Įkraunama...
Įkraunama...

Fėja

QUOTE(ignesax @ 2011 03 11, 13:48)
Šitas vardas stipriai populiarėja, bet sutinku, kad jis tik pasakoms tinka thumbup.gif

Tai kad tik dvi mergaitės Lietuvoj tokiu vardu http://www.tevu-darz...ku-vardai/feja/
Atsakyti

QUOTE(ajivlis @ 2011 05 26, 23:20)
4u.gif na jei jau pasakų personažų vardais pradedame vaikus vadinti,visiškai nenustebčiau ,jei čia atsiras skyrelis"Kaip jums mano sūnaus vardas Pokemonas"?Gyvename realiame pasaulyje,kokie mums gražūs vaikai atrodytų viskam yra sava vieta.Ką jau padarysi ,vardas jau duotas ,duok Dieve ,kad mergaitė pajustų kuo mažiau diskomforto. 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Pirmiausia apie vaika pagalvokit pries dedami toki nesamoninga varda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajivlis @ 2011 05 27, 00:20)
4u.gif na jei jau pasakų personažų vardais pradedame vaikus vadinti,visiškai nenustebčiau ,jei čia atsiras skyrelis"Kaip jums mano sūnaus vardas Pokemonas"?Gyvename realiame pasaulyje,kokie mums gražūs vaikai atrodytų viskam yra sava vieta.Ką jau padarysi ,vardas jau duotas ,duok Dieve ,kad mergaitė pajustų kuo mažiau diskomforto. 4u.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Izabelee @ 2011 06 02, 17:07)
Pirmiausia apie vaika pagalvokit pries dedami toki nesamoninga varda doh.gif

na jau tikrai...
Atsakyti
Dabar ziuriu,negi mama spejo pakeisti varda i Lalita? bigsmile.gif Nes parase butent toks vardas. g.gif Duok D ,kad taip ir butu. doh.gif
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Na mano nuomone kitokia 4u.gif . Feja grazus zodis, gali buti ir vardas, keistas nes jis kaip zodis turi reiksme, bet juk daug vardu yra keistu pvz: Bite, Egle, Snaige Saule. Juk yra zodis saule, bet yra ir vardas saule. O jus, mamos, nepronozuokit vaikui blogos ateities. Ne vardas nes sekme vaikui, o jis vardui, NE vardas puos zmogu, o zmogus varda. Nuskambes keistai, ipras visi ir pamils ta varda. JUk ir vardu sarasas pasipildyt gali, jei dar sio vardo jame nera, gal ateityje bus. Kas nusprende, kad cia negali but vardas???Turbut Fejos mama dabar labai nusiminusi. BUtu daug geriau jei sia tema butumete sukure pries duodant varda 4u.gif. Nenusiminkit , kad isgirdot daug jums nemaloniu nuomoniu. 4u.gif
Atsakyti
Didesnes nesamones ir but negali doh.gif
Atsakyti
Man tai ne schmoll.gif
Atsakyti
Aš prieš kelis metus skaičiau straipsni viename mamų žurnale, kur rašė apie vieną šeimą, Ten viena mergaitė buvo Fėja kita Pasaka. Tada pirma kart ir susidūriau su tokiais vartais.
Atsakyti
Siaubaass
Atsakyti
man tai Ragana gražiau skamba tongue.gif
Atsakyti