Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Trumpa ataskaita biggrin.gif Kauno Violey gauta šiandien, jau išrūšiuota tongue.gif
tai gan greitai pristatė siuntinį (per 6dienas) tik greitai neišsiuntė, nes neturėjo keleto norimų prekių. Blogiausia, kad violey nešaukė, kad neturim šių porekių, ką daryt, o tiesiog laukė velniai žino ko ir nesiuntė siuntinio doh.gif Dėkui krysste, kuri ragino su jais kontaktuoti 4u.gif
Siuntinys supakuotas tikrai saugiai ir tvarkingai, berods visos prekės yra g.gif Merginoms tai tikrai yra, savo netikrinau dar biggrin.gif kas liko tas biggrin.gif
Dovanėlių labai menkai biggrin.gif vyrui dušgelis yra, vaikams florascent kvepalų švytuoklė biggrin.gif o daugiau reklaminiai lankstinukai Logona smile.gif

Tikiuosi ryt sulauksim molių smile.gif na arba bent jau šią sav smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 09 07, 09:18)
Tikiuosi ryt sulauksim molių smile.gif na arba bent jau šią sav smile.gif 4u.gif

kaip laukiu biggrin.gif Iš Druide specialiai tik cinamoninę dantų pastą užsisakiau. Manau, gal jei vėl iš Ciel d'Azur užsakinėsi, reiks su moliu kokią paimti biggrin.gif Bėda tik kad nepamenu, kuri ten man taip patiko ax.gif
Atsakyti
o dėl vilniečių užsakymo iš violey dar nieko negirdėt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 09 07, 12:16)
o dėl vilniečių užsakymo iš violey dar nieko negirdėt?  unsure.gif

Šią savaitę jau bus, aišku Kryystė konkrečiau parašys kai tiksliai žinos, bet jau keliauja čia siuntinukas ax.gif
Atsakyti
Įtikinau draugę nusipirkti tamanus biggrin.gif, tai rezultatas puikus, sakė jau po 3 dienų dėmėles ir randukai nuo spuogų sumažėjo smile.gif . Pati kokosus ir sviestmedį ir klaipėdos bio eco pričiupau wub.gif , esu labai patenkinta jais.
Atsakyti
Labai tikejaus pries atostogas issiust i lietuva siuntinuka; jau buvau sutarus, kad praeita savaite siuntini is manes paims, lietuvoje jis turejo buti vakar/siandien.
Bet materia aromatica pavede biggrin.gif - tik siandien atnaujino savo veikla ir turbut tik ryt poryt issius jusu prekes. Taigi siuntini i lietuva teks siust tik po atostogu. Zodziu, sorry, kas lauket anksciau.

Idomu pasidare del suki kainu, tai pasiziurinejau. kaip jie sukele kainas paskutiniu metu! unsure.gif
balansuojanti rinkinuka pirkau uz £16, o dabar £26;
prausikli pirkau uz £22, dabar - £28;
oda sviesinanti kremuka pirkau uz £33, dabar £53.

idomu, cia tik uk ar visur taip kainas dabar pakeite.

as kai suki siek tiek gyriau, tai turejau omeny senas kainas biggrin.gif (nors ir tai, sakydavau, kad brangu).
dabartines kainos tai kazkokios labai jau... nemazos biggrin.gif

QUOTE(shopingas @ 2009 09 06, 23:48)
Jus paskaitinekit ebay temos pirma puslapi arba paypal tema internetiniu patarduotuviu skiltyje - bus atsakymai kaip atgaut pinigelius.

Nes jei pirkot, mokejot per paypal, negavot ir iskelet dispute'a arba claim'a - tai siuntejas arba irodo, kad issiunte (bet tada turi pateikt tracking nr), arba paypal nusprendzia jusu naudai ir grazina pinigelius. Matyt jus tik paraset pardavejui ar paypal'ui, bet neatidarinejot bylu.

man tik pora kartu teko susidurti, tai tikrai negaliu sakyt, kad esu ase viso sito reikalo. bet viena karta, kai uzmokejus buvau apie £10, atrodo, buvau uzvedus byla... vistiek nieko neisejo. kita karta tebuvo keli svarai sumoketa, tai net nesivarginau po keliu e-mail'u.
as tik zinau, kad tai nera toks paprastas reikalas su 100% -tine garantija visais atvejais. atsimenu, kai bandziau atsiimt ta £10 pasiguglinau - daugybe zmoniu atsiliepimu apie tai, kaip nieko neatgavo, daug pasisakymu apie tai, kad ta paypal'o garantija ' rubbish'as smile.gif
ten yra labai daug 'bet'. perkamas daiktas turi buti fizinis, yra min ir max ribos ir t.t. o jei pardavejas nemokus irgi neatgausi... sakau, labai detaliai nesigilinau ir jau primirsau, be to paypal'as galkeicia tas savo taisykles..
bet verta pasidometi, jei kas abejoja, ar jei perkat uz dideles sumas.
Atsakyti
Grizau is atostogu ir ziuriu, kad reiktu atnaujinti sandeliuka biggrin.gif

Sakykit, ar jau atsirado Nimfali sampunai su ozkos pienu? g.gif rugsejo men lyg ir zadejo, kad jau bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 09 07, 12:25)
Idomu pasidare del suki kainu, tai pasiziurinejau. kaip jie sukele kainas paskutiniu metu!   unsure.gif
balansuojanti rinkinuka pirkau uz £16, o dabar £26;

prieš kiek laiko pirkai? 4u.gif Kiek Suki produktai svarais, tokią sumą ir JAV doleriais kainuoja - ne centas į centą, bet panašiai. O už dolerį Lietuvoje mokėti apsimoka labiau, nei už svarą smile.gif

kas tau patiko iš to rinkinuko be prausiklio ir losjono? Tonikas kaip? Gal ką esi kūnui bandžiusi? Man labai patiko jų balzamas lūpoms biggrin.gif Sakau, gal ir kūnui, rankoms kokį stipriai drėkinantį, maitinantį ir apsaugantį produktą jie turi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 09 07, 12:32)
Sakykit, ar jau atsirado Nimfali sampunai su ozkos pienu? g.gif rugsejo men lyg ir zadejo, kad jau bus g.gif

nea - vakar dar tikrinau, tai kainoraštyje pažymėta, kad neturi sad.gif Jei matei, tai organizuojamės Druide siuntimui iš Kanados - jei domina ir nėra degantis reikalas, tai junkis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 07 rugsėjo 2009 - 12:42
Šąlant orams, man labai sausėja kojų (blauzdų) oda. Kokosai nepadeda, Alterros kūno kremas irgi per lengvas... Kas galėtų man padėti atgaivinti odą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 09 07, 13:46)
Šąlant orams, man labai sausėja kojų (blauzdų) oda. Kokosai nepadeda, Alterros kūno kremas irgi per lengvas... Kas galėtų man padėti atgaivinti odą?  4u.gif

Gal sviestmedis padėtų?
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 09 07, 12:54)
Gal sviestmedis padėtų?

Įtariu, kad padėtų, 4u.gif bet ant visų kojų tokį gerą reikalą teplioti gaila. unsure.gif Jei nieko geresnio nesugalvosiu, turbūt taip ir reikės daryti... Arba darysiu miksą iš sviestmedžio ir kokio prastesnio skysto aliejaus... g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti