Įkraunama...
Įkraunama...

Fėja

baisus kaip ir Upe, Vetra ar Audra ( nu zodziu , ne vardas , o stichine nelaime doh.gif )
Atsakyti
Kažkokia nesąmonė. Gaila vaiko, jei kiti prasivardžiuos....
Atsakyti
Kvailas vardas, toki turet butu geda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaniliniai Ledai @ 2011 10 04, 08:34)
baisus kaip ir Upe, Vetra ar Audra ( nu zodziu , ne vardas , o stichine nelaime  doh.gif )

drinks_cheers.gif

Feja- tik neaisku blogoji ar geroji lotuliukas.gif gaila mergaites blink.gif
Atsakyti
nesamone
Atsakyti
Normalus tas vardas,tikrai yra daug baisesniu,ypac dabar kai deda visokias achmandas,gomandas is serialu,man pvz baisesnis yra vardas žydrė,o žydrius tai visai schmoll.gif
Atsakyti
Turbut vis tik pakeite kazkokiu budu mergytei varda, nes parase tai Lalita wink.gif Nelabai man ir Lalita, nu bet jau dauggg geriau nei Feja
Ir apskritai, manau nera graziu ar negraziu vardu, cia kiekvieno skonio rikalas, bet yra tinkami ir netinkami vardai, tai Feja priskirciau prie netinkamu vaikams vadinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egipta: 07 spalio 2011 - 08:59
QUOTE(shidochika @ 2011 10 06, 22:08)
Normalus tas vardas,tikrai yra daug baisesniu,ypac dabar kai deda visokias achmandas,gomandas is serialu,man pvz baisesnis yra vardas žydrė,o žydrius tai visai  schmoll.gif

Visiškai nenormalus. O ko tau baisus Žydrė ir Žydrius? Lietuviški vardai, o žydra spalva- labai graži.
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2011 10 07, 13:24)
Visiškai nenormalus. O ko tau baisus Žydrė ir Žydrius? Lietuviški vardai, o žydra spalva- labai graži.

Tai ir Fėja lietuviškas žodis,visi vardai nauji būna keisti po to priprantam,o kad gyvūnams deda tai žinau begale atvejų kai gyvūnams deda tikrai žmonių vardus smile.gif
Atsakyti
Siaubiakas... lotuliukas.gif Jau nebeturi kur issidirbinet tos moterys kad tokius vardus vaikams gali sugalvot... biggrin.gif
Atsakyti
Aha smile.gif Įdomu, ką tėčiai galvoja smile.gif O gal čia mama tik pajuokavo smile.gif
Prie visokių vardų priprantama, bet vardai yra vardai, o ne bendriniai žodžiai, kurie, kaip viena mama minėjo, yra netinkami vaikams vadinti...
Atsakyti
Hmm g.gif Visgi geriau nei Upe ar pan., bet jau ir originalumas teveliu blink.gif
Atsakyti