Įkraunama...
Įkraunama...

Fėja

Mano draugės katytės vardas Fėja blush2.gif
Atsakyti
Man tai tas vardas sukelia neigiamą požiūrį į moterį doh.gif Mūsuose "ta fėja" turi aiškiai pašaipų, ironišką atspalvį
Atsakyti
Fėjos tegul pasakose gyvena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jju @ 2010 11 08, 16:20)
Fėjos tegul pasakose gyvena smile.gif

visiskai sutinku doh.gif
Atsakyti
Ma tai kažkokia nesąmonė taokiu vardu vaiką vadinti schmoll.gif tikrai manau kai paaugs bendraamžiai dėl jo šaipysis
Atsakyti
Na Fejos mamytei tikriausiai labai nesmagu skaityti visus komentarus , na bet ka padarysi , tikrai nelabai tinkamas vardas Feja ... Pats zodis grazus , ir kaip zinome personazas Feja tai kazkas pasakisko ,stebuklingo ... gal iki 4 metuku ir gali buti Feja , bet kuo toliau tuo labiau tas vardas mergaite smaugs ir ypac tarp vaiku , juk visos zinome kokie vaikai negailestingi .. as net nezinau ... Nebus asociaciju su indu plovikliu fairy ? juk Feja isvertus .. smile.gif g.gif Mano kaimynes suns vardas Feja , vadina Fejuku smile.gif irgi nustebau isgirdusi , bet jau pripratau , gal taip ir prie mergaites vardo imanoma priprasti smile.gif
Atsakyti
kaip žodis/personažas kelia teigiamas asociacijas, kaip vardas - wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 19, 16:47)
manau, padarėte kvailystę. bet ir ne pirmi jūs tokie... nail.gif

visiškai pritariu , nu neduok Dieve tokio vardo doh.gif gaila vaiko ir tiek.
Atsakyti
Savo dukrai tokio vardo neduočiau schmoll.gif Juk sutikit ne kaip skambėtų, jei sūnaus vardas būtų Nykštukas arba Burtininkas. Kažkaip kvailai skamba g.gif
Atsakyti
Kaimynes suns vardas
Atsakyti
Jazira tai gal kaimynystej gyvenam , nes mano kaimyne irgi turi suni vardu feja biggrin.gif
Atsakyti
g.gif Grazu, labai grazu, bet kol visa tai yra pasakoje, bet ne realiame gyvenime schmoll.gif
Atsakyti