Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 4 tema

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 21, 12:08)
Monica, atidarom krautuvėlę cool.gif Aš irgi svajoju apie tokį reikalą ax.gif

Aš irgi jungiuosi prie jūsų 4u.gif Kažkur giliai kirbena tokia svajonė, gal bendrai kažką ir padarytume mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 09 21, 21:07)
nep, o kas jūsų nuomone yra gerai ir už tinkamą kainą? wink.gif

Bandyti ir bandyti "mazum tiks" galima butu ten, kur kainos yra mazesnes. Man asmeniskai ju pasiulytas aliejus sugadino oda kokiems 2 men. Tai tikrai uz tokia kaina neverta. Jautesi, kad oda nusausejo, neteko dregmes, bet kartu ja isbere, ir uzkimso, nors nesu alergiska ar jautriaode. Tik oda truputi riebi, greiciau i normalia panasesne, ar misria. Bet gi buvo paaiskinta, kad nerafinuotas produktas poru nekemsa. Hidrolato pakaitala darau pati, ir zinok padeda, tas kur pirkau ten, beveik jokio poveikio nedare,. Geriau CHEMINIS "Bioderma" tonikas, uz panasia kaina, tikrai geriau. Dabar naudoju, labai patinka. Jiems uz "pasaku sekima" aciu, daugiau nemokesiu. Va buteliukai ten labai neblogi, galima isipilt pasidarius lotuliukas.gif
Jei jums tinka, tikrai jauciat thumbup.gif kad super, atradot savo,tai puiku. Bet bandymais uzsiimti is ten perkant, tikrai neverta, nebent tikrai labai gerai gyvenciau...Kainos uzkeltos 3 kartus realios vertes. Jei net Lt gyvenanti pasiturinti prancuze, megstanti aliejukus lotuliukas.gif stebisi, kad su kaina tai tikra nesamone. Dar gi Lietuvos kontekste. Tai tikrai butu puiku jei atsirastu dar bent 1 nevalytu alieju, muilo ir hidrolato parduotuve. Galeciau ir as prisijungti tuo, ka moku, manau tiktu ten... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 09 22, 15:36)
Hidrolato pakaitala darau pati, ir zinok padeda..

Truputį ne į temą paklausiu, tai gal galėtum į až parašyti, kaip tu pati tą pakaitalą pasidarai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 09 22, 14:36)
Bet bandymais uzsiimti is ten perkant, tikrai neverta, nebent tikrai labai gerai gyvenciau...

nuoširdžiai tikiuosi, kad tau nebūtų verta tik dėl pinigų smile.gif Nes toms, kam tikrai blogai, bandys viską, kur yra bent menkiausia tikimybė, kad gali padėti - tai būtų KN, vaistinė, parduotuvė, ar iš artimojo užsienio nelegaliai pargabentas kremas wink.gif

jaučiu, kiekviena galėtų papasakoti istorijų, tarp jų ir aš, kiek, kur ir ko pirko ir apskritai, kiek pinigų išleido beieškodamos, kas tinka. Bet tikrai nedrįsčiau teigti, kad į KN tai neikit, neverta tongue.gif
Atsakyti
Vienoms tinka, kitoms ne..man KN aliejai tinka, ypac saulegrazu, drekina, nekemsa..super..tikrai tikrai, dar su arbatmedziu ir pelargonija. O ta mineta Bioderma man visai netiko, lipnus veidas buvo..tai cia kaip kam..
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 22, 15:51)
jaučiu, kiekviena galėtų papasakoti istorijų, tarp jų ir aš, kiek, kur ir ko pirko ir apskritai, kiek pinigų išleido beieškodamos, kas tinka. Bet tikrai nedrįsčiau teigti, kad į KN tai neikit, neverta tongue.gif

pagal savo patirtį (ir ne tik) galiu pasakyti, turint iš esmės nesergančią odą (nešneku apie mm spuogus ar kokią kuperozę) atsirinkti veido priežiūrai aliejus, jų mišinius yra žymiai sudėtingiau nei sintetinius kremus cool.gif Nes visgi dažnai susiduriama su porų kimšimu, kas naudojant sint. kremus kažkodėl rečiau pasitaiko (gal kad jie neturi sudėty nat. aliejų, o tik neaiškius chem darinius g.gif ). Ir dar man atrodo, kad oda lengviau pasisavina ir nesausėja, kai daromi kremai su skysta faze iš tų pačių aliejų.Tada l. padidėja sugeriamumas, ir mažiau pačio aliejaus sugeria oda.

Nep, o su naminiu hidrolatu l. sudominai, gal pvz Nat. gam. temoj galėtum pasidalint patirtim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 09 22, 20:15)
. Ir dar man atrodo, kad oda lengviau pasisavina ir nesausėja, kai daromi kremai su skysta faze iš tų pačių aliejų.Tada l. padidėja sugeriamumas, ir mažiau pačio aliejaus sugeria oda.

as manau, kad cia yra tiesos, skaiciau apie odos emolientus (drekiklius) tai raso, kad siaip i oda dregme nepatenka turi buti riebalas+dregme+jei neklystu kazkokia rugstis(neatsimenu tiksliai), bent jau pramoniniu kremai taip ir yra daromi, tada vandens molekules nukeliauja giliai i oda ir ten "uzsirakina" atleiskit viso proceso tiksliai ir moksliskai nepaaiskinsiu, pasakoju ka atsimenu
as naudoju siaip aliejukus, bet jei jau atsiranda koks ziauresnis nusausejimas (pas mane i egzema polinkis) tai tepu logonos kunkremiu nesvarbu veidas ar kunas ir man padeda, tiksliai atsimenu kai situo domejausi logonos kuno svieste radau visus tuos drekinimui butinus komponentus
sori, kad issipleciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 22 rugsėjo 2009 - 19:50
QUOTE(Odora @ 2009 09 22, 20:50)
tiksliai atsimenu kai situo domejausi logonos kuno svieste radau visus tuos drekinimui butinus komponentus
sori, kad issipleciau

Gal gali ir mums parašyti kokie tie komponentai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 09 22, 20:58)
Gal gali ir mums parašyti kokie tie komponentai? 4u.gif

mielai tik, kad tam kartui pasiziurejau ir niekur neuzsirasiau tai ziuriu i etikete kaip avele i naujus vartus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 09 21, 19:58)
o kam jus naudojate eliksyrus? ieskojau ju KN puslapyje, bet neradau, gal galite imesti nuoroda ar pasakyti, kur ju ieskoti?  ax.gif noriu pasiskaityneti...

bryyla, turbut todel ir nepastebejai, nes jie tiesiog pirmame puslapyje, atsidarai www.aromata.lt ir tiesiai i tave visi keturi buteliukai paciame grazume biggrin.gif
Papildyta:
pamirsau parasyti: nugi ejau frankincenso hidrolato pirkti odos stangrinimui, ir neber, ispirko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 09 22, 21:10)
mielai tik, kad tam kartui pasiziurejau ir niekur neuzsirasiau tai ziuriu i etikete kaip avele i naujus vartus doh.gif

Na tai progai pasitaikius, kai atrasi, parašyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 09 22, 21:10)

na kad jau prasiziojau tai paieskojau smile.gif reikia, kad kosmetika butu su "humectans" cia bendrinis pavadinimas. o cia pvz sintetiniu ir geruju

Some Synthetic Un-"Natural Humectants
1. Propylene Glycol – causes irritation and contact dermatitis
2. Ethylene/Diethylene Glycol – causes irritation and contact dermatitis
3. PEG compounds (eg Polyethylene Glycol) – may contain the toxic by-product dioxane

Some natural Humectants
1. Lecithin
2. Panthenol (pro-vitamin B5)
3. Glycerin

When choosing skin care products, you should always ensure that humectants are in the ingredients. However, make sure to stay away from propylene glycol. Instead, choose products with vegetable glycerin, vitamin E, panthenol (a form of pantothenic acid - Vitamin B5), collagen and elastin. These humectants are safe and natural and provide the dry skin care you need without causing further damage.

gal reikejo nat kosmetikos temoj geriau parasyt g.gif

Atsakyti