Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 4 tema

Melajja, klausk tamanų/puiklapių/foraha - neaišku, kaip jie toje parduotuvėje yra atpažįstami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 09 23, 14:24)
4u.gif  bet pakalusus pardavejos apie tamanu alieju, ispute akis, sake tokio neturi ir niekada nebuvo tureja, susidariau toki vaizda, kad ten is vis kvapu namu produkcija neprekiauja  doh.gif
Gal zinote ar "ekologija ir mada vaikams" yra tamanu?  g.gif

ne visos jos dar gerai nusimano apie KN produkcija, reikejo paprasyti, kad atveztu kitai savaitei. As buvau vakar Via Naturalis , tai tamanu irgi nemaciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 23, 14:51)
Melajja, klausk tamanų/puiklapių/foraha - neaišku, kaip jie toje parduotuvėje yra atpažįstami smile.gif

klausiau, klausiau, kaip pasakiau dar kitaip vadinami puiklapiu, tai dar labiau akis isprogdino doh.gif jau isivazduoju kas butu jei buciau paprasius "foraha" aliejaus lotuliukas.gif
ale galejo pasiulyt uzsisakyt, nes uzsiminiau, kad sis aliejus is KN...
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 09 23, 15:25)
klausiau, klausiau, kaip pasakiau dar kitaip vadinami puiklapiu, tai dar labiau akis isprogdino  doh.gif  jau isivazduoju kas butu jei buciau paprasius "foraha" aliejaus  lotuliukas.gif
ale galejo pasiulyt uzsisakyt, nes uzsiminiau, kad sis aliejus is KN...

Pirkau pries pora savaiciu, bet irgi kol isaiskinau ko man reikia doh.gif Pasakiau tamanu aliejaus, tai is pradziu pasake, kad neturi, paskui nuejo paziureti ar nera sandelyje tarp naujai atveztu. Atejusi pasake, kad nera. Bet kai pradejo vardinti ka tame sandelyje mate, tai paminejo ir ''kazkokiu puiklapiu'' alieju smile.gif va tada as ir apsidziaugiau biggrin.gif Paprasiau, kad ''tu puiklapiu'' man duotu lotuliukas.gif As tada paaiskinau, kad tamanai=puiklapiai, taigi kodel pardaveja issprogino akis isgirdusi siuos pavadinumus, neisivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 09 23, 17:06)
As tada paaiskinau, kad tamanai=puiklapiai, taigi kodel pardaveja issprogino akis isgirdusi siuos pavadinumus, neisivaizduoju  unsure.gif

Turbūt kita pardavėja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 23, 08:50)
Dar esu pirkusi Prismoj kokosų pieno, kur įeina tik kokosas ir vanduo, jokių E ir pan., tai planavau naudoti kūnui, plaukams vietoj aliejaus kaip balzamą, bet paskutiniu metu nelabai tam turiu laiko, todėl irgi beveik suvalgytas  lotuliukas.gif

Pala pala, paprasta kokosu piena irgi galima ant plauku tepti bigsmile.gif Kaip tycia, uzsipirkau tokio a la naturalaus ir jo atsivalgiau doh.gif , kad net neina paziuret i jo puse. Tai ir mastau, ka cia man su juo veikti g.gif Parasyk, Katuti, , kas cia per receptai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 09 23, 17:08)
Parasyk, Katuti, , kas cia per receptai. 4u.gif

konkrečių receptų nežinau, esu radusi tik bendro pobūdžio straipsnelių, kad kokoso pienas naudojamas kaip plaukų balzamas, kūnui tepti. Plaukus po tokio balzamo, nes jis tikrai riebokas, man be jokių abejonių norėtųsi išplauti, o kūną tai tepčiau po dušo, vietoj aliejaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 09 23, 18:08)
Pala pala, paprasta kokosu piena irgi galima ant plauku tepti bigsmile.gif Kaip tycia, uzsipirkau tokio a la naturalaus ir jo atsivalgiau doh.gif , kad net neina paziuret i jo puse. Tai ir mastau, ka cia man su juo veikti g.gif Parasyk, Katuti, , kas cia per receptai. 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 09 23, 18:18)
konkrečių receptų nežinau, esu radusi tik bendro pobūdžio straipsnelių, kad kokoso pienas naudojamas kaip plaukų balzamas, kūnui tepti. Plaukus po tokio balzamo, nes jis tikrai riebokas, man be jokių abejonių norėtųsi išplauti, o kūną tai tepčiau po dušo, vietoj aliejaus  rolleyes.gif

esu bandziusi kokosu piena plaukams naudot rolleyes.gif man visai patiko.. tik dabar nebeprisimenu kaip as ji naudojau.. blush2.gif lygtai isplaudavau plaukus sampunu, po to juos kokoso pienu istepdavau, palaikydavau kazkiek ir perskalaudavau vandeniu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 09 23, 13:24)
4u.gif  bet pakalusus pardavejos apie tamanu alieju, ispute akis, sake tokio neturi ir niekada nebuvo tureja, susidariau toki vaizda, kad ten is vis kvapu namu produkcija neprekiauja  doh.gif
Gal zinote ar "ekologija ir mada vaikams" yra tamanu?  g.gif

Ekologija ir mada turėtų būti, nes ten, kiek mačiau, beveik visi baziniai aliejai yra. Ten apskritai daugiau KN prekių, man pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 09 23, 18:02)
esu bandziusi kokosu piena plaukams naudot  rolleyes.gif  man visai patiko.. tik dabar nebeprisimenu kaip as ji naudojau..  blush2.gif  lygtai isplaudavau plaukus sampunu, po to juos kokoso pienu istepdavau, palaikydavau kazkiek ir perskalaudavau vandeniu..  g.gif

Dekui, merginos, uz patarimus 4u.gif 4u.gif Pabandysiu irgi issitepti plaukus kokosu pienu bigsmile.gif Nors man plaukams atradimas - sezamu aliejus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 23, 09:10)
žiauriausias variantas buvo su kviečių gemalais, kimšo kokosai, nors ir labai juos mėgstu, bet veidui nenaudoju ir jei pirktinio kremo sudėtyje ką iš kokosų randu - nerizikuoju biggrin.gif Patinka - labiausiai- marulų aliejus, toliau simondsijos, mišinys bronzinei odai smile.gif

papasakok apie marulu alieju, kaip ir kada naudoji? juk tie kvapieji eliksyrai marulu aliejaus baze turi berods smile.gif
sorry, pastebejau dabar kad naudoji eliksyra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dailus_kvietkelis: 23 rugsėjo 2009 - 21:11
eliksyrą - veidui, kaklui ir pilvui masažuoti biggrin.gif
Atsakyti