Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 4 tema

QUOTE(Monica @ 2009 09 03, 15:28)
manau geriau būtų netepti, o apeiti. Kam spuogus lepinti biggrin.gif

Ačiū, Monica, už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 09 03, 13:27)
reikia tepti tik ant spuogų, ant viso veido kitą priemonę smile.gif

O kodėl, tavo nuomone, tepti tik ant spuogų reikia?
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 09 03, 14:10)
Nusipirkau čampakų pomadą, kvapas dieviškas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

baisu ir skaityti, norų tik daugėja blink.gif biggrin.gif Bet vistik numeris vienas - pelargonijų EA biggrin.gif

QUOTE(Hibisco @ 2009 09 03, 14:54)

kad sveikos odos nenudžiovintų, kaip Puk smile.gif Bet jei tau nedžiovina, o atvirkščiai - patinka, taip tepk toliau ir galvos nesuk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 09 03, 15:54)

kaip katutis ir parašė, jei džiovina, oda sausoka, tai dėl to.Jei oda riebesnė, galima visą tepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 03, 15:11)
baisu ir skaityti, norų tik daugėja  blink.gif  biggrin.gif Bet vistik numeris vienas - pelargonijų EA biggrin.gif
kad sveikos odos nenudžiovintų, kaip Puk smile.gif Bet jei tau nedžiovina, o atvirkščiai - patinka, taip tepk toliau ir galvos nesuk biggrin.gif

4u.gif
Įdomu, koks poveikis jos... Aš pirkau, nes paskaičiau, kad padeda nuo juodų ratilų po akimis. Nebuvau radus tokio aliejaus ar šiaip natūralaus produkto, kad duotų efektą, o man tokio labai reikia unsure.gif Bet dabar galvoju, juk ten kokosų aliejus, doh.gif o kokosų aliejus mano paakiams visai nepatiko. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 09 03, 15:19)
4u.gif
Įdomu, koks poveikis jos... Aš pirkau, nes paskaičiau, kad padeda nuo juodų ratilų po akimis. Nebuvau radus tokio aliejaus ar šiaip natūralaus produkto, kad duotų efektą, o man tokio labai reikia unsure.gif  Bet dabar galvoju, juk ten kokosų aliejus,  doh.gif o kokosų aliejus mano paakiams visai nepatiko. schmoll.gif

tikriausiai nuo igimtu juodu paakiu nepades g.gif

Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2009 09 03, 13:15)
Na kažkokia mistika man su tai aliejais g.gif Emulsija nuo spuogų traukia odą, norisi ant viršaus teptis kremu unsure.gif  naudoju ketvirta diena. tepu ant sudrėkintos hamamelių hidrolatu odos, susigerai gerai, bet vietomis oda pleiskanoja. Ką aš darau ne taip g.gif

turiu hamameliu hidrolata, man atrodo, kad jis ssausina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 09 03, 15:10)
Nusipirkau čampakų pomadą, kvapas dieviškas  wub.gif  wub.gif  wub.gif Patinka labiau nei bet kurio eliksyro kvapas  wub.gif  wub.gif
Na bet čia aišku skonio reikalas  ax.gif

Tikrai,kad skonio reikalas. biggrin.gif Kelis kart uosčiau champakų pomadą,bet man kvapas doh.gif Toli gražu nuo champakų hidrolato kvapo ir juolabiau nuo champa ataro.

Bet labai patinka Bema plaukų losijonas nuo plaukų slinkimo, kvapas pasaka wub.gif Turbūt šalavijai jame taip kvepia.Poveikio dar nepastebėjau,bet su laiku,manau bus.Juk auginu kasas. tongue.gif

Ir dar,prisiminiau,kad noriu paklausti,kur laikote hidrolatus?Aš tai vonioje.Bet esu skaičiusi,kad hidrolatus reikia laikyti šaldytuve. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 09 03, 21:26)
Ir dar,prisiminiau,kad noriu paklausti,kur laikote hidrolatus?Aš tai vonioje.Bet esu skaičiusi,kad hidrolatus reikia laikyti šaldytuve. g.gif

as visada laikydavau (dabar neturiu) kambary - spintelej
Atsakyti
ir aš kambaryje laikau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 09 03, 17:19)
tikriausiai  nuo igimtu juodu paakiu nepades  g.gif

Taip, čia tirkai turbūt nelabai išsprendžiama problema drinks_cheers.gif Nebent maskuojama biggrin.gif Tas įgimtumas pas mane toks, kad jie labai išryškėja pervargus ar gerai nepamiegojus, bet ištisai jie nebūna pajuodę labai...
Aš juos maskuoju su Nvey kasdien, bet gi susigundai, kai randi parašyta, kad kažkas gali padėti eb maskavimo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 09 03, 17:19)
4u.gif
Įdomu, koks poveikis jos... Aš pirkau, nes paskaičiau, kad padeda nuo juodų ratilų po akimis. Nebuvau radus tokio aliejaus ar šiaip natūralaus produkto, kad duotų efektą, o man tokio labai reikia unsure.gif  Bet dabar galvoju, juk ten kokosų aliejus,  doh.gif o kokosų aliejus mano paakiams visai nepatiko. schmoll.gif

Kiek laiko naudojat ir ar padeda nors kiek? g.gif
Kitos forumietės tamsesniems paakiams rekomendavo ir aš vis gundausi eržkėtrožių aliejumi - gal bandėt?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 09 04, 09:35)
Kiek laiko naudojat ir ar padeda nors kiek?  g.gif
Kitos forumietės tamsesniems paakiams rekomendavo ir aš vis gundausi eržkėtrožių  aliejumi - gal bandėt?? 4u.gif

Aš tika nusipirkau pomadą, dar nebandžiau jos, tik rašiusi buvau, kad kvapas labai patinka. wub.gif
Turiu erškėtrožių aliejų paakiams. Nežinau, neutralus jis man toks, nepajaučiau nieko ypatingo. Ne dėl ratilų aš jį naudojau, o šiaip paakiams... Ratilams, kaip kažkas rašė, manau, padeda tik maskavimas unsure.gif
Beje, neseniai kažkaip su sviestmedžiuotom rankoms perbraukiau per paakius ir patiko poveikis, iš ryto buvo labai maloni oda. Tai dabar pasidariau miksą iš sviestmedžio ir erškėtrožių ir patinka man. Nors kad sviestmedis tiktų paakiams, niekur nebuvau skaičiusi ir šiaip nepagalvočiau, kad toks riebiakas gali patikti paakiams... unsure.gif
Atsakyti