Labai tikejaus pries atostogas issiust i lietuva siuntinuka; jau buvau sutarus, kad praeita savaite siuntini is manes paims, lietuvoje jis turejo buti vakar/siandien.
Bet materia aromatica pavede

- tik siandien atnaujino savo veikla ir turbut tik ryt poryt issius jusu prekes. Taigi siuntini i lietuva teks siust tik po atostogu. Zodziu, sorry, kas lauket anksciau.
Idomu pasidare del suki kainu, tai pasiziurinejau. kaip jie sukele kainas paskutiniu metu!
balansuojanti rinkinuka pirkau uz £16, o dabar £26;
prausikli pirkau uz £22, dabar - £28;
oda sviesinanti kremuka pirkau uz £33, dabar £53.
idomu, cia tik uk ar visur taip kainas dabar pakeite.
as kai suki siek tiek gyriau, tai turejau omeny senas kainas

(nors ir tai, sakydavau, kad brangu).
dabartines kainos tai kazkokios labai jau... nemazos
QUOTE(shopingas @ 2009 09 06, 23:48)
Jus paskaitinekit ebay temos pirma puslapi arba paypal tema internetiniu patarduotuviu skiltyje - bus atsakymai kaip atgaut pinigelius.
Nes jei pirkot, mokejot per paypal, negavot ir iskelet dispute'a arba claim'a - tai siuntejas arba irodo, kad issiunte (bet tada turi pateikt tracking nr), arba paypal nusprendzia jusu naudai ir grazina pinigelius. Matyt jus tik paraset pardavejui ar paypal'ui, bet neatidarinejot bylu.
man tik pora kartu teko susidurti, tai tikrai negaliu sakyt, kad esu ase viso sito reikalo. bet viena karta, kai uzmokejus buvau apie £10, atrodo, buvau uzvedus byla... vistiek nieko neisejo. kita karta tebuvo keli svarai sumoketa, tai net nesivarginau po keliu e-mail'u.
as tik zinau, kad tai nera toks paprastas reikalas su 100% -tine garantija visais atvejais. atsimenu, kai bandziau atsiimt ta £10 pasiguglinau - daugybe zmoniu atsiliepimu apie tai, kaip nieko neatgavo, daug pasisakymu apie tai, kad ta paypal'o garantija ' rubbish'as

ten yra labai daug 'bet'. perkamas daiktas turi buti fizinis, yra min ir max ribos ir t.t. o jei pardavejas nemokus irgi neatgausi... sakau, labai detaliai nesigilinau ir jau primirsau, be to paypal'as galkeicia tas savo taisykles..
bet verta pasidometi, jei kas abejoja, ar jei perkat uz dideles sumas.
Life's not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.