Melajja, klausk tamanų/puiklapių/foraha - neaišku, kaip jie toje parduotuvėje yra atpažįstami

QUOTE(Melajja @ 2009 09 23, 14:24)

Gal zinote ar "ekologija ir mada vaikams" yra tamanu?

ne visos jos dar gerai nusimano apie KN produkcija, reikejo paprasyti, kad atveztu kitai savaitei. As buvau vakar Via Naturalis , tai tamanu irgi nemaciau

QUOTE(katutis @ 2009 09 23, 14:51)
Melajja, klausk tamanų/puiklapių/foraha - neaišku, kaip jie toje parduotuvėje yra atpažįstami 

klausiau, klausiau, kaip pasakiau dar kitaip vadinami puiklapiu, tai dar labiau akis isprogdino

ale galejo pasiulyt uzsisakyt, nes uzsiminiau, kad sis aliejus is KN...
QUOTE(Melajja @ 2009 09 23, 15:25)
klausiau, klausiau, kaip pasakiau dar kitaip vadinami puiklapiu, tai dar labiau akis isprogdino
jau isivazduoju kas butu jei buciau paprasius "foraha" aliejaus

Pirkau pries pora savaiciu, bet irgi kol isaiskinau ko man reikia

QUOTE(ragana @ 2009 09 23, 17:06)
As tada paaiskinau, kad tamanai=puiklapiai, taigi kodel pardaveja issprogino akis isgirdusi siuos pavadinumus, neisivaizduoju 

Turbūt kita pardavėja

QUOTE(katutis @ 2009 09 23, 08:50)
Dar esu pirkusi Prismoj kokosų pieno, kur įeina tik kokosas ir vanduo, jokių E ir pan., tai planavau naudoti kūnui, plaukams vietoj aliejaus kaip balzamą, bet paskutiniu metu nelabai tam turiu laiko, todėl irgi beveik suvalgytas

Pala pala, paprasta kokosu piena irgi galima ant plauku tepti

QUOTE(gizma @ 2009 09 23, 17:08)
konkrečių receptų nežinau, esu radusi tik bendro pobūdžio straipsnelių, kad kokoso pienas naudojamas kaip plaukų balzamas, kūnui tepti. Plaukus po tokio balzamo, nes jis tikrai riebokas, man be jokių abejonių norėtųsi išplauti, o kūną tai tepčiau po dušo, vietoj aliejaus

QUOTE(gizma @ 2009 09 23, 18:08)
Pala pala, paprasta kokosu piena irgi galima ant plauku tepti
Kaip tycia, uzsipirkau tokio a la naturalaus ir jo atsivalgiau
, kad net neina paziuret i jo puse. Tai ir mastau, ka cia man su juo veikti
Parasyk, Katuti, , kas cia per receptai. 

QUOTE(katutis @ 2009 09 23, 18:18)
konkrečių receptų nežinau, esu radusi tik bendro pobūdžio straipsnelių, kad kokoso pienas naudojamas kaip plaukų balzamas, kūnui tepti. Plaukus po tokio balzamo, nes jis tikrai riebokas, man be jokių abejonių norėtųsi išplauti, o kūną tai tepčiau po dušo, vietoj aliejaus 

esu bandziusi kokosu piena plaukams naudot

QUOTE(Melajja @ 2009 09 23, 13:24)

Gal zinote ar "ekologija ir mada vaikams" yra tamanu?

Ekologija ir mada turėtų būti, nes ten, kiek mačiau, beveik visi baziniai aliejai yra. Ten apskritai daugiau KN prekių, man pasirodė.
QUOTE(Palomina @ 2009 09 23, 18:02)
esu bandziusi kokosu piena plaukams naudot
man visai patiko.. tik dabar nebeprisimenu kaip as ji naudojau..
lygtai isplaudavau plaukus sampunu, po to juos kokoso pienu istepdavau, palaikydavau kazkiek ir perskalaudavau vandeniu.. 

Dekui, merginos, uz patarimus

QUOTE(katutis @ 2009 09 23, 09:10)
žiauriausias variantas buvo su kviečių gemalais, kimšo kokosai, nors ir labai juos mėgstu, bet veidui nenaudoju ir jei pirktinio kremo sudėtyje ką iš kokosų randu - nerizikuoju
Patinka - labiausiai- marulų aliejus, toliau simondsijos, mišinys bronzinei odai 

papasakok apie marulu alieju, kaip ir kada naudoji? juk tie kvapieji eliksyrai marulu aliejaus baze turi berods

sorry, pastebejau dabar kad naudoji eliksyra

eliksyrą - veidui, kaklui ir pilvui masažuoti