Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Hibisco @ 2009 09 02, 16:43)
O kam tu naudoji? Kaip dušo želę ar rankų muilą? Pasiteisina?  4u.gif

Pirmą kartą nusipirkau, šiuo metu norisi sutaupyti ant tokio dalyko kaip dušo želė blush2.gif Jei patiks, gal ir daugiau nusipirksiu (sueitų ir kaip muilas, kodėl gi ne). Bet dar negreit išbandysiu, po kokio mėnesio, kolkas turiu Weleda besibaigiančių dušo pienelių smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 09 02, 17:02)
Stepone pirkai? Man iš jų labiausiai patiko juodas ir violetinis, antracitinis mažiausiai smile.gif

Aha, Stepone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 09 01, 23:01)
Manau sita galima meginti  ax.gif

Dėkui 4u.gif

QUOTE(Hibisco @ 2009 09 02, 14:53)
O geras  blink.gif O aš visada aplenkdavau ratu šią kosmetiką, nes maniau, kad ji visai neekologiška...  doh.gif

Maišai su kita kosmetika D'oliva ar Olive, kaip Summer-In-Paris sakėdrinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 02, 16:40)
Aha, Stepone smile.gif

Gal matei ar Stepone yra Weledos dušo pienelių? Ypač domina levandų ir rožių kvapo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 02 rugsėjo 2009 - 20:35
QUOTE(Dovish @ 2009 09 02, 21:33)
Gal matei ar Stepone yra Weledos dušo pienelių? Ypač domina levandų ir rožių kvapo 4u.gif

Gal esi bandžiusi abu?Kaip tau kvapas,kuris labiau patinka? 4u.gif

Abu taip pat noriu išbandyti.Bet dabar nusipirkau Primavera dušo želę su levandom ir vanile.Vanilė nelabai jaučiasi,tik levandos,man patinka. wub.gif Skystesnė nei weledos,bet labai gerai putoja ir užtenka nedidelio kiekio. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 09 02, 21:37)

Būtent su levandom ir rožėm nesu turėjusi, todėl ir noriu būtent šių kvapų, nes visada pakliūna nusipirkti su citrusais ir šaltalankiais ax.gif Noriu jau kitų kvapų, tik nenoriu dušo kremo keisti, nes man thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nenoriu atidarinet temos del vienos firmos (manau ji LT nelabai populiari), tai pasidalinsiu savo patirtim cia. Zodziu buvau gavus dideli krepseli MyChelle produkcijos meginiu, tai dariau eksperimenta - naudojau tik sia kosmetika (man uzteko siek tiek virs savaites). Aprasysiu kiekviena produkta placiau. Tiesa, ten dar buvo prideta lentele pagal odos tipus/problemas ka kada naudot, tai bandziau pagal ja, bet aisku ne visu produktu megineliai buvo, o ir nevisu vienodam laikui uzteko....

Fruit enzyme cleanser - gerai nuprausia makiaza, tik reikia saugot akiu zona, nes grauzai be galo, jei patenka arciau akiu (esu seniau pora sios firmos prausikliu bandzius, tai kolkas su visais bandytais man taip buvo), tai as akis atskirai nuvalydavau makiazo valikliu (kitos firmos), o jau po to tik prausdavau siuo prausikliu. Kadangi esu atradus geresni tiek kainos, tiek efekto atzvilgiu, tai sito nepirkciau.

Honeydew cleanser - bekvapis, skirtas sausai odai prausiklis. Na arciau akiu irgi nedejau jo, o siaip prausia gerai. Bet velgi nepirkciau jo pati.

Apple brightening cleanser - nuprausia ka reikia, akis grauzia. Daugiau nieko ypatingo apie ji. Taip pat ne tas, kuri pirkciau.

Fruit enzyme mist - atlieka toniko vaidmeni. Labiausiai man patiko purskimo srove: purskia smulkiais laseliais, pora papurskimu padengia visa veida. Na bet kazko ypatingo irgi nepastebejau - pasirode eilinis tonikas. Pirkciau nebent tik del sroves (nors neaisku ar pilna pakuote taip pat purskia).

Pumpkin renew cream, Supreme polypeptide cream, Revitalizing night cream (bekvapis), oil free grapefuit cream - visi kremukai (isskyrus paskutiniji) labai riebus, uztenka itin mazo kiekio visam veidui ir kaklui, sakyciau gana sunkiai susigeria, nes visas mano rezimas buvo kaip paprastai, o einant dazytis pries darba oda budavo lyg riebia plevele pasidengus. Paskutinysis kremas lengviausias is visu, bet jis skirtas riebiai odai. Zodziu kremai labai taupus, bet nepirkciau del to kaip susigeria ir del kainos.

Fabulous eye cream - labai riebus paakiu kremas, siaip tekstura maloni, reikia jo labai mazai, o ir susigeria puikiai sakyciau (iskart nesusigeria, bet kol visi kiti kremai ant veido dar jauciasi, sitas jau buna pradinges). Pirkt turbut nepirkciau, nes nelabai naudoju paapkiu kremu kolkas.

The perfect C serum, Ultra hyaluronic hydrating serum, Capillary calming serum - tepiau po kremu, bet esmes ju taip ir nesupratau. Todel ir nepirkciau, nes neaisku kam reikalingi.

Clear skin serum - sitas jau mano pirkiniu sarase thumbup.gif Turejau spuogiuka, o ir ant smakro pas mane daznai matosi poros (nors spuogiuku nebuna, o oda siaip sausa mano), tai vis patepliodavau juo ta spuogiuka ir smakra - spuogiukas dingo per gal 2 dienas visiskai, o smakras jau irgi lygutelis. Uztai nusipelne jis atsidurti mano kosmetikos lentyneleje.

Fruit enzyme scrub - katik isbandytas ir likau suzaveta. thumbup.gif Nuprausus veiduka po sio sveitiklio odyte buvo itin svelni, silkine. Bet as iskart tepiau kauke, tai nezinau kaip butu jei nebuciau kazko uztepus. Nes kiek liko ant pirstu, tai issitepiau rankas ir kai jas nuploviau, tai lyg ir tempe odyte po kiek laiko. Bet nujauciu, kad atsiras jisai mano pirkiniuose greitu metu.

Guava cactus mask - kazkoks nesusipratimas doh.gif Skirta sausai/brandziai odai, o kadangi esu sausiaode, tai galvoju bus kazkas tokio. Deja deja... Vos tik uztepiau, iskart pradejau jaust dilgciojima - pagalvojau, kad gal taip turi but (visgi kaktusas sudetyje biggrin.gif ), nepraejus nei 2 minutems dilgciojimas tik stiprejo ir gana skaudus buvo, o kauke reikia laikyt 20min. O dar pradejo paakius degint, nors arti akiu jos netepiau. Tai as aisku pagalvojau, kad gal neturi taip stipriai veikt ir iskart nusiploviau. Na ir ka, sedejau su raudonais paburkusiais paakiais ir raudonais raudonais zandukais doh.gif Nereik nei sakyt, kad i busimus pirkinius si kauke ne nepretenduoja.

Cranberry mud mask - nors ir skirta riebiai odai, pagalvojau, kad jei jau turiu, tai pabandysiu (tuo labiau, kad neseniai ir spuogiukas buvo iskiles). Nieko blogo negaliu pasakyt, veikia kaip ir kitos purvo kaukes. Nepirksiu, nes nereikalinga, bet jei tureciau problemu, tai tikriausiai nusipirkciau.

Tropical skin smoother - dar vienas atradimas thumbup.gif Po jo odyte pasakiska palieka: svelni, minksta, padrekinta, silkine. wub.gif Jau ir isigijau, nes radau pigiau, o nuo realios kainos susilaikyciau (35ml kainuoja 32$).

Sun shield spf28 - apsauga nuo saules. Visai gerai susigeria net ant kremu pateptos odos, nepalieka baltos pleveles. Labai taupus daikciukas. Bet neturi kazko tokio, del ko noreciau pirkt.

Neisbandyti liko: White cranberry cleanser, Clear skin cleanser, Apple brightening peel, Fruit fiesta peel ir Clear skin spot treatment. Bet nezadu jau ju bandyt, nes vienas prausiklis riebesnei odai, kitas linkusiai i spuogiukus, peel man pats dalykas nereikalingas atrodo ir oda sujautrina, o treatment irgi nereikia, nes neturiu problemu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 03 rugsėjo 2009 - 02:27
QUOTE(shopingas @ 2009 09 03, 03:26)
Fruit enzyme cleanser - gerai nuprausia makiaza, tik reikia saugot akiu zona, nes grauzai be galo, jei patenka arciau akiu (esu seniau pora sios firmos prausikliu bandzius, tai kolkas su visais bandytais man taip buvo), tai as akis atskirai nuvalydavau makiazo valikliu (kitos firmos), o jau po to tik prausdavau siuo prausikliu. Kadangi esu atradus geresni tiek kainos, tiek efekto atzvilgiu, tai sito nepirkciau.

koki esi atradus? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 02, 17:40)
Aha, Stepone smile.gif

gal kartais uzmatei ar atsiveze argital molio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 09 02, 22:37)

Abu taip pat noriu išbandyti.Bet dabar nusipirkau Primavera dušo želę su levandom ir vanile.Vanilė nelabai jaučiasi,tik levandos,man patinka. wub.gif Skystesnė nei weledos,bet labai gerai putoja ir užtenka nedidelio kiekio. ax.gif

Weledos levandų duškę tik uosčiusi esu, o rožių jau prausiuosi - man patinka kvapas, saldesnis nei šaltalankių ar citrinų, bet neįkyrus, malonus 4u.gif
Atsakyti
Nudziuginkit mane ir pasakykit, kad kazka atradot panasaus i hauschkos rejuvenating? biggrin.gif blyn, gaila man tu 70 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 09 02, 21:37)

Aš turiu Weledos levandų dušo gelį. Iš pradžių kvapas atrodė gana vyriškas, tai MB pasiūliau, jis labai mielai ja naudojasi. Bet paskui pradėjau vėl ją naudoti ir dabar labai mėgstu prieš einant miegot ja praustis, maloniai nuteikia, man levandos šiaip patinka wub.gif Pirksiu dar, nors iš pradžių buvau nurašius.... blush2.gif
Gal galėtumėte pasidalinti įspūdžiais apie Weledos šaltalankių ir rožių dušo gelius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 09 03, 10:07)
Nudziuginkit mane ir pasakykit, kad kazka atradot panasaus i hauschkos rejuvenating? biggrin.gif blyn, gaila man tu 70 lt  doh.gif

Kažkas Aubrey Organics temoje gyrė jų kaukę - Aubrey Organics Green Tea Green Clay Rejuvenating Mask, - patiko labiau nei Hauschkos 4u.gif Aš jau į ją žiūrinėju, kai baigsiu Hauschkos, imsiu šitą ax.gif
Atsakyti
Beje, Operos vaistinėje Mėtos aliejai nepabrangę.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 09 03, 09:28)
Beje, Operos vaistinėje Mėtos aliejai nepabrangę....  mirksiukas.gif

būtent šitoje vaistinėje ir radau pabrangusius jų ekstraktus tongue.gif
Atsakyti