Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 4 tema

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 09 25, 20:21)
Principas paprastas - i puoda su verdanciu vandeniu istatomas kitas indas, kuriame sudedamos zoleles ir vanduo ir toku budu verdama

Geras, net nepagalvočiau kad tokiu paprastu būdu galima dešimteriopai prailginti galiojimą bigsmile.gif O kiek laiko virti? 4u.gif
Atsakyti
Gal KN asortimento zinoves patartu, ka naudoti jautriai odai su issipletusiais kapiliarais? kuo prausti, ka tepti?

ziurinejau internete naturaliu priemoniu siai bedai sprsti, tai ju nemazai, tik pirkti bet ka - loterija, geriau jau isabandyciau cia vietoj priemones..

aciu uz bet koki patarima, nes jau nevilty...
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2009 09 25, 21:28)
Gal KN asortimento zinoves patartu, ka naudoti jautriai odai su issipletusiais kapiliarais? kuo prausti, ka tepti?

ziurinejau internete naturaliu priemoniu siai bedai sprsti, tai ju nemazai, tik pirkti bet ka - loterija, geriau jau isabandyciau cia vietoj priemones..

aciu uz bet koki patarima, nes jau nevilty...

is ju asortimento purksti tai turbut pelargoniju hidrolatas tokiai odai turetu tikti, o tepimui gal i puiklapius (tamanu/foraha) atkreipk demesi. jeigu tu vilniete, tai gal tiesiog i KN nueik, ten greiciau ir teisingiau patars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 26, 21:27)
is ju asortimento purksti tai turbut pelargoniju hidrolatas tokiai odai turetu tikti, o tepimui gal i puiklapius (tamanu/foraha) atkreipk demesi. jeigu tu vilniete, tai gal tiesiog i KN  nueik, ten greiciau ir teisingiau patars smile.gif

aciu labai uz atsakyma
jau siandienneiskentus buvau nulekus i KN, tai patare hamammeliu hidrolata (norejau pelaroniju, bet neturejo) ir foraha, bandysiu..

Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 09 23, 14:24)
4u.gif  bet pakalusus pardavejos apie tamanu alieju, ispute akis, sake tokio neturi ir niekada nebuvo tureja, susidariau toki vaizda, kad ten is vis kvapu namu produkcija neprekiauja  doh.gif
Gal zinote ar "ekologija ir mada vaikams" yra tamanu?  g.gif

Yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2009 09 26, 21:58)
aciu labai uz atsakyma
jau siandienneiskentus buvau nulekus i KN, tai patare hamammeliu hidrolata (norejau pelaroniju, bet neturejo) ir foraha, bandysiu..

Aš šiuo metu taip pat turiu hamamelių hidrolatą, dar norėjau frankincenso pabandyti,bet greit jį išperka,tai vėl neturėjo. biggrin.gif O hamamelių visai patinka ir kvapas malonus,man primena sausas dilgeles,jų arbatą. rolleyes.gif Tikrai bus kartojamas. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 09 25, 14:24)
Gal galite patarti koki hidrolatą rinktis mišriai,labiau į sausuma odai,kartais atsiranda spuogiukų.

QUOTE(kryyste @ 2009 09 25, 14:49)
Šiaip levandų visokiai odai tinka ir ramiančiai veikia.

Mano riebią odą levandos išsausino ax.gif Šiaip siūlyčiau hamamelių, neturiu jokių priekaištų jam, bet vėlgi, kas tinka vienai, gali netikti kitai. Hidrolatus reikia pačiam atsirinkti, patarimai čia beverčiai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
einu pirkti greifruto ea!

" Koks geidžiamos moters kvapas? Тokį klausimą uždavė sau tyrinėtojai ir pabandė į jį atsakyti.

Čikagoje (JAV) įsikūrusio Skonio ir kvapų instituto mokslininkai (Sense of Smell Institute, Chicago) nusprendė sužinoti, kokiam aromatui sklindant, kai moteris yra greta vyro, ji atrodo jaunesnė ir gražesnė jo akyse.

Eksperimentui atlikti buvo pasirinkti kai kurių vaisių ir daržovių kvapai. Buvo išspaustos sultys iš brokolio, banano, greipfruto, mėtos bei lelijos lapų ir užlašinta ant vidutiniškai trisdešimtmečių moterų kūno. Paskui buvo paprašyta vyrų nustatyti kiekvienos moters, skleidžiančios skirtingus aromatus, amžių.

Iš esmės beveik nei vienas kvapas nepaveikė vyrų sąmonės, išskyrus greipfrutą. Todėl šio vaisiaus sultimis „iškvėpintą“ moterį vyrai pajaunino 5 – 7 metais. Stipriosios lyties atstovų manymu, šio egzotiško vaisiaus kvapas ne tik jaunina moteris, bet taip kvepėdamos, jos tampa geidžiamos" thumbup.gif

mano sarase dabar - miros ea , frankincenso hidrolatas ir greifruto ea smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dailus_kvietkelis: 27 rugsėjo 2009 - 20:28
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 27, 20:27)
einu pirkti greifruto ea!

" Koks geidžiamos moters kvapas? Тokį klausimą uždavė sau tyrinėtojai ir pabandė į jį atsakyti.

Čikagoje (JAV) įsikūrusio Skonio ir kvapų instituto mokslininkai (Sense of Smell Institute, Chicago) nusprendė sužinoti, kokiam aromatui sklindant, kai moteris yra greta vyro, ji atrodo jaunesnė ir gražesnė jo akyse.

Eksperimentui atlikti buvo pasirinkti kai kurių vaisių ir daržovių kvapai. Buvo išspaustos sultys iš brokolio, banano, greipfruto, mėtos bei lelijos lapų ir užlašinta ant vidutiniškai trisdešimtmečių moterų kūno. Paskui buvo paprašyta vyrų nustatyti kiekvienos moters, skleidžiančios skirtingus aromatus, amžių.

Iš esmės beveik nei vienas kvapas nepaveikė vyrų sąmonės, išskyrus greipfrutą. Todėl šio vaisiaus sultimis „iškvėpintą“ moterį vyrai pajaunino 5 – 7 metais. Stipriosios lyties atstovų manymu, šio egzotiško vaisiaus kvapas ne tik jaunina moteris, bet taip kvepėdamos, jos tampa geidžiamos" thumbup.gif

mano sarase dabar - miros  ea , frankincenso hidrolatas ir greifruto ea smile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na as net neabejoju, kad brokoliais kvepianti (jei taip galima pavadinti) moteris neatrodo labai patraukli biggrin.gif
Man labai idomus pasirode kvapai, kuriais "kvepino" tas moterys. Truksta tame sarase tik svoguno... lotuliukas.gif
Manau, kad jeigu salia greifruto butu buve kitokie kvapai, tai jie galejo paveikti vyrus net labiau nei sis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 27, 20:27)
Iš esmės beveik nei vienas kvapas nepaveikė vyrų sąmonės, išskyrus greipfrutą.

ar TB yra statistinis vyras? g.gif Žiūrėk, kad nereikėtų ieškoti kokių lelijų ar brokolių lotuliukas.gif Įdomu, kas šitą tyrimą darė? wink.gif Šiaip tai rezultatai neturėtų stebinti, nes daugumai ne kvapų gurmanų patys skaniausi yra citrusiniai wink.gif Kažin, kaip būtų atsakę, jei į sąrašą būtų nutarta įrašyti ir apelsinus, citrinas, mandarinus tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 27, 23:52)
ar TB yra statistinis vyras?  g.gif Žiūrėk, kad nereikėtų ieškoti kokių lelijų ar brokolių  lotuliukas.gif Įdomu, kas šitą tyrimą darė? wink.gif Šiaip tai rezultatai neturėtų stebinti, nes daugumai ne kvapų gurmanų patys skaniausi yra citrusiniai wink.gif Kažin, kaip būtų atsakę, jei į sąrašą būtų nutarta įrašyti ir apelsinus, citrinas, mandarinus  tongue.gif

va va, maniskiui pvz ne pro kur neitiktu greifrutai schmoll.gif nes jis i juos net ziuret negali, jam rugstu, kartu ir pan, jauciu iskart jam keltu panasias asociacijas cool.gif is tikruju niekad nesu uosciusi greifrutu ea, idomu, kiek jis primena tikruosius greifrutus rolleyes.gif va, zinau, kas patiktu maniskiui, 100% bananai biggrin.gif o man jauciu metos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 28 rugsėjo 2009 - 10:24
QUOTE(linutiaaa @ 2009 09 28, 10:24)
is tikruju niekad nesu uosciusi greifrutu ea, idomu, kiek jis primena tikruosius greifrutus rolleyes.gif 

sakyčiau, kad toks pat kvapas, man net skanesnis nei vaisiaus smile.gif
Atsakyti