Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 4 tema

QUOTE(Melajja @ 2009 08 28, 11:08)
kokia jos sudetis? gal galit kuri nurasyt?  ax.gif

Sudėtį būtų nelabai gražu nurašinėti, nes KN prašė šią info naudoti tik savo poreikiams. Iš bazinių ten įeina tamanai ir erškėtrožės. smile.gif
Atsakyti
Vakar buvau Kvapų Namuose bigsmile.gif ...man patiko wub.gif

Kaip tik užklausiau dėl aliejų mišinių,tai sakė, čia nauja siunta ir truputį pasikeitusi sudėtis,tai net primiršę buvo,kad reikia tinklapyje atnaujinti. smile.gif Ir dėl saulėgrąžų aliejaus,jie rašo,kokios veikliosios medžiagos įeina,o anglai rašo visą sudėtį,pvz.veido odos aliejų mišinyje,yra ne morkų aliejus,o morkų fitolis,todėl liet.rašo morkų aliejus,o anglai ir saulėgrąžų aliejų,nes jame mirkomos morkos.Na man taip pasakojo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 28 rugpjūčio 2009 - 12:31
QUOTE(Puk @ 2009 08 28, 13:09)
Na kaip aš laukiu tos emulsijos kol atsiųs rolleyes.gif kaip kokio išsigelbėjimo nuo tų bjaurasčių spuogų doh.gif  viena nusigydai, o jau keli nauji doh.gif
O ar poras, inkštirus taip pat valo g.gif
Dar pasiėmiau mamamelių hidrolatą, turbūt geras bus derinys g.gif

porų ir inkštirų nevalo. Ji labiau tinka tiems pūlingiems spuogams, pagreitina jų sumažėjimą ir manau, jei nuolat naudojant tai mažina atsiradimą.

Man tai pats geriausiais derinis- molio kaukė, kurią per KN vakarėlį dariausi ir paskui ši emulsija. thumbup.gif Kaukė poroms gerai ir inkštirams, o emulsija pūlinukams. Tai po tokio derinio oda švyti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 08 28, 14:15)
porų ir inkštirų nevalo. Ji labiau tinka tiems pūlingiems spuogams, pagreitina jų sumažėjimą ir manau, jei nuolat naudojant tai mažina atsiradimą.

Man tai pats geriausiais derinis- molio kaukė, kurią per KN vakarėlį dariausi ir paskui ši emulsija.  thumbup.gif Kaukė poroms gerai ir inkštirams, o emulsija pūlinukams. Tai po tokio derinio oda švyti. drinks_cheers.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif tepsiu molį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 08 28, 13:15)

Man tai pats geriausiais derinis- molio kaukė, kurią per KN vakarėlį dariausi ir paskui ši emulsija.  thumbup.gif Kaukė poroms gerai ir inkštirams, o emulsija pūlinukams. Tai po tokio derinio oda švyti. drinks_cheers.gif

oi tai dar reiks sukt galva, kaip ta molio kauke gaut doh.gif o kiek si kainuoja?
siaip Is Agnum centro atrase, kad bandys uzsakyt ta emulsija, ziuresim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2009 08 28, 13:09)
Na kaip aš laukiu tos emulsijos kol atsiųs rolleyes.gif kaip kokio išsigelbėjimo nuo tų bjaurasčių spuogų doh.gif  viena nusigydai, o jau keli nauji doh.gif
O ar poras, inkštirus taip pat valo g.gif
Dar pasiėmiau mamamelių hidrolatą, turbūt geras bus derinys g.gif

o jie siuncia i kitus miestus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 08 28, 15:08)
o jie siuncia i kitus miestus? bigsmile.gif

Jau rašiau mirksiukas.gif pakartosiu, reikia užsakyti už 250 lt. siuntimas 25.lt
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2009 08 28, 15:14)
Jau rašiau mirksiukas.gif  pakartosiu, reikia užsakyti už 250 lt. siuntimas 25.lt

praziopsojau blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 08 28, 14:41)
oi tai dar reiks sukt galva, kaip ta molio kauke gaut  doh.gif o kiek si kainuoja?
siaip Is Agnum centro atrase, kad bandys uzsakyt ta emulsija, ziuresim  ax.gif

Aš nemanau, kad būtent jų molį reikia naudoti mirksiukas.gif gi daug kur yra pirkti jodo molio milteliais arba kaukių su juodu moliu.
Atsakyti
Jei eisit ryt kas nors i KN, paklauskit, ar neturi dar vaniles eliksyro ax.gif
aciu...
Atsakyti
Lelijėlė Paskelbta Šiandien, 15:33
  Jei eisit ryt kas nors i KN, paklauskit, ar neturi dar vaniles eliksyro 
aciu...

Vakar tikrai buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 08 28, 14:41)
oi tai dar reiks sukt galva, kaip ta molio kauke gaut  doh.gif o kiek si kainuoja?

60 ml kainuoja 27 Lt berods, o 120 ml 48 Lt berods ax.gif
Atsakyti