Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti perkant maistą?

QUOTE(ulyja @ 2009 09 02, 08:23)
o vaikams dienpinigius į bendrą maistą skaičiuojat ar ne?vyro pietūs,jei nesineša iš namų?

aš rašau į atskirą exelyje grafą, o jei vyras valgo darbe, tai daugumoje parduotuvėsbūna maistas, tada dar turiu grafą atskirą "gatavas maistas", tai ten rašome viską ką perkame valgyt jau pagamintą, bet čia retenybė būna, dažniausiai ji yra tuščia ax.gif , o jei valgome po darbų su draugais kavinėjė, jau eina į pramogas. Bet šita grafą pasipildo per mėnesį tik kartą ax.gif
Atsakyti
Ar kas lanketes pardeje, kaip kazin maisto kainos su nauju PVMu....
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 02, 10:37)

Vakar vakare pirkau norfoj, kainos dar tos pačios g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 09 02, 10:37)

Kainos vos vos kilstelėjo jau anksčiau, vakar jokių naujų pasikeitimų (maximoje) nepastebėjau.
Atsakyti
Vakar buvau Maximoje, kad butu pasikeitusios kainos, nepastebejau.
Tik papildziau kavos atsargas, nes sia savaite visai kavai 20 proc. nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 02, 10:14)
aš rašau į atskirą exelyje grafą, o jei vyras valgo darbe, tai daugumoje parduotuvėsbūna maistas, tada dar turiu grafą atskirą "gatavas maistas", tai ten rašome viską ką perkame valgyt jau pagamintą, bet čia retenybė būna, dažniausiai ji yra tuščia, o jei valgome po darbų su draugais kavinėjė, jau eina į pramogas. Bet šita grafą pasipildo per mėnesį tik kartą ax.gif

Mano failiuke viskas lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Gatavas maistas sparčiai sumažėjo, kai pamačiau sumas blink.gif Ypač didelį įspūdį koldūnai padarė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 02, 12:50)
Mano failiuke viskas lygiai taip pat  drinks_cheers.gif
Gatavas maistas sparčiai sumažėjo, kai pamačiau sumas  blink.gif  Ypač didelį įspūdį koldūnai padarė  unsure.gif

tai jo, uz koldunus kaip uz mesa reik moket cool.gif ir dar nepasakyciau,kad skanumo virsune cool.gif todel nebeperku koldunu pardese ax.gif
Atsakyti
o aš gaminu koldūnus, kai prasideda prasti orai, tada kokį savaitgalį, kai lija ir priversti namie tupėt ir pridarom. Vyras mėgėjas kočioti, jam gerai einasi, tai man mažai lieka to darbo ax.gif . Tik suspaudau ir į kamerą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 02, 13:44)
o aš gaminu koldūnus, kai prasideda prasti orai, tada kokį savaitgalį, kai lija ir priversti namie tupėt ir pridarom. Vyras mėgėjas kočioti, jam gerai einasi, tai man mažai lieka to darbo ax.gif . Tik suspaudau ir į kamerą biggrin.gif

štampuoju šiandien su bulvėm ir su mėsa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 02, 13:44)

Dabar jau ir aš gaminu... Kai pirmą kartą gaminau, paskaičiavau, kad man gavosi keturis blink.gif kartus pigiau nei pirkti doh.gif Prigaminu ir kišu kameron tongue.gif
Mūsų kamera (šaldiklis) keturių stalčių, kurių vienas greito šaldymo, tai vakar jau liūdėjau, kad maža vietos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 02, 13:44)
Dabar jau ir aš gaminu... Kai pirmą kartą gaminau, paskaičiavau, kad man gavosi keturis  blink.gif  kartus pigiau nei pirkti  doh.gif  Prigaminu ir kišu kameron  tongue.gif
Mūsų kamera (šaldiklis) keturių stalčių, kurių vienas greito šaldymo, tai vakar jau liūdėjau, kad maža vietos...  doh.gif

ir pas mus toks, kai prisišaldau uogų, daržovių ir mėsos, mažai vietos lieka gatavam maistui užšaldyt ax.gif , galvojam apie dar vieną mažiuką 4 stalčių, bet krizė biškį pamaišė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 02, 14:57)
ir pas mus toks, kai prisišaldau uogų, daržovių ir mėsos, mažai vietos lieka gatavam maistui užšaldyt ax.gif , galvojam apie dar vieną mažiuką 4 stalčių, bet krizė biškį pamaišė  blush2.gif

aš galvoju apie didelį, po krizės lotuliukas.gif
Pamąsčiau, kad apsimoka daržoves šaldyti, nes mes dažnai perkam gatavus rinkinius, tai vasarą galėčiau prisišaldyti ax.gif
Atsakyti