekui  4u.gif  as butent jo ir uzsiprasiau du vnt, manau uz tokia kaina balzamas+siokia tokia spalvyte bus puiku, ir dar pabandymui lavera basis paimsiu  smile.gif

Turėjau tokį, bet spalvos jis nelabai priduoda, gal kokį blizgesį, bet tikrai nedažo schmoll.gif
Dabar savus lūpų balzamus pradėjau gamintis, ne blogesni nei pirktiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2009 08 19, 22:05)
Turėjau tokį, bet spalvos jis nelabai priduoda, gal kokį blizgesį, bet tikrai nedažo  schmoll.gif
Dabar savus lūpų balzamus pradėjau gamintis, ne blogesni nei pirktiniai  biggrin.gif

tai turbut nelabai yra pasirinkimo tuomet g.gif nes laveros su spalvom lyg girdejau, kad mazai drekina, sante su spf, kur eina, isvis sake sausina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 08 19, 22:18)
tai turbut nelabai yra pasirinkimo tuomet g.gif  nes laveros su spalvom lyg girdejau, kad mazai drekina, sante su spf, kur eina, isvis sake sausina doh.gif

Madaros dar gali pabandyti,su spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2009 08 19, 22:05)
Turėjau tokį, bet spalvos jis nelabai priduoda, gal kokį blizgesį, bet tikrai nedažo  schmoll.gif
Dabar savus lūpų balzamus pradėjau gamintis, ne blogesni nei pirktiniai  biggrin.gif

Aš irg pati gaminuosi thumbup.gif į pirktinius net nebežiūriu, o dar kai nusipirkau pippirmėtės EA, tai gaunasi tokie šaldantys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 08 20, 07:39)
Aš irg pati gaminuosi  thumbup.gif į pirktinius net nebežiūriu, o dar kai nusipirkau pippirmėtės EA, tai gaunasi tokie šaldantys  wub.gif

as visus metus naudojau savos gamybos lupu balzamus smile.gif KN pasidariau.. tai per tiek laiko labai nusibodo blush2.gif dabar kol kas pirktinius panaudosiu
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 20, 08:18)
as visus metus naudojau savos gamybos lupu balzamus smile.gif KN pasidariau.. tai per tiek laiko labai nusibodo  blush2.gif dabar kol kas pirktinius panaudosiu

man kilo mintis, kad gi galima į savo gamybos balzamus įdėti mineral. pudros. Pažiūrėsiu, ar em tirpsta, jei ką, tai galima Cup 3 a. nusipirkti kokius šešėlius ir juos dėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 08 20, 08:27)
man kilo mintis, kad gi galima į savo gamybos balzamus įdėti mineral. pudros. Pažiūrėsiu, ar em tirpsta, jei ką, tai galima Cup 3 a. nusipirkti kokius šešėlius ir juos dėti bigsmile.gif

O kas gausis? Kokiu tikslu dėsi pudrą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 20, 09:32)
O kas gausis? Kokiu tikslu dėsi pudrą?  g.gif

turetu gautis lupu balzamas su spalva biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 08 20, 09:27)

KN pernai sake, kad bandys pasidaryt dekoratyvines (lupdaziu, blakstienu tusa, pudras ir t.t.), bet iki siol kazkaip tylu sia tema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 20, 08:52)
turetu gautis lupu balzamas su spalva biggrin.gif

Oho, kaip įdomiai tongue.gif Papasakokit paskui, jei kuri bandysit mirksiukas.gif
Aš vis neprisiruošiu balzamo gamint, nes turiu tokią kvailą problemą - nerandu kokio patogaus induko doh.gif Bet jau svajoju labai, kaip gaminsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 20 rugpjūčio 2009 - 09:10
Pasigirsiu: buvau užsisakiusi porą dalykėlių lauktuvių iš Organic wear, tai vakar jau gavau: 2 in 1 Bronzer & Blush bei Face sculpting trio wub.gif Pirmiausia labai pakuotės sužavėjo - tokios tikrai organinės (popierinės), šiandien ryte tik truputį pabandžiau Face sculpting trio, - patiko kaip dengiasi, reikės vėliau normaliai išbandyti kaitaliojant šepetėlius bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip seniai čia besilankiau blush2.gif , tiesa, nuo šiol aš ne Peach17, bet Peach18. Jeigu, kas žinokit, kad aš tas pats asmuo biggrin.gif .
Visai neseniai teko apsilankyti Klaipėdoje, parduotuvėje Bio Eco (joje prekiauja kvapų namų produktais). Nusipirkau bosvelijų hidrolatą ir aliejuką riebiai odai smile.gif .
Hidralatą jau ir naudoju ir labai patinka, kvapas įdomus, be man priimtinesnis net už rožių wub.gif . Pardavėjos visai mielos, leido išmėginti hidrolatus.. . .
Jau vyksta gamybos vakarėliai, ir man siūlė vakare ateiti pasigaminti kremą, labai gaila, bet negalėjau. Tiesa galima duoti savo numerį ar el. paštą ir jos praneš ar yra laisvų vietų į kitą gamybos vakarėlį.
Pradėjau naudoti CC ir nesuprantu ar jis man vienai atrodo toks riebus? Dabar jau geriau, bet uš pradžių nesupratau kas atsitiko odai, kad tokia pariebėjusi doh.gif , tikiuosi kad su laiku išvis bus gerai smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach18: 20 rugpjūčio 2009 - 10:16
QUOTE(Peach18 @ 2009 08 20, 10:14)
Pradėjau naudoti CC ir nesuprantu ar jis man vienai atrodo toks riebus? Dabar jau geriau, bet uš pradžių nesupratau kas atsitiko odai, kad tokia pariebėjusi doh.gif , tikiuosi kad su laiku išvis bus gerai smile.gif .

Aš vis neatrenku, ką reiškia CC blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti