Žinoma,ko labiausiai norėjau tai KN produkcija.
Vakar jau apsilankiau parduotuvėje Kaune - http://www.aukimekar...log/group/id/14
Bet yra tikrai neblogas asortimentas ir kitos natūralios kosmetikos,nemažai Weledos ir Urtekram.Ir taip pat vaikučiams daug malonių daigčiukų.
QUOTE(katutis @ 2009 08 20, 21:12)
ciel d'azur. Kad ir 100 g. pabandyt gerti
QUOTE(Manija69 @ 2009 08 21, 07:15)
Vakar jau apsilankiau parduotuvėje Kaune - http://www.aukimekar...log/group/id/14
Bet yra tikrai neblogas asortimentas ir kitos natūralios kosmetikos,nemažai Weledos ir Urtekram.Ir taip pat vaikučiams daug malonių daigčiukų. 
Gal gali pasakyt maždaug kokį asortimentą iš KN turi? Ar yra bazinių aliejų pasirinkimas, ar turi eterinių, hidrolatų?
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 08 20, 19:32)
cia panasiai, kaip ir su ta depialiacija cukrum, bandziau bandziau, iki galo tobulai nesigavo ir nebesinori daugiau laiko gaist ir cukru gadint
Be reikalo rankas nuleidai, gal dar pabandyk, kažką turbūt ne taip darai, nes man iš pirmo karto gavosi ir labai paprasta pasirodė
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 21, 09:16)
Be reikalo rankas nuleidai, gal dar pabandyk, kažką turbūt ne taip darai, nes man iš pirmo karto gavosi ir labai paprasta pasirodė
aš tai labai džiaugiuosi tokį pigų, neskausmingą ir efektyvų būdą atradus 
gal tikrai reiktu
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2009 08 21, 08:15)
ir ka isigijai?
viena kart viriau ir as cukru depiliacijai (na pagal receptus kurie anksciau buvo parasyti), bet nelabai man kas ten isejo.. tiksliau vienas didelis saldainis
dar koja nusidegint sugebejau
tai po to nebebandziau, bet vistiek idomu butu..
tik norejau paklausti - o jus kai verdat ta cukraus pasta tai po to indas kuriame viret ar issiplauna gerai? as viriau metaliniame dubenelyje ir po to teko man ji ismesti, tai jei taip kiekviena karta, tai prasipirksiu as su tai metaliniais dubeneliais
tik norejau paklausti - o jus kai verdat ta cukraus pasta tai po to indas kuriame viret ar issiplauna gerai? as viriau metaliniame dubenelyje ir po to teko man ji ismesti, tai jei taip kiekviena karta, tai prasipirksiu as su tai metaliniais dubeneliais
QUOTE(Palomina @ 2009 08 21, 08:57)

Dubenėlių tikrai nereikia mesti lauk
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 21, 10:06)
Dubenėlių tikrai nereikia mesti lauk
Aš buvau išvirusi per kietą masę, kurią jau buvau perpylusi į dubenėlį, tai taip prilipo
Bet virintu vandeniu užpyliau, palaikiau per naktį, iš ryto sluoksnis nusiėmė, bet pakankamai ir likę buvo, tai aš dar kartą verdančiu vandeniu, vėl dalis nusiėmė, taip kelis kartus ir visai viskas nusiėmė 
ok zinosiu
QUOTE(Monica @ 2009 08 21, 07:59)
parašiau tau e-mail'ą, čia jau į asmeninius santykius pereinam
QUOTE(Palomina @ 2009 08 21, 08:57)
o jus kai verdat ta cukraus pasta tai po to indas kuriame viret ar issiplauna gerai?
iš vieno karto ne kiekvienai pasiseka, bet jei bandytum toliau - atsirinktum ir proporcijas, ir virimo laiką
QUOTE(katutis @ 2009 08 21, 10:28)
iš vieno karto ne kiekvienai pasiseka, bet jei bandytum toliau - atsirinktum ir proporcijas, ir virimo laiką
Puikiai išsiplauna indai ir puikiai nusivalo cukraus likučiai nuo depiliuojamų vietų. Aš darau panašiai kaip Hibisco, tik ne verdančiu vandeniu indą nupilu, o tiesiog labai karštu iš krano - jis pamirksta ir viskas kuo švariausiai išsiplauna
Ir per naktį nemirkau - kokį pusvalandį ar valandą 
QUOTE(katutis @ 2009 08 21, 09:28)
Aš darau panašiai kaip Hibisco, tik ne verdančiu vandeniu indą nupilu, o tiesiog labai karštu iš krano - jis pamirksta ir viskas kuo švariausiai išsiplauna
Ir per naktį nemirkau - kokį pusvalandį ar valandą 
Man irgi nereikia laikyti visą naktį, jei būna gera, o nepervirta masė
Čia aprašiau ekstremalų įvykį, kai jau atrodė beviltiška išgelbėti dubenėlį
QUOTE(Palomina @ 2009 08 21, 09:36)
aš jau šį savaitgalį vėl virsiu, gal net šiandien, jei jėgų užteks ir neužmigsiu prie dubens
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 21, 09:36)
man buvo, kad ir apskrunda, bet vistiek gerai išsiplaudavo
QUOTE(katutis @ 2009 08 21, 10:31)
aš jau šį savaitgalį vėl virsiu, gal net šiandien, jei jėgų užteks ir neužmigsiu prie dubens 
O nebandei kada tos masės ilgesniam laikui išsivirt ir atvėsusią ją laikyti iki kito karto? Galvoju būtų labai patogu iš karto daugiau pasidaryti, nes nereikėtų tiek kartų terliotis. Bet klausimas, ar ji pastovėjus gera būtų....