QUOTE(ragana @ 2009 08 31, 07:57)
Aha, tikrai
Kaip idomu...
bet kaip suprantu, tai maistui is ju tinkamas tik vienas.


Tai kad food grade prie pirmo ir antro parašyta. Aš turiu tą tamsų, tai toks kartumas jaučiasi. Bet nesu bandžiusi kitokio, reiks gal ir tą šviesų pabandyt.
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2009 08 31, 10:43)
bet del ko tu spalvu toks skirtumas?
tas beveik baltas tai parasytas, kad is pakepintu pupeliu.

Tas tamsus yra nefiltruotas, tai todėl turbūt ir tamsus yra.
QUOTE(Bachure @ 2009 08 31, 12:32)
Dar dėl kakavos sviesto. Kaip jis naudojamas? Na jis kietas ir kaip juo teptis kūną? Lengvai tirpsta?
Aš kartais rankas pasitepu. Tirpsta sunkiai, ilgai delnuose reikia šildyti. Kūnui tai geriau maišyti su kuo nors. Bet kvapas

