Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 4 tema

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 18, 11:07)
gal yra kas frankincensa naudoja? man ji patare kaip labiausiai vystanciai odai stangrinti tinkanti.

Ar tik nebuvai siandien KN? ax.gif tongue.gif
siandien kaip tik ten buvau ir man patare frankinceno EA kaip stangrinanti, bet kaip supratau jo lengva padauginti, tada oda net "rauksletis" gali pradet unsure.gif na kazkas tokio, tempti per daug...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 09 18, 13:08)
Ar tik nebuvai siandien KN?  ax.gif  tongue.gif
siandien kaip tik ten buvau ir man patare frankinceno EA kaip stangrinanti, bet kaip supratau jo lengva padauginti, tada oda net "rauksletis" gali pradet  unsure.gif na kazkas tokio, tempti per daug...

tiesiog prisiminiau kai pirkau hamameli, kuris antioksidantas, prevencinis pries senejima, tai ir apie frankincensa pasakojo. man visada istringa viskas kas pries senejima lotuliukas.gif gal sakau reiketu pakaitalioti, nes roziu tik puse beturiu.

o ka pirkai KN?
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 18, 15:24)
tiesiog prisiminiau kai pirkau hamameli, kuris antioksidantas, prevencinis pries senejima, tai ir apie frankincensa pasakojo. man visada istringa viskas kas pries senejima  lotuliukas.gif gal sakau reiketu pakaitalioti, nes roziu tik puse beturiu.

o ka pirkai KN?

populiariausia sio menesio preke - pelargoniju EA biggrin.gif 4u.gif
kita savaite eisiu dar, noriu aliejuku misini krutinei ir slaunims tepti, kad stangrintu, bet turiu dar tik palergoniju EA ir abrikosu branduoliu alieju, o norsi truputi daugiau ingredientu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 09 18, 13:57)
beje, kad išsiaiškint, paskambinau marmozel tongue.gif .Įtariu, l.kritiškai šnekėjau,kažkaip netyčia gavosi blush2.gif .Tai man pasakė, kad perka žaliavą ir iš Kn, iš Karl hadek , Styx.Dauguma aliejų nerafinuoti, bet yra ir rafinuotų. Renkasi aišku ne brangiausią variantą. Bet teigia, kad kokybė yra gera. Na, mano galva, jos produkcija geriau nei kokie sintetiniai produktai, beje ir kremą 1 turi (30 ml-32 lt berods). Gal kokius al. kvepalus, masažinius al. ir galima pirkti, tikrai geresni nei iš eilinėse pard. parduodamus, bet ant veido aš jų produkcijos netepčiau, taipogi kaip gydomosios aromaterapinės  irgi nenaudočiau:ax: Beje, pasakė, kad tipo nedidelė dalis rafinuoto al. nesugadina viso produkto, kai aš paklausiau apie galimybę pirkti tik iš nerafinuotų al. pagamintą produkciją

thumbup.gif Šaunuolė,ilgai aiškintis nereikėjo. mirksiukas.gif

Dailus_kvietkelis Paskelbta Šiandien, 15:24
tiesiog prisiminiau kai pirkau hamameli, kuris antioksidantas, prevencinis pries senejima, tai ir apie frankincensa pasakojo. man visada istringa viskas kas pries senejima  gal sakau reiketu pakaitalioti, nes roziu tik puse beturiu.

Gal gali apibūdinti hamemelių ir frankincenso kvapus? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 09 18, 18:39)
thumbup.gif  Šaunuolė,ilgai aiškintis nereikėjo. mirksiukas.gif

ir aš atsakysiu, iki kol Dailus kvietkelis atsilieps. frankinsencas-tai toks dervos, medienos, balzaminis kvapas, gal esi uosčiusi pvz. Myros, pačiulio? Į tą pusę smile.gif O hamamelio stiprus žolinis kvaoas, su medienos užuomina.Daug kam nepatinka biggrin.gif Beje, hamam. nėra ea, tik hidrolatas, o šiaip dar būna ektraktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 09 18, 18:58)
ir aš atsakysiu, iki kol Dailus kvietkelis atsilieps. frankinsencas-tai toks dervos, medienos, balzaminis kvapas, gal esi uosčiusi pvz. Myros, pačiulio? Į tą pusę smile.gif O hamamelio stiprus žolinis kvaoas, su medienos užuomina.Daug kam nepatinka biggrin.gif Beje, hamam. nėra ea, tik hidrolatas, o šiaip dar būna ektraktas smile.gif

Ačiū 4u.gif
Na reiks gal kada abu pauostyti, jei patiks, gal ir išbandyti. Nes man nelabai noriai naudojasi,jei kvapas 'ne mano'. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 09 18, 17:39)

kaip Monica ir sake, frankincenso toks dervos, balzamuojantis, o hamameliu- toks shienelis svieziai dziovintas man smile.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 09 18, 10:44)
tai gal naujų žmonių nebeims? smile.gif

Rkatyte, ką gaminot? Baisiai įdomu, kokį receptų lapą pati neužilgo gausiu biggrin.gif

naujiems antradieniai liks. uzsirasei i vakareli? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 09 18, 17:58)
hamamelio stiprus žolinis kvaoas, su medienos užuomina.Daug kam nepatinka biggrin.gif

o man atvirkščiai - be galo patiko žolinis jo kvapas ir jis tikrai nebuvo per stiprus biggrin.gif

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 18, 19:35)
naujiems antradieniai liks. uzsirasei i vakareli? smile.gif

aha, bet ne spalį - kitą savaitę eisiu ten nuskausminti piniginės pioneer.gif Pasidariau sąrašą, kad nieko nepamirščiau good.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 18, 21:16)
kitą savaitę eisiu ten nuskausminti piniginės pioneer.gif Pasidariau sąrašą, kad nieko nepamirščiau good.gif

tai kai nusiskausminsi - pranesk ka pirkai ir kur naudosi pirkinius smile.gif
Atsakyti
Man tai hamamelių hidrolatas ryžiais kvepia biggrin.gif Šiaip labai švelnus, neįkyrus kvapas, net savotiškai malonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 18, 13:34)
aišku, KN kainos irgi neaišku kiek pakeltos (mes juk nežinome, kiek jie užsidirba),

Dėl KN užsidėto antkainio esu keletą istorijų girdėjusi, bet nenoriu čia pletkinti, tik pasakysiu, kad kainos tikrai neblogai užkeltos smile.gif

QUOTE(Monica @ 2009 09 18, 18:58)

Sutinku, kad frankincens EA į myros panašus, bet pačiulis man tai ne iš tos operos schmoll.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 09 18, 20:09)
Ačiū 4u.gif
Na reiks gal kada abu pauostyti, jei patiks, gal ir išbandyti. Nes man nelabai noriai naudojasi,jei kvapas 'ne mano'. wink.gif

Būtinai pauostyk, nes asmeniškai man frankincensas labai specifinio kvapo. Beje jis yra priskiriamas prie biblinių kvapų (kaip ir mira ar nardai). Kai kuriems jį uostantiems labai lengvai sekasi bažnyčią įsivaizduoti, nes ten naudojamas. Man tai nepavyko, matyt dėl to, kad retai vaikštau doh.gif (žinios iš KN mokslų ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 09 19, 22:06)
Sutinku, kad frankincens EA į myros panašus, bet pačiulis man tai ne iš tos operos  schmoll.gif
Būtinai pauostyk, nes asmeniškai man frankincensas labai specifinio kvapo. Beje jis yra priskiriamas prie biblinių kvapų (kaip ir mira ar nardai). Kai kuriems jį uostantiems labai lengvai sekasi bažnyčią įsivaizduoti, nes ten naudojamas. Man tai nepavyko, matyt dėl to, kad retai vaikštau  doh.gif  (žinios iš KN mokslų  ax.gif )

Kaip ydomu! bigsmile.gif Jei tas kvapas panašus i bažnyčios smilkalų,tai man jis labai patinka. biggrin.gif
Belieka man tik pauostyti po jūsų apibūdinimų. cool.gif
Atsakyti